Şimdi Ara

Avrupa Cihazlarında sınırlanan kulaklık seviyesine çözüm! (Jailbreak şart değil) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
60
Favori
35.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hadi ya :(

epey umutluydum ama sanırım o kısmı komple patchlediler ya da farklı dosyaları kurcalamak gerekiyor, kulaklık girişinin kaldırılması da etken olabilir.

ilerleyen zamanda bulunur umarım yoksa bir süre daha ipad ile dinlemeye devam..

anlamadığım bir nokta da AB üyesi değiliz ama AB ses limiti bizim cihazlarda da var..ilginç :)
  • iOS 10'da deneyen?

Edit: Okumadan yazdım, denenmiş çalışmamış. Kendi adıma utandım, mesajı silmeyeceğim bana ders olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 25 Eylül 2016; 15:21:16 >
  • Silent Guardian kullanıcısına yanıt
    mevcut yöntem işlemiyor, farklı alternatifler arayışı içindeyiz :)
  • bende konunun takipçisiyim keşke ios 10 yüklemeseydim, umarım bir an önce çözüm bulunur ibackupbot programını indirdim yedeklemeyi yaptım save yaparken disk alanı dolu diyor 5 gb yer olmasına rağmen. Yapabilen arkadaşlar olursa bizide bilgilendirsin
  • Celestial dosyası komple değişmiş detaylı bir kurcalamak gerekiyor ayrıca hala ibackupbot da uyumsuzluklar var kilitli yedekleri görmüyor.

Yabancı forumları da kurcalıyorum hergün. Elbet geçerli bir yöntem bulunacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

Celestial dosyası komple değişmiş detaylı bir kurcalamak gerekiyor ayrıca hala ibackupbot da uyumsuzluklar var kilitli yedekleri görmüyor.

Yabancı forumları da kurcalıyorum hergün. Elbet geçerli bir yöntem bulunacaktır

Şifreleme değişti. http://www.macrumors.com/2016/09/24/itunes-backups-easier-to-crack-ios-10/

• Silent Guardian kullanıcısına yanıt
    Adamın hasısın.

• quote:

hadi ya :(

epey umutluydum ama sanırım o kısmı komple patchlediler ya da farklı dosyaları kurcalamak gerekiyor, kulaklık girişinin kaldırılması da etken olabilir.

ilerleyen zamanda bulunur umarım yoksa bir süre daha ipad ile dinlemeye devam..

anlamadığım bir nokta da AB üyesi değiliz ama AB ses limiti bizim cihazlarda da var..ilginç :)

Diğer dosyaların hepsini inceledim.
    Değiştirdiğimiz dosya tamamen AB ses limiti ve bu limitin değerlerini içermek için yapılmış bir ayar dosyası.
    Kodlara baktığında
    AB ses limiti değiştirilsin mi?
    Evet
    Kulaklık değeri
    1.25
    Dahili hoparlör değeri
    Falan fıstık diye
    Değerler geçiyor.
    Bazı değerleri değiştirebildim ama tövbe kulaklık değerini değiştiremedim :)
    1.25 uyumsuz değerdir dedim 1.20, 1.30, 1.50, 2 hepsini denedim.

Benim tahminim yedek geri yüklenirken, yedeğin değiştirildiğini anlayıp bazı öğeleri varsayılan şekiline getirip yedeği geri yüklüyor.

• infom@n kullanıcısına yanıt
    Apple bir güncelleme daha yayınlasın bir de öyle deneyeceğim. İbackupbot da güncellenmeli bir kere daha hala uyumsuzlukları mevcut. Değiştirmemiz gereken alan aynı ama dediğin gibi yedeği geri yüklerken ayarları geri sarma olayı oluyor. O çözüldü mü gerisi gelir zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    1.0 değeri = %100
    Üstüne çıkmıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • infom@n kullanıcısına yanıt
    o zaman sınırladılar diyebilir miyiz acaba

eski ses seviyesi tarih oldu sanırım
  • bir gelişme var mı arkadaşlar bu hususta? sanırım ses sınırı aşmaya elveda diyeceğiz iOS 10 ile.. hiçbir yerde bununla ilgili bir gelişmeye rastlamadım
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Ben ios 9.3.5 Dondum Gene yapamadim. Celestial dosyalari degismis sanirim. Gule gule iphone. Samsunga Gecis yapacagim

• quote:

Güle güle kullan hocam. 5 ten 5s e geçtiğimde aynı yedeği kurmuştum o yedekte ses ayarları da mevcuttu kendiliğinden attı ayarları :) ciddi derecede fark ediyor valla. Konu sahibine de tekrar teşekkürler buradan :)

Bu işlem hoparlör sesini de yükseltiyor mu?
  • eyvah eyvah..tümden kapadılar o zaman :(

@canbrk yükseltiyordur illa ki speaker değerlerini yükseltirsen,ama ben değiştirme taraftarı değilim
  • Bu sabah 5C ye otomatik ios 10 inmiş güncelleyim gitsin dedim ses kısıldı ios 7deyken bu ses ayarını yapmıştım ios 8 ve 9 güncellemelerinde bir şey olmamıştı. Bilseydim güncellemezdim.

Umarım bir çözüm bulunur.

• 9.3.5 e tekrar döndüm daha önce yaptığım şey şuan yine olmuyor..snirlerim bozuldu , isteyen sanki kendisi yüksek ses dinlemesini bilmiyor iphone getirmiş bu sınırlamayı mantık rezaleti yaşıyoruz yahu. Sanane kardeşim bırak isteyen yüksek isteyen düşük sesle dinlesin.
  • 9.3.5 de yedek alıp o yedekte ayarlamaları yapıp tekrar restore yap hocam olması lazım. Şu an maalesef iOS 10 için bir yöntem bulunamadı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: birhankar

Merhaba iOS 10.0.2 için bir yolu bulundu mu acaba? 9.3.5'e geri dönmek için imzalar da kapanmış, kafayı yemek üzereyim...

Aynen ben de kardeşim. Müzik dinlemiyorum uzun süredir. Telefonu değiştiricem en sonunda.

Umarım soruna çözüm bulunmuştur.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.