Şimdi Ara

AVRUPA-ÇİN-SKİLLER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oha bi kitap kadar yazı yazmış oku oku bitmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluPassione -- 7 Kasım 2007; 22:04:09 >
  • noktalama isaretleri kullansaydin..
    paragraf, yapsaydin.. daha guzel ve okumak icin rahat olurdu.
  • herculesde adamı olan bana yazsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: cezaesk

herculesde adamı olan bana yazsın

• ok
  • l@stsoldi3r ne gülüon bişeymi var
  • Sen kimin fake isin la?
    quote:

l@stsoldi3r ne gülüon bişeymi var
  • uzun uzun yazmıssın kim okuyacak bunu
    biraz dikkat etseydin belki bi goz atardık
  • "CROSSBOW ROGUE geri iter yere dusurur cok iyi char ama dmgsi cok dusuk "

Iter teper yere carpar dogruda damage bilgisi yanlis verilmis :) Oyunda en yüksek damage veren Avrupa silahlardan birisidir crossbow . Hatta vurduğu critlerlede 1. olabilir. Menzil avantajı ve yüksek critleriylede kasmaya degecek en nadide chardir bence . Bu tabi sahsi fikrimdir Two handed swordde yavas olmakla birlikte PVP'de yakın dovuste cogu charı yatırabilecek potansiyele sahiptir . Ama level kasması zorlar tabi . Level kasarken cross tercih edilmeli str charlarda ,yanina two handed swordde giderseniz tadından yenmez .Uzak yakın tam bir PVP charı olur ama iyi farm ister :)
  • quote:

herculesde adamı olan bana yazsın

ÇAR var aga 82 lvl çağatay_xx e pm at sana yardımcı olsun.
  • Eline sağlık çok güzel bir yazı olmuş. BİCHEON hakkında benim şahsi fikrim buz kullanmalıdır çünkü hem defans arttırıcı büyüleri var hem rakibine vurduğunda onu yavaşlatır (bu başka strlere karşı çok büyük bir avantaj sağlar yani sen ona üç kere vurursun o sana bir kere vurur) kalkanında sana vermiş olduğu phy defans ve her türlü saldırıyı geri tepebilmesi mükemmel bi defansa sahip olmanı sağlar. uzaktan buz atarak intleride yavaşlatırsın kısacası tamammen defansa yönelik olursun ve ileride açılan skillerlede kılıcın tüm nimetlerinden faydalınırsın saldırı gücün savunman kadar etkili olmaz ama ölmen zor olur.
    Asya ırkında saldırı gücü en yüksek olan silah yaydır (pacheon) bundada buz demişsin aslında çok mantıklı ama bunda ateş kullanman daha iyi olur. Söylediklerim belki biraz mantıksız gelecek çünkü senin söylediğin oyunun sana yaptırmak istediği gibi tam dengeyi oturtmak şöyleki oyunda ateş gücü kılıç kalkan için yapılmış çünkü içinde kalkan skilleri barındırıyo ve saldırı gücü en yüksek olan büyü, elindeki kalkanlada defansını arttırırsın ve dengelenmiş olursun. Buz kullanarak defansını arttırırsın oysaki yay tam bir saldırı silahıdır yani defans yerine saldırı gücünü arttırırsan çok daha yüksek damage ler vurarak karşındakini daha kolay deviririsin bundada savunman saldırın kadar etkili olmaz ama vurduğuna çok büyük zararlar verirsin.
    Mızrak içinde söylenecek tek şey bence lighting dir. Parry ratio özelliğiyle (karşınızdakinin size yapacağı en yüksek vuruşu yapamamasını sağlar)ve hızlı koşma skiliyle mızrağa en yakışan büyüdür ve çeşitliliğiyle ön plandadır. Kısacası bir özelliğinle ön plana çıkarsan özellikle pvplerde ''ben bunu asla deviremem'' demek gibi bir kaygın olmaz.

• quote:

Orjinalden alıntı: yunusemre44907

ROGUE BİCAK zehiri cok gucludur.cok kisa bi sureligine ucuyo gibi kosmasini saglayan bi buyusu var.TUM ROGUELER GORUNMEZ OLABİLİR ZEHİRLEYE BİLİR CROSSBOW ROGUE geri iter yere dusurur cok iyi char ama dmgsi cok dusuk savunmasida iyi degil yakalanirsa kesin olur.ROGUELER PROTECTOR(LİGHT ARMOR)GİYDİGİNDEN İNT CHARLARİNA GUCLUDUR VE İNT CHARLAR ROBE GİYDİGİNDEN STR CHARLARİNA ZAYİFDİR ROGUELER WARRİORLARA ZAYİFTİR WARRİORLAR GORUNMEZLERİ GOREBİLİR.DAGGERLA BOWU BERABER KULLANİRSANİZ SUPER OLUR.

damage si düşükmü kafayıım yedin sen???benim war adamım 58 lwl adamlara 5-7k arası vuruyom crit 11k cakıo
  • Emeğe Saygı..
  • EMEĞE SAYGI
    quote:

Orjinalden alıntı: Cipuram

Emeğe Saygı..
  • tek duzgun cevabı yazmısın teknowar BUNDAN Bİ ONCEKİ MESAJ outsider A YAZDIYDIM ONUN KONUYLA ALAKASI YOK KİMSE BİSE YAZMİNCA HAVADAN SUDAN KONUSAM DEDİM diger arklarda iyi bi yazı haketmio cunku beni her ay bannlıonuz habire sifrem sıfırlanıo ayrıca gercekten oyna ilgi duyan ugrasır okur buyuk harfler baslık onemli yerler falan(HAHA YİNE NOKTALAMA İSARETİ YOK)aslında yazı yasmayı sevmedimden defter tutmam odev yapmam falan hem sizin insanlara saygınız yok kendinize saygınız yok hep benle dalga gecionz ama okuan pisman olmaz TEKNOWAR OKU BUNU crosbow iyi degil aslında rogue iyi deyl cunku str char savunma(hp)charıdır ama rogue %75 def dusurup %75 atk veren buyu var ondan yuksek vuruyo yani savunmacının savunması dusup atkı artıyo char follafoş oluyo bu mantıkla gidersek warlock da ezik cunku oda saldırısı yuksek char ama kalkanı var full int giderse(ki gitmeli)o kalkan sadece block a yarar defans filan istedigi kadar artsın charda hp yok tekte gitceg o yine anafikir WARRİORLA WİZARDDAN KRALI YOK ama bende ok ve 2handed gidiom cunku ok bana bise kaybettirmez.

• BİDE SORUM VAR NİE BİRDEN BİRE İLGİ ARTTI HAFTALARDIR MESAJ GELMİDİ SİMDİ CEVAP YETİSTRTTRMİOM SDFG anlatiom bak kanka frostbite yiyen adam knock down dan etkilenmio yani buz yiyenler yere dusmuo o yuzden..... HYBİRD yaparız cunku uzaktan ve yakından saldırrız eger full str yapcaksan avrupa ac daha iyi guven bana.hem buz verirsen sen onları nasıl oldurcen ...BİDE FİRE VERRİZ cunku adam yerdeyken ayagı kalkana kadar sana vuramaycak ama habire yancak...PECHON NEDEN BUZ cunku buzun ilk acılan buyusunu kullanıp rakibi kitleriz hemde bunu uzaktan yapma avantajımız olur bu sayede RAKİP BİZE VURAMADAN OLUR.......NEDEN STR cunku int uzaktan vurmak icindir okcunun nuke atması cok sacma hem bide farmla ugras hemde hp dusuk olur avrupalı roguelerede kafa tutabiliriz cunku onlar buzlayamıyo....HUEKSAL HYBİRD OLMALI gerisinide kafana gore. SDFG bunları sana diil herkese soledim.....ANTİ-TERROR sende onceki mesaja bak......EN AZINDAN NOKTA KOYYOM

• quote:

BİDE SORUM VAR NİE BİRDEN BİRE İLGİ ARTTI HAFTALARDIR MESAJ GELMİDİ SİMDİ CEVAP YETİSTRTTRMİOM SDFG anlatiom bak kanka frostbite yiyen adam knock down dan etkilenmio yani buz yiyenler yere dusmuo o yuzden..... HYBİRD yaparız cunku uzaktan ve yakından saldırrız eger full str yapcaksan avrupa ac daha iyi guven bana.hem buz verirsen sen onları nasıl oldurcen ...BİDE FİRE VERRİZ cunku adam yerdeyken ayagı kalkana kadar sana vuramaycak ama habire yancak...PECHON NEDEN BUZ cunku buzun ilk acılan buyusunu kullanıp rakibi kitleriz hemde bunu uzaktan yapma avantajımız olur bu sayede RAKİP BİZE VURAMADAN OLUR.......NEDEN STR cunku int uzaktan vurmak icindir okcunun nuke atması cok sacma hem bide farmla ugras hemde hp dusuk olur avrupalı roguelerede kafa tutabiliriz cunku onlar buzlayamıyo....HUEKSAL HYBİRD OLMALI gerisinide kafana gore. SDFG bunları sana diil herkese soledim.....ANTİ-TERROR sende onceki mesaja bak......EN AZINDAN NOKTA KOYYOM

Etkileniyor....(du)

• quote:

tek duzgun cevabı yazmısın teknowar BUNDAN Bİ ONCEKİ MESAJ outsider A YAZDIYDIM ONUN KONUYLA ALAKASI YOK KİMSE BİSE YAZMİNCA HAVADAN SUDAN KONUSAM DEDİM diger arklarda iyi bi yazı haketmio cunku beni her ay bannlıonuz habire sifrem sıfırlanıo ayrıca gercekten oyna ilgi duyan ugrasır okur buyuk harfler baslık onemli yerler falan(HAHA YİNE NOKTALAMA İSARETİ YOK)aslında yazı yasmayı sevmedimden defter tutmam odev yapmam falan hem sizin insanlara saygınız yok kendinize saygınız yok hep benle dalga gecionz ama okuan pisman olmaz TEKNOWAR OKU BUNU crosbow iyi degil aslında rogue iyi deyl cunku str char savunma(hp)charıdır ama rogue %75 def dusurup %75 atk veren buyu var ondan yuksek vuruyo yani savunmacının savunması dusup atkı artıyo char follafoş oluyo bu mantıkla gidersek warlock da ezik cunku oda saldırısı yuksek char ama kalkanı var full int giderse(ki gitmeli)o kalkan sadece block a yarar defans filan istedigi kadar artsın charda hp yok tekte gitceg o yine anafikir WARRİORLA WİZARDDAN KRALI YOK ama bende ok ve 2handed gidiom cunku ok bana bise kaybettirmez.

quote:

BİDE SORUM VAR NİE BİRDEN BİRE İLGİ ARTTI HAFTALARDIR MESAJ GELMİDİ SİMDİ CEVAP YETİSTRTTRMİOM SDFG anlatiom bak kanka frostbite yiyen adam knock down dan etkilenmio yani buz yiyenler yere dusmuo o yuzden..... HYBİRD yaparız cunku uzaktan ve yakından saldırrız eger full str yapcaksan avrupa ac daha iyi guven bana.hem buz verirsen sen onları nasıl oldurcen ...BİDE FİRE VERRİZ cunku adam yerdeyken ayagı kalkana kadar sana vuramaycak ama habire yancak...PECHON NEDEN BUZ cunku buzun ilk acılan buyusunu kullanıp rakibi kitleriz hemde bunu uzaktan yapma avantajımız olur bu sayede RAKİP BİZE VURAMADAN OLUR.......NEDEN STR cunku int uzaktan vurmak icindir okcunun nuke atması cok sacma hem bide farmla ugras hemde hp dusuk olur avrupalı roguelerede kafa tutabiliriz cunku onlar buzlayamıyo....HUEKSAL HYBİRD OLMALI gerisinide kafana gore. SDFG bunları sana diil herkese soledim.....ANTİ-TERROR sende onceki mesaja bak......EN AZINDAN NOKTA KOYYOM

yazmaya meraklı çocuk... koparın iplerini. edebiyatçı olcak

• Yazmaya Meraklı Cocuk Konuya Girdigimde Cadılar Bayramından Daha fazla Korktum Hepsini Okuyabilirmiyim Diye.. Ne yaptın sen yegen yaw Yazmaya Meraklı cocuk
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.