Şimdi Ara

Avrupa Cihazlarında sınırlanan kulaklık seviyesine çözüm! (Jailbreak şart değil) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
60
Favori
35.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konuyu Apple' a geri bildirim yapsak kaale alırlarmı acaba. Bende bu yüzden hala güncellemiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yemin ederim hiçbir bok anlamıyorum dinlediğim müzikten sırf bundan dolayı cihazı başka cihazlarla takas etmeyi bile düşünüyorum yeter ki ios 9x olsun ya jb bile istemiyorum lanet olsun nasıl bıktım.
  • @BJK@ kullanıcısına yanıt
    9.3.5 de sorun yok ben şuan kullanıyorum ama ios 10 için bir çözüm bulamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sirf bu sebepten onceki 6s' i sattım, abd den 6s aldirdim 1 ay önce:)

Avrupa Cihazlarında sınırlanan kulaklık seviyesine çözüm! (Jailbreak şart değil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IznickX -- 17 Aralık 2016; 8:58:06 >
  • Merhaba Pargalı, telefonun ayarlarını buraya yapıştırır mısın..
    Belki aynı ayarları yaparak sesi arttırmayı başarabiliriz??
  • 10.2 ile olduğuna dair yorumlar var youtube videosunun altında, deneyen oldu mu acaba?
  • Elemanın teki 10.2 de oldu demiş fakat denedim ben şimdi olmadı. Tek çare beklemek sanırım ibackupbot un güncellenmesi gerekiyor.
  • Onda nasıl olmuş herhalde psikolojik :)

• Jailbreak yapmak istemiyorum, kulaklık amfisi almak istemiyorum, sadece telefonumdan istediğim seste müzik dinlemek istiyorum. Şu anda eski telefonum iPhone 3GS bile elimdeki iPhone 6'dan daha yüksek ses veriyor. Evet, yüksek ses her şey değil, sesin kalitesidir önemli olan, ama belli albümleri yüksek sesle dinlemek hoşuma gidiyor. Belki de yanlış düşünüyoruz, kulak çınlaması gibi problemlerin ortaya çıkmaması için belli seviyelerde müzik dinlemeliyiz belki de, bilemiyorum, kaşınıyoruz :)

Konuya gelirsek, yabancı forumlarda sanki bu konu pek tartışılmıyor gibi... "EU Volume Limit" gibi konulara baktığım zaman, insanlar neredeyse sadece müzik ayarlarındaki ses sınırı butonundan bahsediyorlar. iBackupBot programından sanki kimse haberdar bile değil. Bu konuyla ilgili bir soruyu geçen sene "Apple Support Communities"te buradaki kullanıcı adımın aynısı ile sormuştum. Orada sorduğum şey başkaydı, ama insanlar sanki bu durumdan bihaber veya durumu umursamıyorlar. Belki de çoğu zaten ABD vatandaşıdır ve umurlarında bile değildir. Çözüm bulmaya çalışanlar ise sadece jailbreak üzerinden ilerliyorlar.

Konuyu Türkçe sözcüklerle arattığımız zaman da yine neredeyse sadece Donanım Haber forumları çıkıyor. Yani ülkemizde de bu forumun kullanıcıları dışında durumu sallayan pek yok sanki :)

Şimdilik müzik ayarlarından "Ses Denetimi"ni ve "EQ"yu kapalı tutuyorum. Mevcut şartlarda en yüksek sesi bu ayarlar sunuyor sanırım.

Keşke böyle kodlarla filan oynamadan çözülseydi problem. Android'dekine benzer kurcalamalar yapmak Apple sisteminin doğasına ters. Bu kadar uğraşmaya karar verdikten sonra gider Android işletim sistemli bir telefon alırsın veya jailbreak yaparsın, ama bizim bu cihazları kullanmamızın sebebi bu cihazların kendi güvenli bariyerleri içinde sorunsuz çalışması değil mi? Bu kadar kurcaladıktan sonra ne anladık biz bu işten?

Bari Avrupa Birliği'ne girseydi ülke :)

• 10.2 de oldu diyenler var beyler deneyen varmı oluyor mu ?
  • Beyler merhaba bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum bu problemi çözdüğümde henüz güncelleme gelmemişti ve ertesi gün güncelleme geldi daha da düzeltemedim şuan ibackupbot diye program kullanıyorum aynı şekilde 1.25 veya 1,25 olarak düzeltiyorum geri yükleme oluyor fakat yine aynı eski halindeki gibi oluyor iyice soğudum iPhone'dan
  • kyazmaci468 kullanıcısına yanıt
    Çok denedim olmuyor

• Burdaki kodlardan uyarı ses ton seviyesini yükseltme şansımız var mı?
    İngilizcesi olanlar yardımcı olabilir mi acaba?
  • Yok mu hala bi çözüm bulabilen
  • Lanet olsun hala çözümü çıkmadı nerden geçtim ios 10 a ya offf offf akılsız başım.
  • bence artık bu böyle devam eder arkadaşlar..ben kurcalamayı bıraktım..bir dahaki cihazım da abd cihazı olur kesinlikle.. zaten yeni zamlardan sonra türkiye'den cihaz almam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makale_Helvetia -- 21 Ocak 2017; 10:53:53 >
  • JailBreak yapmak yerine kucuk bir kulaklik amfisi alarak bu sorunu cozebilirsiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

bence artık bu böyle devam eder arkadaşlar..ben kurcalamayı bıraktım..bir dahaki cihazım da abd cihazı olur kesinlikle.. zaten yeni zamlardan sonra türkiye'den cihaz almam..

Abd cihazı denedim, gerçekten çok fark var maalesef..:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.L.B.

quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

bence artık bu böyle devam eder arkadaşlar..ben kurcalamayı bıraktım..bir dahaki cihazım da abd cihazı olur kesinlikle.. zaten yeni zamlardan sonra türkiye'den cihaz almam..

Abd cihazı denedim, gerçekten çok fark var maalesef..:(

%75 ile sınırlı bizim cihazlar.. o kalan %25lik farkı da bu yöntem ile kapatıyorduk ama malesef engellediler. bir açıdan iyi bir açıdan da kötü fazla kızamıyorum adamlara..kulak sağlığı da önemli..gitti mi gider çünkü düzelmez..
  • Jailbreak ile EqualizerAnywhere ile ses seviyesi olayını aştım.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.