Şimdi Ara

Avrupa Cihazlarında sınırlanan kulaklık seviyesine çözüm! (Jailbreak şart değil) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
60
Favori
35.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ses hiçmi gelmiyo konuyu anlamadımki?
    Yada 4 1i kadar azmı geliyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Fixed

quote:

Orijinalden alıntı: birhankar

Merhaba iOS 10.0.2 için bir yolu bulundu mu acaba? 9.3.5'e geri dönmek için imzalar da kapanmış, kafayı yemek üzereyim...

Aynen ben de kardeşim. Müzik dinlemiyorum uzun süredir. Telefonu değiştiricem en sonunda.

Umarım soruna çözüm bulunmuştur.

Tamam telefonu değiştirirsinde, Birçok telefon kulaklık sesi standart. Bunu artırmak için illa root atacaksın yine. Programla yaptığında zaten ses bozuluyor. Htc'nin telefonları kulaklık ve dış ses konusunda iyidir. Diğerlerinde iphone'ı sattığına pişman olursun. Desire X, G2 ve Note 4 ve 5S Kullanmış birisi olarak söylüyorum.

• Beyler şu an se kullanıyorum. 4 gün öncesine kadar 6s plus vardı onda bir sıkıntı yoktu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Want to

quote:

Orijinalden alıntı: By Fixed

quote:

Orijinalden alıntı: birhankar

Merhaba iOS 10.0.2 için bir yolu bulundu mu acaba? 9.3.5'e geri dönmek için imzalar da kapanmış, kafayı yemek üzereyim...

Aynen ben de kardeşim. Müzik dinlemiyorum uzun süredir. Telefonu değiştiricem en sonunda.

Umarım soruna çözüm bulunmuştur.

Tamam telefonu değiştirirsinde, Birçok telefon kulaklık sesi standart. Bunu artırmak için illa root atacaksın yine. Programla yaptığında zaten ses bozuluyor. Htc'nin telefonları kulaklık ve dış ses konusunda iyidir. Diğerlerinde iphone'ı sattığına pişman olursun. Desire X, G2 ve Note 4 ve 5S Kullanmış birisi olarak söylüyorum.

Selamlar,

LG ve Sony istediklerim gibi değillerdi. İlk çıktığında Samsung Galaxy S3 almıştım. Dediğiniz gibi rootlayıp, kernel atmıştım. (Sanırım ismi Bufflea Kernel'di) O S3 teki sesi hala unutamam, efsane ses veriyordu.

HTC aklımda var zaten. Arkadaşımda hala M8 var kasma falan yok hem de ses yüksekliği ve kalitesi çok iyi sediğiniz gibi.

Not: G2'yi ben de kullandım. Şarj ve hız konusunda çok memnundum ama ses çok kötüydü o yüzden satmıştım. Ama efsane telefondu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By Fixed -- 22 Ekim 2016; 22:44:38 >

• Rom ve Root İşlerine girerseniz hocam en iyi ses Viper Ve Dolby Atmos ikilisinden alınıyor. Garanti gidiyor o ayrı. Dediğiniz gibi S3'de boeffla vardı. Bende baya kullandım o kerneli. Ses konusunda üzerine tanımam
  • uzun süredir bir çözüm üretilemedi.sanırım ufaktan bu duruma alışmamız gerekecek :) veyahut da ab sınırı olmayan yurtdışı cihazlara yöneleceğiz :)

epeydir ipad'den müzik dinliyorum bende. malum ses sınırı olmuyor onlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

uzun süredir bir çözüm üretilemedi.sanırım ufaktan bu duruma alışmamız gerekecek :) veyahut da ab sınırı olmayan yurtdışı cihazlara yöneleceğiz :)

epeydir ipad'den müzik dinliyorum bende. malum ses sınırı olmuyor onlarda

Bende de İpad var ben de ondan dinliyorum malesef. İpad''de sınır yok iphone'da var bu da garip bir durum.

• By Fixed B kullanıcısına yanıt
    ipad'i müzik dinlemek için kullanan az veyahut da bu ab ses sınırı yasası sadece portatif müzik çalar bulunan telefon ve mp3ler için geçerli :) tabletler için böyle bir kısıtlama yok
  • Halen bir çözüm bulamadık acaba yabancı forumlarda bi çözüm bulabilen olmuş mudur, ingilizcesi olan arkadaşlar araştırsa müteşekkir oluruz.
  • Ara ara bakıyorum ama hiçbirşey yok. Veyahut da millet önemsemiyor bu durumu artık

• İos 10 da jailnreakle aşma şansımız yokmu ipod touch iphone dan beter ses çıkışı kırıp atıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.V.O.42 -- 3 Kasım 2016; 9:39:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.V.O.42

İos 10 da jailnreakle aşma şansımız yokmu ipod touch iphone dan beter ses çıkışı kırıp atıcam

Jailbrakle aşılır fakat ortada JB'de yok
  • Ayarlar >müzik > ses sınırı >ab ses sınırı kapalı
    http://imgim.com/image/img_0243.png
    http://imgim.com/image/img_0244.png
    Bazen denk geliyodum ne anlatılıyosa konuda diyodum
    Bi gün sordum cevap yok
    O cevap vermeyen bay zekilere çözümü

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Saracen

Ayarlar >müzik > ses sınırı >ab ses sınırı kapalı
    http://imgim.com/image/img_0243.png
    http://imgim.com/image/img_0244.png
    Bazen denk geliyodum ne anlatılıyosa konuda diyodum
    Bi gün sordum cevap yok
    O cevap vermeyen bay zekilere çözümü

O tikle herkes açar kapatır. Keşke 1. sayfayı okusaydınız. Bizim amacımız 8 Kırmızı ses seviyesini elde etmek

• Konuyu güncel tutalım hala çözebilen yokmu ya ios 10.1 için
  • Ben halâ 9.3.5 teyim bu sorun çözülemediği için yükseltmeyi de düşünmüyorum şuan çok memnunum millet benim telefonda müzik dinleyince bizimkide iphone bunda neden olmuyor diye soruyorlar kendilerine

• Bunun hala çözümü çıkmadı mı yahu geçtiğime pişman oldum resmen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben araştırıyorum halâ bir çözüm bulamadım

• 9.3.5 de bu hala oluyor mu?
    sanki bir önceki sayfada 9.3.5 de olmuyor diye yazıyor ama?
  • Halihazırda hala bir gelişme Yok.. sırf şu sorun yüzünden ABD cihaz alacağım bir dahaki sefere..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.