< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Avrupa'daki akıllı telefon satışları son 10 yılın en düşük seviyesine geriledi (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Yine neredeyse bedava veriyorlar. Ayda 18 euroya, 36 ay taahhütlü, operatör üzerinden iphone 12 alacağım. Sıfır faiz, totalde 649 euro yapıyor. Markete gittiğimde 18 eurodan fazla harcıyorum. Cerez parası burda.
-
Yenilikler şunlar olmalı:
¶ LPDDR5X bellek
¶ Minimum 256GB UFS 4.0
¶ Silisyum yerine GaN tabanlı işlemci
¶ İşlemci TDP değerlerinin düşürülmesi
¶ 3.5 mm jak girişinin getirilmesi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hacı burada da durumlar kötü. solcu arkadaşlar kızıyorlar, her doğruyu söyleyeni akpli sanıyorlar, ama gerçek bu. durumlar kötüleşiyor.
-
peki bilgisayar çiplerinin satışları ne alemde?
-
Telefon ; sony ericsson W serisi idi, sonrası teferruat bence.
-
Arada bir Avrupa yakası izlerken bahsettiğin telefonları görüyorum. sanki hiç kullanmamışım gibi hissediyorum. önceden TV den çekimli versiyonlarında siemens , sony ericson gibi markaların reklamları olurdu. Yıllar geçiyor.
-
Dokunmatik kullanmak zor oluyor,bi tuş eklesinlerde tuşlu telefon üretsinler.Biz de inovasyon yapmışlar gibi tepki gösterelim.Dalga geçiyorum ama inşallah birkaç yıl sonra tuş ekleyip yenilik adı altında paylaşmazlar...
-
E normal. Adam gibi yeni özellikler gelmiyor. İnsanlar işe yarar, elle tutulur, devrimsel yenilikler görmediği sürece ilgilenmiyor. Teknolojiye doyulmuş. Ayrıca fiyatlar da artışlar mevcut. Kim niye durduk yere hali hazırda çalışmakta olan telefonunu kullanmak varken gidip yenisini alsın?
Seneye daha da düşer, telefonlarda öyle aman aman bir yenilik yok ve cihazların ömrü her geçen gün daha da uzuyor. Telefon bozulmadıkça değiştirmek çok mantıklı değil gibi bence
-
Az sayıda ama gene satışı çok
-
Neresi hocam almanya mı ? ABD ? hangisi
-
Normal, çünkü adam telefon yerine araba mı alsam diyor Avrupa'da
-
Finlandiya
telefonlarda yenilik olmadığını iddia edenler var
Allah akıl fikir versin
ulan bi iphone 11e bak bi 13e bak 2 senedeki değişime bak
bi samsung s10 plusa bak bi s22 ultraya yada s22 plusa bak
her sene tabiki değişim olmaz ama 2 senede 3 senede çok ciddi değişim oluyor BUNU GÖREMİYORSAN TEKNOLOJİDEN ANLAMAYAN BİRİSİN neyi kasıyorsun ya?
bende imkan olsa her sene hatta 6 ayda bir değişirim telefon
tabletler de çok eskiyor 1.5 sene prime döneminde aldığım ipad 8in yerine çıkan ipad 9 ondan çok daha iyi
TEKNOLOJİ AKIL ALMAZ BİR HIZLA GELİŞİYOR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 18 Haziran 2022; 16:24:22 > -
İphone 11 ve 13 arasında ne gibi farlklar var?
artık olması gereken tek şey bataryanın 1 hafta falan gitmesi. böyle bir yenilik gelmesi lazım
-
Bence avrupalılar da anladı her sene aynı şeyin bir üstünü tüketmek kalpleri tatmin etmiyor. Sadece ceplere zarar veriyor hepsi bu, reklam zehirlenmesi, tanıtım bombalaması ile bunca zaman çerez gibi sattılar. Belki artık yememeye başlıyordur insanlar.
İhtiyacımız olmayan şeyleri sanki almazsak yaşayamayacakmışız gibi aklımıza kazıdılar. Halbuki onda da altı üstü alo diyip bi de internete giriyorsun ötekinde de. Akıllı telefonların niye her seferinde bu derece fazla satıldığını bile anlamak güç.
-
18 telefon taksidi için mi , hat aylık kaç euro?
O da 40 euro hat için istiyor o pahalı demiş.
5500 liralık bir telefonum var. Neredeyse her işi gayet iyi bir biçimde yapabiliyorum. Teknoloji yeterince gelişti.
3000 liralık bir telefonla bile insanlar günlük işlerini çok rahat yapabilir. Ucuz telefonlar bile artık gayet hızlı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X