Şimdi Ara

Avrupa Cihazlarında sınırlanan kulaklık seviyesine çözüm! (Jailbreak şart değil) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
60
Favori
35.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iOS 10 da ses dosyaları değiştirilmiş arkadaşlar, bende de 6 kırmızı çıkıyor 8 yapamadım bir türlü.

celestial ve celestial.pls olarak ikiye ayırmışlar. celestial.pls de headphone ayarını 1.25 yapıp başarılı bir şekilde restore yapsak bile değişiklik olmuyor.

veya beta olduğu için işlemiyor, final sürüm çıkınca tekrar deneyeceğim. bakalım..
  • Denedikten sonra editlerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok arkadaş, her yöntemi denedim eskiden nasıl oluyorsa öyle yaptım çubuk sayısı değişmiyor. Değeri 1.25 yapıyorum kaydediyor restore da atıyor sorunsuz ama açıyorum eskiye dönmüş. Konu sahibi arkadaş iOS 10 da yaptım demiş ama nedense ben beceremedim :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    ben denediğimi çok iyi hatırlıyorum beta 2ydi ondan sonra mı değiştirdiler acaba :)
    daha çok merak ettim şimdi en kısa zamanda denemem lazım
  • Hocam belki de sınırlamaya gittiler adım adım hep yaptığım şekilde yaptım değerleri kaydediyor başarılı şekilde restore da yapıyor ama nafile, açılınca gene aynı. Bir de sen dene bakalım olacak mı

• sanırım problemi buldum hocam :)

öncelikle malum beta sürüm üzerinde deniyoruz, ses codeclerinde problemler olabilir,bundan yabancı forumlarda da bahsedilmiş, bu bir etken

ikincisi ibackupbot iOS 10 ile uyumlu değil, kilitli yedekleri görmüyor, cihaz özelliklerine bakamıyoruz vesaire,güncelleme şart, önümüzdeki hafta GM sürüm verilir ise ardından ibackupbot da güncellenir, bu konuda gecikmiyorlar hiç.iTunes da keza uyum sorunları var. cihazı bağlıyorsun görmüyor, çıkar tak yapıyorsun ikinci defada görüyor vesaire..

üçüncüsü ibackupbot dosya değişikliklerine izin veriyor, kayıt da ediyor ama görünürde ediyor olabilir,pratikte hiçbir şekilde değiştiremiyor da olabilir, bu da uyumsuzluk sorunu yüzünden,ayrıca Iphone 7 lerde kulaklık çıkışı olmayacak,lightning üzerinden alacağız, o yüzden ''headphone'' bazında ayarlamalar etkisiz kalabilir iOS 10 da

dördüncü ve son olarak artık bu işlem iOS 10 da bir ihtimal yaramayacaktır, değişen ses codecleri yüzünden böyle bir ayarlama mümkün olmayacaktır,taa ki hayırsever bir vatandaşın iOS 10 da bu hileyi bulup bizlerle paylaşana kadar :)

GM sürümde bir daha deneyeceğim,bu da zaten final adayı sürüm demektir,tamamlanmış versiyon.gene olmuyorsa iOS 10 için artık yemeyeceğini düşünüyorum bu sistemin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makale_Helvetia -- 1 Eylül 2016; 17:33:12 >

• Ee hocam denedin mi ne yaptın sesin çıkmadı hiç. Ben beceremedim hiçbi türlü olmuyor iOS 10 Beta 8 e

• Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    iOS 10 yapabileceğim cihaz yok elimde. Hiçbirinde jailbreak i kaybetmek istemiyorum :)
  • Valla bütün yöntemleri denedim ya ibackupbot uyumsuz olduğu için yemiyor, ya iTunes ya da beta sürüm sorunlu :) GM ile tekrar deneyeceğim şimdilik beklemekten başka seçenek yok gibi

• İOS 10 ile kayboldu arkadaşlar :( 9.3 Dönecegim bende 6 Dişle müzik zevki cikmiyor
  • IOS 10 dan geri 9.3.5 e döndüm az önce ve şimdi ses sınırını kaldırmayı deneyeceğim, ios 10 da denemediğim bir şey kalmadı. Muhtemelen ses dosyalarının bir şeyi değişti o olay çözülene kadar 9.3.5 de kalacağım.

Durum Güncellemesi: Evet şuan 9.3.5 te olumlu sonuç aldım 8 kırmızı çubuğa geri döndüm sorunsuz bir şekilde. İmzalar kapanmadan 9.3.5 e restore etmenizi şiddetle öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lilamanela -- 14 Eylül 2016; 11:51:28 >
  • FurkanKizil kullanıcısına yanıt
    kulaklık girişi kaldırılınca celestial dosyasında bazı parametreler değişti herhalde, yeni bir yöntem bulana kadar bu yöntemi askıya alıyoruz iOS 10 için. hiçbir türlü olmuyor.
  • Cokda Guzeldi ios 10 Ama muzik keyfini oldurdu resmen.Boylede muzik dinlenmiyor

inşallah tamamen kapatmamışlardır da bir çözümü bulunur,bekleyeceğiz.
  • Sanirim Cozum daha Bulunamadi :( imzalar acikmi arkadaslar surum dusurebilirmiyiz

dönebilirsin hocam açık.
  • Arkadaşlar iOS 10 da ben de denedim işe yaramadı cidden.
    İlk fırsatta kurcalamaya devam edeceğim, başka bir yolunu bulabiliriz inşallah.
  • yabancı forumları da takipte kalalım ayrıca ara sıra google'layalım bununla ilgili. mutlaka bir çözüm çıkar yakında

:)
  • allah aşkına cözüm bulsun biri ya iphone dan bi bok anlamıyorum böyle
  • sasa19951995 S kullanıcısına yanıt
    konu sahibi 10.0.2 ile deneyecekti ama henüz olumlu olumsuz birşey demedi,bekliyoruz :)
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.