AVRUPAMI CİNMİ?avrupa charlarin buyuleri ya full int ya full str gerektiriyo.full larin hybirdden iyi oldugunu bilin oncelikle.cunku avrupada hybird warrior ve rogue yada warlock ve wizard(clericle bardda int olmali ama full str warriorda cleric kasabilir bence bi zarari yok)hicbi ise yaramaz cok pisman olursunuz.ozellikle intciler azimli olsun ilerde kendi levelinizdeki canavarlar tek ata bilir size ama sizde sizden cok yuksek lvli canavarlara tek atcaksiniz.avrupadaki buyulerde superdir yani bi cinlinin buyuleri avrupaliyla asla rekabet edemez ama avrupalilar 15 snde bir pot basio(5sn potun basilmasi 10 sn oteki pot icin bekleme)cin 5snden kisa surede.bu sorun lvniz arttikca yok olcak cunku buyuculer zaten ya tekte alcak ya tekte alincak strlerde lvl arttikca harika buyulere sahip olcagindan acigi bole kapatcak.CİN CHARLARİ NASİL OLMALmizrakci hybird olmali mizraktan baska silah kullanmamali.uzaktan nuke yakindan mizrak kullanir.BİCHEONhybird olmali yuksek def ve blockuyla nukelere ve yakin vuruslara dayanir.mizrakcida yazanlar bunada gecerli ama buz vermersin bugdan dolayi donmus adamlar knock downdan(yere dusurme yatir-batir)etkilenmio.ama ates cok iyi olur adam yanar yere dusurursun yerdeykende yanar bide vurursun o sana vurmadan olur yada yere dusurup kacarsin yine yanarak olur.PECHEONfull str olmali buz vermeli ama sadece guard of icela passive ve cold river force kullanmali cunku cold river forcela rakibi uzaktan dondurur ve kitler.ama nuke atmayin cunku ok zaten uzaktan vuruyo full str yaparsaniz hpniz cok olur ve rakibi dondurarak super savunma yaparsiniz.fireda vermelisiniz cunku fire str atkini(phy atk)guclendiriyo.İNGİLİZCESİ OLMAYAN YADA TUM BUYULERİN NE İSE YARADİGİNİ ANLAMAYAN YADA SALAK OLAN BANA KARSİ CİKMASİN OTEKİLERLEDE SEVİYELİ SEKİLDE BU KONUYU TARTİSALİM. AVRUPA WARRİOR full strdir.balta yada buyuk kilic veyada kalkan kilic kullanir.BALTA yere dusurmez geri itmez.homerhage yapar(oneyse artik super bise olmali cunku baltaliyla rogueden baska char yapamaio)mag defansi yuksek saldirisi yuksek bi chardir.BUYUK KİLİCsaldirisi dehsettir.geri iter yere dusurur.savunmasi en dusuk warriordur.KALKAN100de 85 ihtimal geri iter100de 35ihtimal dull yapar(dull frostbite gibi bisey)inanilmaz savunmasi vardir. ROGUE BİCAK zehiri cok gucludur.cok kisa bi sureligine ucuyo gibi kosmasini saglayan bi buyusu var.TUM ROGUELER GORUNMEZ OLABİLİR ZEHİRLEYE BİLİR CROSSBOW ROGUE geri iter yere dusurur cok iyi char ama dmgsi cok dusuk savunmasida iyi degil yakalanirsa kesin olur.ROGUELER PROTECTOR(LİGHT ARMOR)GİYDİGİNDEN İNT CHARLARİNA GUCLUDUR VE İNT CHARLAR ROBE GİYDİGİNDEN STR CHARLARİNA ZAYİFDİR ROGUELER WARRİORLARA ZAYİFTİR WARRİORLAR GORUNMEZLERİ GOREBİLİR.DAGGERLA BOWU BERABER KULLANİRSANİZ SUPER OLUR WİZARD4element kullanir her elementin ayri 100de 60 atk veren passivesi oldugundan hepsini ayri kullanin FİRE oyunda en yuksek dmgleri atar burn blaze yapar.EARTH 2inci en yuksek dmgleri atar rakibi yavaslatir LİGHTİNG 3uncu falan filan iste rakibin savunmasini dusurur electric shockla.ayrica geri iten bi buyusu var isinlanma buyusu var cindeki gibi BUZ dmg filan atmaz eger full int yapcak cesaretin yoksa buna ver biraz daha zor olursun. WARLOCK nerdeyse tum efectleri atar 100de 80ihtimal efect atan buyuleri var.baska bise bilmiom CLERİC kendi hpsini harcayarak olumcul dmgler atar.her turlu heali var(amuda kalkarak filan=).kaldirma buyusu var.ole hpye takmis bi arkadas. BARDbuda her turlu buffa sahip ama bufflari 10snde bir 5mp harciyo yani size buff vermek icin hapire pot basiyo ilerde bu buflar 10snde 600mpye kadar gidio AMA BARDLAR SEREFSİZDİR HİC BİRİ BU TUR BUFFLARİ BASMAZ. İYİ OYUNLAR BASKA BİSE SORCAKSAN BANA SORMA YADA SOR AMA BEN TEMBELİM MUHTEMELEN ARASTİRMAYA USENİRİM TEMBELLİK YAPMAYİN PARTYDEYKEN TURKLER EZİK KALMASİN HERKES TUM GUCUYLE KASSİN BAK O KADAR YARDİM ETTİK BİDE YURTTASLARİNİZİ IRKDASLARİNMİZİ DİNDASLARİNİZİ MUSLUMAN KARDESLERİNİZİ KORUYUN KOLLAYİN RESSSSSS VERİN THİEFSEN TRADER GORUNCE KAVGA ETMEYİN ANLASMAYA CALİSİN YOK 30KVERGECİRİYİM FİLAN GİBİ HEMEN YATİRMAYİN PARANİN YARİSİNİ SEHİRDE VERRRİM HABERİNİZ OLSUN HUNTERLARADA PARA VERİN YAZİK FİLAN silkroad forever
Hiç 70+ Bir Charın oLdumu ? Vericen cevap büyük ihtimaL iLe aLta kaLmak için 10-15tane 80LvL kastım seni keserim zart zurt oLucak. Boşversene..
AsıL söyLemek istediğim şey okadar şeyi boş yere yazmışsın hiçbir yararı yok.
bunu okucam zamana yazık
katılmıyorum dediklerine
Düzgün Yazsaydın Okuyabilirdim İnan Elimden Geleni Yaptım
ya ufff yaa tmm alin boluom burayaAVRUPA HAKKİNDA GENEL avrupa charlarin buyuleri ya full int ya full str gerektiriyo.full larin hybirdden iyi oldugunu bilin oncelikle.cunku avrupada hybird warrior ve rogue yada warlock ve wizard(clericle bardda int olmali ama full str warriorda cleric kasabilir bence bi zarari yok)hicbi ise yaramaz cok pisman olursunuz.ozellikle intciler azimli olsun ilerde kendi levelinizdeki canavarlar tek ata bilir size ama sizde sizden cok yuksek lvli canavarlara tek atcaksiniz.avrupadaki buyulerde superdir yani bi cinlinin buyuleri avrupaliyla asla rekabet edemez ama avrupalilar 15 snde bir pot basio(5sn potun basilmasi 10 sn oteki pot icin bekleme)cin 5snden kisa surede.bu sorun lvniz arttikca yok olcak cunku buyuculer zaten ya tekte alcak ya tekte alincak strlerde lvl arttikca harika buyulere sahip olcagindan acigi bole kapatcak.
CİN CHARLARİ NASİL OLMALmizrakci hybird olmali mizraktan baska silah kullanmamali.uzaktan nuke yakindan mizrak kullanir.BİCHEONhybird olmali yuksek def ve blockuyla nukelere ve yakin vuruslara dayanir.mizrakcida yazanlar bunada gecerli ama buz vermersin bugdan dolayi donmus adamlar knock downdan(yere dusurme yatir-batir)etkilenmio.ama ates cok iyi olur adam yanar yere dusurursun yerdeykende yanar bide vurursun o sana vurmadan olur yada yere dusurup kacarsin yine yanarak olur.PECHEONfull str olmali buz vermeli ama sadece guard of icela passive ve cold river force kullanmali cunku cold river forcela rakibi uzaktan dondurur ve kitler.ama nuke atmayin cunku ok zaten uzaktan vuruyo full str yaparsaniz hpniz cok olur ve rakibi dondurarak super savunma yaparsiniz.fireda vermelisiniz cunku fire str atkini(phy atk)guclendiriyo.
AVRUPA WARRİOR full strdir.balta yada buyuk kilic veyada kalkan kilic kullanir.BALTA yere dusurmez geri itmez.homerhage yapar(oneyse artik super bise olmali cunku baltaliyla rogueden baska char yapamaio)mag defansi yuksek saldirisi yuksek bi chardir.BUYUK KİLİCsaldirisi dehsettir.geri iter yere dusurur.savunmasi en dusuk warriordur.KALKAN100de 85 ihtimal geri iter100de 35ihtimal dull yapar(dull frostbite gibi bisey)inanilmaz savunmasi vardir.
ROGUE BİCAK zehiri cok gucludur.cok kisa bi sureligine ucuyo gibi kosmasini saglayan bi buyusu var.TUM ROGUELER GORUNMEZ OLABİLİR ZEHİRLEYE BİLİR CROSSBOW ROGUE geri iter yere dusurur cok iyi char ama dmgsi cok dusuk savunmasida iyi degil yakalanirsa kesin olur.ROGUELER PROTECTOR(LİGHT ARMOR)GİYDİGİNDEN İNT CHARLARİNA GUCLUDUR VE İNT CHARLAR ROBE GİYDİGİNDEN STR CHARLARİNA ZAYİFDİR ROGUELER WARRİORLARA ZAYİFTİR WARRİORLAR GORUNMEZLERİ GOREBİLİR.DAGGERLA BOWU BERABER KULLANİRSANİZ SUPER OLUR.
WİZARD4element kullanir her elementin ayri 100de 60 atk veren passivesi oldugundan hepsini ayri kullanin FİRE oyunda en yuksek dmgleri atar burn blaze yapar.EARTH 2inci en yuksek dmgleri atar rakibi yavaslatir LİGHTİNG 3uncu falan filan iste rakibin savunmasini dusurur electric shockla.ayrica geri iten bi buyusu var isinlanma buyusu var cindeki gibi BUZ dmg filan atmaz eger full int yapcak cesaretin yoksa buna ver biraz daha zor ölursun.
DİGER SKİLLER-KARAKTERLER WARLOCK nerdeyse tum efectleri atar 100de 80ihtimal efect atan buyuleri var.baska bise bilmiom CLERİC kendi hpsini harcayarak olumcul dmgler atar.her turlu heali var(amuda kalkarak filan=).kaldirma buyusu var.ole hpye takmis bi arkadas. BARDbuda her turlu buffa sahip ama bufflari 10snde bir 5mp harciyo yani size buff vermek icin hapire pot basiyo ilerde bu buflar 10snde 600mpye kadar gidio AMA BARDLAR SEREFSİZDİR HİC BİRİ BU TUR BUFFLARİ BASMAZ.
siz yinede uzununu okuyun yorumlari beyendim eskisinden iyi bide biraz daha mesaj atin hepinizi seviyom sizde beni sevin
imzan cok güzel yunus gözüme girdin kafamın arkasından cıktın
çünkü sen hepimizden zekisin yazdıklarını anlayamadığımız için verecek bir cevabımız yok
wow king of fighter
http://tr.wikipedia.org/wiki/Garou:_Mark_of_the_Wolves bunu oyna bu cok super king of fighter 2006dan bile iyi ben bu oyunu 2003te oynadıydım ama 2007 dio burda heralde piyasaya cıktıgı zaman oyunun baslarkenki vityoda terryle gesumu ne antrenman yaparkene terry yanlıslıkla gesuyu asagımı itiyomu ne ole dangalak biseler OYNA BUNU İNANILMAZ GUZEL
Hop kral yavaş.Nedir bu içindeki çoşku.Bide yazıları bir büyüklü bir küçüklü yazmassan tam olacak.En son kinder sürprizden çağatay_xx çıkmıştı sende totodan çıktın sanırım. Ayrıca Cin değil Çin.