Şimdi Ara

Avrupa Cihazlarında sınırlanan kulaklık seviyesine çözüm! (Jailbreak şart değil) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
60
Favori
35.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telefon: iPhone 6 Plus
    Sürüm: iOS 8.1.2
    JailBreak: Yok
    Orijinal değer: 1
    Yeni değer: 1.25
    Sonuç: Başarılı
    Yorum: Ses ciddi oranda arttı, Shure kulaklık kullanıyorum ve son ses açamıyorum bu nedenle Avrupa Birliğine hak veriyorum.. Son seste biraz kalite düşüyor.
    Sanırım iOS'un Beta sürümlerinde bu değer 1.25 olmasa da 1'den yüksek. Bence 1.25 değeri sağlık açısından ve müzik keyfi açısından çok yüksek, yinede kullanılan kulaklığa göre bu tavır değişebilir.
    Benim merak ettiğim Amerika cihazlarında ayar 1.25 mi?
    Bu arada sayenizde Multitasking ekranında bir türlü gitmeyen Son aramaları da temizledim.
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infom@n -- 15 Aralık 2014; 2:20:14 >

• Aynı hatayı bende aldım.
    Bu nedenle iTunes'in aldığı yedeği değiştirip, geri yükleme işlemini iTunes üzerinden yaptım. Sonuç: Başarılı.
    Dikkatimi çeken şeylerden birisi ise bütün ses çıkışlarını (Ahize sesi, dahili Hoparlör, BT kulaklık) değiştirebiliyoruz, alt satırlarda her birinin ayrı ayarları var ama BEN KESİNLİKLE ÖNERMİYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infom@n -- 15 Aralık 2014; 2:25:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevlüttuncer

iyi günler üstad daha önce de yazdım hatayı aradım yalnız bulamadım en son güncelleme 8.1.2 ile videoyu tekrar çekip deneyip forum sitesine koyabilir misiniz acaba. video çekileli epey bir zaman olmuş çünkü eminim bnm gibi birçok arkadaş vardır bu soruna çözüm arayan.

şimdiden çok teşekkür ederim iyi günler.

Şuan kullandığım telefonum apple tarafından değiştikten sonra sınırsız bir şekilde geldi. Yani menşei İsrail, AB dışı :)
    Bunu çevremde değişim yapılan 5-6 cihazda gördüm, yeni verilen cihazların tamamı İsrail çıkışlı görünüyor.

Bu nedenle yeni cihazda tekrar video çekemiyorum elime sınırlı bir cihaz geçerse eklerim tabi ki. İyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: infom@n

Rapor:
    Telefon: iPhone 6 Plus
    Sürüm: iOS 8.1.2
    JailBreak: Yok
    Orijinal değer: 1
    Yeni değer: 1.25
    Sonuç: Başarılı
    Yorum: Ses ciddi oranda arttı, Shure kulaklık kullanıyorum ve son ses açamıyorum bu nedenle Avrupa Birliğine hak veriyorum.. Son seste biraz kalite düşüyor.
    Sanırım iOS'un Beta sürümlerinde bu değer 1.25 olmasa da 1'den yüksek. Bence 1.25 değeri sağlık açısından ve müzik keyfi açısından çok yüksek, yinede kullanılan kulaklığa göre bu tavır değişebilir.
    Benim merak ettiğim Amerika cihazlarında ayar 1.25 mi?
    Bu arada sayenizde Multitasking ekranında bir türlü gitmeyen Son aramaları da temizledim.
    Teşekkürler.

rica ederim hocam

Amerika değil de AB dışı ülkelerde böyle bir ayar yok zaten, yani ilgili dosyada volumeLimits diye bir anahtar yok. Bu anahtar olmadığında varsayılan değerler nereden alınıyor, başka kontrol noktaları var mı orasını tam bilmiyorum ki muhtemelen var.

Sesin bozulduğuna katılmıyorum, zira bizzat test ettim
    Bu 1.25 i 1.50 ya da daha fazla yaparak denediğinizde bana hak vereceksiniz. Sesin yüksekliği aynı kalıp son birkaç çubuk etkisiz hale geliyor çünkü.
    İmkanınız olursa sınırsız bir cihaz ile karşılaştırın siz de görün

• İpadlerde de oluyor mı bu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim sorunum daha bi farklı.Kulaklıkla müzik dinlerken yada youtube dan birşeyler izlerken ses sarı seviyeye kadar geliyor sonra daha fazla açılmıyor.Ne yaptım ettiysem açamadım bu com.apple.celeste dosyasındaki hangi satır bu sınırlamayı kaldırmaya yarar.Bu arada AB ses sınırı kapalı.Kulaklık earpods sistem 8.1.2 tel iphone 6
  • quote:

Orijinalden alıntı: Altugr@

Arkadaşlar benim sorunum daha bi farklı.Kulaklıkla müzik dinlerken yada youtube dan birşeyler izlerken ses sarı seviyeye kadar geliyor sonra daha fazla açılmıyor.Ne yaptım ettiysem açamadım bu com.apple.celeste dosyasındaki hangi satır bu sınırlamayı kaldırmaya yarar.Bu arada AB ses sınırı kapalı.Kulaklık earpods sistem 8.1.2 tel iphone 6

Müziği farklı uygulamada dinliyorsunuz sanırım spotify tarzı doğru mu?
    Kendi müzik uygulamasından bir defaya mahsus birşey çalıp kulaklık düğmeleriyle sesi sona kadar açın kırmızı çubuklar gelir muhtemelen
  • ipad mini 2 retina aldım,ayarları yaparken hiç bakmadan yedek aldım, ses dosyası ayarlarını yaptım, 1 olan değeri 1.25 yaptım ve restore ettim. Sesi yarıya kadar zor açabildim,yani dinlenecek gibi değildi, ses yer yer bozuluyordu yer yer de çok net oluyordu (şarkı kalitesine göre) sonra baktım ki ses sınırı anahtarı bende yok :) hemen ayarı eskiye döndürdüm değeri gene 1 yaptım. yani her ipad'de ses sınırı olmayabiliyor. önce kontrol edip sonra uygulamaya geçin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lodge314

quote:

Orijinalden alıntı: Altugr@

Arkadaşlar benim sorunum daha bi farklı.Kulaklıkla müzik dinlerken yada youtube dan birşeyler izlerken ses sarı seviyeye kadar geliyor sonra daha fazla açılmıyor.Ne yaptım ettiysem açamadım bu com.apple.celeste dosyasındaki hangi satır bu sınırlamayı kaldırmaya yarar.Bu arada AB ses sınırı kapalı.Kulaklık earpods sistem 8.1.2 tel iphone 6

Müziği farklı uygulamada dinliyorsunuz sanırım spotify tarzı doğru mu?
    Kendi müzik uygulamasından bir defaya mahsus birşey çalıp kulaklık düğmeleriyle sesi sona kadar açın kırmızı çubuklar gelir muhtemelen

Evet dostum sagol sorun cozuldu tesekkur ederim..Fakat soyle bi sikinti var simdi de kirmizi ibrelerin son 4 tanesi ise yaramiyor ne ses bozuluyor nede artiyor.Acaba bu yapamadigimdan dolayi mi

• Masaüstüne çıkan dosyayı silsem sorun olur mu ?
  • Hocam konunun tum sayfalarini okudum super bi calisma bunu eger siz kesfettiyseniz ayri bi olay zaten kesfetmemis olsaniz bile cok emek vermissiniz cok tesekkur ederim

Yanliz benim kafama takilan bi nokta var neden 1.25 neden 1.24 veya 1.20 degil yapmak istiyorum ve telefonumda canimi sikan tek sey bu fakat kulakligi patlatmaktan korkuyorum

Bu degerin 1.25 olduguna neye gore karar verdiniz cevabinizi bekliyorum

• Hocam iOS 8'li 5S kullanıyorum.

Ben bunu 1 ay önce yaptım, 6'dan 8'e çıktı kırmızı çubuklar. Ama son 2 tanesinde ses farketmiyordu, yani 6. kırmızıya geldiğinde son sese gelmiş oluyordu zaten.
    Önceden çok kullanmadığım için aradaki ses farkını anlayamamıştım.

Dün ne olduysa kendiliğinden eski haline döndü, 6 çubuk var. Şimdi bakıyorum da ses yüksekliğinde pek de bir fark yok.

iBackupbot'tan baktım ses katsayısı 1. Onu 1.25 yapınca 8 çubuğa çıkıyor ama son 2 çubuk gereksiz duruyor.

Acaba ses farketmiyor mu, nesi var telefonun ?
  • @tsp7 hocam %80 ile sınırlandığını bir yerde okumuştum bir de bu değer değiştirilmeden 0.83233 gibi bir şey yazıyor.
    Önce bunu 1 yaptım yükseldi daha sonra 2 falan yapmayı denedim belli bir çubuktan sonra sesin artmadığını gördüm.
    En uygun değer 1.25 sanırım çünkü %80 i 1.25 ile çarparsanız %100 ediyor
    Ayrıca kulaklığa zarar vereceğini sanmıyorum donanımsal bir zorlama söz konusu değil zaten AB çıkış olmayan cihazlarda nasılsa aynısı oluyor

@Zig Zag hocam cihaz üzerinden versiyon mu güncellediniz? Sıfırlanmış olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: lodge314

@tsp7 hocam %80 ile sınırlandığını bir yerde okumuştum bir de bu değer değiştirilmeden 0.83233 gibi bir şey yazıyor.
    Önce bunu 1 yaptım yükseldi daha sonra 2 falan yapmayı denedim belli bir çubuktan sonra sesin artmadığını gördüm.
    En uygun değer 1.25 sanırım çünkü %80 i 1.25 ile çarparsanız %100 ediyor
    Ayrıca kulaklığa zarar vereceğini sanmıyorum donanımsal bir zorlama söz konusu değil zaten AB çıkış olmayan cihazlarda nasılsa aynısı oluyor

@Zig Zag hocam cihaz üzerinden versiyon mu güncellediniz? Sıfırlanmış olabilir

Hayır hocam 1 aydır cihaza bir işlem yapmadım, hele son gün hiçbir şey olmadı, sadece kendiliğinden oldu.

• Iphone 6 8.1.2 var. Ifile ile düzelttim fakat kırmızı çubuk çıkmadı, normal mi?
  • BU UYGULAMA İPOD TOUCH5 İÇİNDE GEÇERLİMİDİR ACABA
  • YA HELAL OLSUN WALLA KONUYU KİM ARAŞTİRMİŞ KİM YAZMİŞ İSE, 1 HAFTADİR YOGUN BİR ŞEKİLDE BEATS APPLE MÜŞTERİNİ ARAMAK İLE ÖMRÜM GEÇTİ COK TEŞEKKÜRLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: sibyl1907

YA HELAL OLSUN WALLA KONUYU KİM ARAŞTİRMİŞ KİM YAZMİŞ İSE, 1 HAFTADİR YOGUN BİR ŞEKİLDE BEATS APPLE MÜŞTERİNİ ARAMAK İLE ÖMRÜM GEÇTİ COK TEŞEKKÜRLER

iPod touch'ta işe yaradı sanırım adınıza sevindim
    Hayırlı olsun hocam
  • Zig Zag kullanıcısına yanıt
    ab ses anahtarını yanlışlıkla açmış olabilir misin? ben de dokunmuştum bir kere.tekrar kapatınca ayarı sıfırlanmıştı. ses sınırı gelmişti. belki de bu şekilde oldu.çözümü tekrar ayarı 1.25 yapıp ses seviyesine erişilebilirlik'den kilit koymakla buldum.artık istesem de değiştiremem :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

ab ses anahtarını yanlışlıkla açmış olabilir misin? ben de dokunmuştum bir kere.tekrar kapatınca ayarı sıfırlanmıştı. ses sınırı gelmişti. belki de bu şekilde oldu.çözümü tekrar ayarı 1.25 yapıp ses seviyesine erişilebilirlik'den kilit koymakla buldum.artık istesem de değiştiremem :)

Evet hocam aynen öyle oldu.
    Bi deneyeyim diye telefondan AB ses sinirina basip hemen geri kapadım ama o arada oldu herhalde

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.