Şimdi Ara

Avrupa Cihazlarında sınırlanan kulaklık seviyesine çözüm! (Jailbreak şart değil) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
60
Favori
35.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tristen

inan EarPod'u paketten bile çıkartma gereği duymadım, son derece dandik bir kulaklık çünkü :))
    Akşam dener, cevabı buraya yazarım.

hobi olarak elektronik müzik ve dj'lik ile uğraşıyorum

zaman buldukça işin prodüksiyon kısmına da girmeye çalışıyorum

günümün en az 6-7 saati müzik dinleyerek geçiyor

house ve alt türleri dışında lounge, beats, chillout, low fidelity tarzları ile de bayağı haşır neşirim

kişisel müzik zevkim olarak jazz destekli hiphop'tan bildiğimiz piyasa müziğe kadar, metal ve klasik müzik hariç dinlemediğim tür yok gibi

hayatım boyunca sadece kişisel kullanımımda onlarca kulaklık eksikmişimdir.

"son derece dandik" benzetmesi abes olmuş

kesinlikle gayet başarılı bir kulaklık. hatta kulak içi olmadığı halde stüdyo tipi kulaklıklar hariç bu kadar temiz bas-mid ve tiz sesleri veren kulaklık bulunamaz

• tristen kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl yaptınız acaba? Ben de denedim ancak eklememiz gereken kısım bahsi geçen dosyada mevcut ve değeri 1 olarak geçiyor. Onu 1.25 yaptığımda ise cihaz yeniden başlarken upgrade ekranına geçiyor ve işlemleri tamamladığımda ayarın hala 1 olduğunu gördüm.
  • iphone 6'da deneyip sonuç alan var mı beyler?

6'nın kulaklık ses çıkış yüksekliği hiç tatmin edici değil gerçekten.
  • iPhone 6 ile denedim. Sonuç harika. Korkmadan yapabilirsiniz.
  • 6 plusta deniyordum windowsta calestial dosyasını göremediğim için yarım kaldı çözümü bilen varsa yardımcı olabilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, cihazım i6+ ve 8.1 jailbreak li , konuyu ilk gördüğümde inanın çok sevindim müzik dinlemeyi seven biri olarak ve ifile ile ilk işlem yapmamda herşey harikaydı sonra cydia dan birkaç tweek yükledim ve bir baktım ki ses eski seviyesine dönmüş tekrar yüklediğim tweekleri sildim ama düzelme olmadı , aslında 8 kırmızı Çubuk yine var ama son 2 kırmızı çubuğun sese hiçbir etkisi olmuyor , derken bu olaya fena takıldım ve telefonu yeniden kurdum ve jlbrk Yaptım ifile yükledim ve tarifte olduğu gibi yapmak için dosyayı açtım ama bir önceki yapmiş Olduğum işlem duruyordu ama ses alçaktı ve oranı 0.90 Yaptım kırmızı Çubuk sayısı 6 ya düştü sonra yeniden 1.25 Yaptım yeniden 8 Çubuk oldu telefonu aç kapa Yaptım yine de ses ilk yaptığımda olduğu gibi yüksek çıkmadı , bunca muhabbet yaptıktan sonra soruyorum bilen kişilere : 8 kırmızı Çubuk olmasına rağmen ses Alçak ve son iki Çubuk etkisiz eleman rolünde ve sesi tekrar yükseltmek için yapılabilecek bir şey var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: alemineniyisi

Selamlar, cihazım i6+ ve 8.1 jailbreak li , konuyu ilk gördüğümde inanın çok sevindim müzik dinlemeyi seven biri olarak ve ifile ile ilk işlem yapmamda herşey harikaydı sonra cydia dan birkaç tweek yükledim ve bir baktım ki ses eski seviyesine dönmüş tekrar yüklediğim tweekleri sildim ama düzelme olmadı , aslında 8 kırmızı Çubuk yine var ama son 2 kırmızı çubuğun sese hiçbir etkisi olmuyor , derken bu olaya fena takıldım ve telefonu yeniden kurdum ve jlbrk Yaptım ifile yükledim ve tarifte olduğu gibi yapmak için dosyayı açtım ama bir önceki yapmiş Olduğum işlem duruyordu ama ses alçaktı ve oranı 0.90 Yaptım kırmızı Çubuk sayısı 6 ya düştü sonra yeniden 1.25 Yaptım yeniden 8 Çubuk oldu telefonu aç kapa Yaptım yine de ses ilk yaptığımda olduğu gibi yüksek çıkmadı , bunca muhabbet yaptıktan sonra soruyorum bilen kişilere : 8 kırmızı Çubuk olmasına rağmen ses Alçak ve son iki Çubuk etkisiz eleman rolünde ve sesi tekrar yükseltmek için yapılabilecek bir şey var mi?

hocam bence dosyayı tamamen sil cihazı yeniden başlat otomatik yeniden oluşuyor zaten. yine de garanti olsun diye silmeyip bir yere de taşıyabilirsin.
    yeniden başladıktan sonra ayarlardan ses sınırını aç kapat yükselt kıs EQ seç biraz değişklik yap yani o plist dosyası bunlarla dolsun biraz :)
    sonra müzik uygulamasını aç kulaklık takılı olsun sesi uygulamadaki çubuktan yükselt sonlara doğru çubuk bi yanım sönecek emin misiniz der gibi sonu doğru çekmeye devam et.
    daha sonra cihazı bir kez daha yeniden başlat dosyaya tekrar ulaş ilk mesajda gösterildiği gibi değeri değiştirip sonkez yeniden başlat. Yükselmesi gerekiyor.

Bunları denerken restore yapmak zorunda kalabilrsin cihazındaki verilerini yedeklemende fayda var hocam karar senin.

• MESAJIM BULUNSUN
  • Felaket bişey oldu earpod patlamasa inşallah

• Arkadaşlar yok kafayı yiyeceğim olmuyor.Telefonum iphone 6 plus jb li.dediğiniz dosyada ekliyorum kodları bişey değişmiyor hala kırmızı çubuk yok.bende hiç yok.sarı çubukta kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekremsat

Arkadaşlar yok kafayı yiyeceğim olmuyor.Telefonum iphone 6 plus jb li.dediğiniz dosyada ekliyorum kodları bişey değişmiyor hala kırmızı çubuk yok.bende hiç yok.sarı çubukta kalıyor.

ayarlarda AB ses sınırı anahtarı açık duruyor muhtemelen.aşağıdaki gibi kapatın.
     Avrupa Cihazlarında sınırlanan kulaklık seviyesine çözüm! (Jailbreak şart değil)  Avrupa Cihazlarında sınırlanan kulaklık seviyesine çözüm! (Jailbreak şart değil)

cihazı yeniden başlattıktan sonra müzik uygulamasına girerek sesi yükseltin kırmızı çubuklar çıkacaktır yüksek ihtimal.
    Daha sonra konudaki adımları yeniden uygulayın

• 8.1.1 sürümümde işe yarıyor mu ?

• iphone 4 den 6 ya geçince özellikle podcast seslerinin i6 da i4 e göre çok düşük olduğunu fark ettim. bugün i6 için ses değrini 1 den 1.25 e çıkarttım ve gerçekten podcast sesleri bariz bir şekilde arttı. çok teşekkür ederim. bu arada i6 için konuşursak kopyala yapıştır yapmaya gerek yok. değerler zaten orada yazılı. 1 olan değeri 1.25 yapmanız yeterli.
  •  Avrupa Cihazlarında sınırlanan kulaklık seviyesine çözüm! (Jailbreak şart değil)

bnde bu şekilde hata veriyor haftalardır araştırıyorum lütfen bir yardım edin ne yapacagımı bilmiyorum.
     Avrupa Cihazlarında sınırlanan kulaklık seviyesine çözüm! (Jailbreak şart değil)

• bu arada ios 8.1.1 kullanıyorum fakat bu hatayı alıyorum dedikleriniz yerli yerine uyguladım ama restore ederken bu hatayı aldım.
     Avrupa Cihazlarında sınırlanan kulaklık seviyesine çözüm! (Jailbreak şart değil)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevlüttuncer

bu arada ios 8.1.1 kullanıyorum fakat bu hatayı alıyorum dedikleriniz yerli yerine uyguladım ama restore ederken bu hatayı aldım.

bu hatayı ilk defa görüyorum kodları doğru yazdığınızdan emin misiniz? farkli bir işareti ya da harfi silmiş olabilirsiniz yapıştırırken tekrar kontrol edin bence

• İyi akşamlar invalid domain size:528 adlı hatayı alıyorum çözümünü biliyor musunuz?
  • Telefon garantiden gelsin bi deniyim bakalım
  • iyi günler üstad daha önce de yazdım hatayı aradım yalnız bulamadım en son güncelleme 8.1.2 ile videoyu tekrar çekip deneyip forum sitesine koyabilir misiniz acaba. video çekileli epey bir zaman olmuş çünkü eminim bnm gibi birçok arkadaş vardır bu soruna çözüm arayan.

şimdiden çok teşekkür ederim iyi günler.
  • Arkadaslar hangi ifile programi ile yapabilioruz 5-6 tane indirdim storeden cihazin ic dosyalarina giremedim yardim edermisiniz 6 plus 8.1

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.