Şimdi Ara

Avrupa erkek boy ortalaması SS'li (TR de var) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
3
Favori
3.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: arslan0058

Hollandalilar ne yiyip iciyorda bu kadar uzun
    Yeme icmeyle alakasi pek yok. İngilizce kaynaklarda uzun boylu erkekler daha fazla cocuga sahipti diyor ama buyuk ihtimalle durust olalim kadinlar uzun olanlara verdi dolayisiyla dogan nesiller de uzun oldu. 150 yilda netherlandda boy ort 20 cm artmis. Amerikada bu sadece 6 cm. Akil var nizan var simdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 cm ile ortalamanın altında kalmaktan kurtulmuşum. bu da bir zafer sayılır.
  • Aga onu geç tamam tip önemli ama illa boy ve tipi karşılaştıracaksak ikisi de önemli. Örneğin rahmetli Cem Korkmaz. Şimdi bu adam 185-190 olsa biraz da yapılı olsa o tiple biraz da rol yeteneği ile oynamayacağı proje olur muydu? Olmazdı. Yani önemli bir husus ama kafaya takılacak kadar dğeil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

1.56 yım dünya ortalamasını ben düşürüyorum galiba
    Ahhaa bende 1.55 im

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bildiğin küçükken boyunuzu kontrol ettirip uzatabileceğinizdi, boyu uzatabiliyorlar ama küçükken o da kısa boylu olucak ise çocuk

• DH erkeklerini kıstas olarak alsalardı eminim ki ortalama 1.90 üzeri çıkacaktı...

• quote:

Orijinalden alıntı: The Tenth Doctor

176 boyla nasıl yaşamayı basariyorsunuz hocam

178

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

Boyum 1.85 fakat 1.90 olmak isterdim. Erkek diyince hafızama sağlam cüsse geliyor 1.90 a 100 kilo gayet ideal.
    Ayakkabı giyince zaten 188 oluyoruz kardeşim neyin tribi bu ? 190 ile 185 arasında çok fark yoktur ha olduğunu düşünüyorsan 185 değilsindir demektir

• quote:

Orijinalden alıntı: InnocentHate

Lan herif ciddi ciddi konuya da etiketlemiş kahkaha attım sabah sabah

La dombili ben sana kısasın mı dedim de ağlıyorsun kaç konudan beri? sen %5 top'luk yüzdede olduğunu iddia eden bir dombilisin, bu milyonlarca erkekten üstün olmak demek, bir nevi dış görünüş olarak kusursuz olmak demek. Sen dış görünüş olarak her türlü kusurlusun, boy desen ortalama, uzun boylu olmayan bir erkek kıyafetleri düzgün taşıyamaz, taşımak için vücut gerek, sen de o da yok, bunların hepsi tiple tamamlanır, sen de o hiç yok, allah rızası için açma artık şu konuları, ben anlatmaktan bıktım adam hala anlamıyor yazık

Alıntıları Göster
    İnsanlarla dalga geçme, abi tavsiyesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: izayoi

İnsanlarla dalga geçme, abi tavsiyesi.

Alıntıları Göster
    Hayırdır sen kimsin? 10 mesajı olan herif gelmiş abi tavsiyesi diyor yeniçerinin fakesisin galiba

Dalga geçme dediğin lavuk forumdakilerin tipine laf ediyor, gencecik çocukları yerin dibine sokuyor, orada burada genetiğin kötü, şuran kötü diye laf ediyor, ama ben o dombiliyle dalga geçince mi battı abicim? daha kendi tipine bakmadan insanları aşağılıyor kayra çakması herif hadi uza şimdi.

• quote:

Lan herif ciddi ciddi konuya da etiketlemiş kahkaha attım sabah sabah

La dombili ben sana kısasın mı dedim de ağlıyorsun kaç konudan beri? sen %5 top'luk yüzdede olduğunu iddia eden bir dombilisin, bu milyonlarca erkekten üstün olmak demek, bir nevi dış görünüş olarak kusursuz olmak demek. Sen dış görünüş olarak her türlü kusurlusun, boy desen ortalama, uzun boylu olmayan bir erkek kıyafetleri düzgün taşıyamaz, taşımak için vücut gerek, sen de o da yok, bunların hepsi tiple tamamlanır, sen de o hiç yok, allah rızası için açma artık şu konuları, ben anlatmaktan bıktım adam hala anlamıyor yazık

Alıntıları Göster
    rahat bırak lan abimi ilkokullu

• quote:

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

Alıntıları Göster
    Sen ne diyon ya ilkokullu diyen çocuğa bak lise 1'den fazla olmadığına eminim :D

Yeniçeri abinle uğraşmama gerek yok sen merak etme, zaten o kendi kurduğu dünyada yaşıyor ahah

• quote:

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

Alıntıları Göster
    çok şımarıyor bu innocenthate bu aralar
  • OrQuN kullanıcısına yanıt
    erkeklik cüsseye değil yüreğe bakar

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

çok şımarıyor bu innocenthate bu aralar

Alıntıları Göster
    Lan dombili ayısı seni, sen kimsin lan? allahın gereksizi, sen forumun ağasımısın da şomoroyor falan diye ahkam kesiyorsun burada, ne sanıyorsun lan kendini? teke tekte görsen altına edersin, öyle bir çakarım ki sana buradan ait olduğun ayılar sığınağına geri dönersin, burada ahkam kesmeye benzemez bunlar, olmayan tipine senin, kayra çakması seni.
  • quote:

Lan dombili ayısı seni, sen kimsin lan? allahın gereksizi, sen forumun ağasımısın da şomoroyor falan diye ahkam kesiyorsun burada, ne sanıyorsun lan kendini? teke tekte görsen altına edersin, öyle bir çakarım ki sana buradan ait olduğun ayılar sığınağına geri dönersin, burada ahkam kesmeye benzemez bunlar, olmayan tipine senin, kayra çakması seni.

Alıntıları Göster
    Avrupa erkek boy ortalaması SS'li (TR de var)

• quote:

Alıntıları Göster

• 1.84

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

Alıntıları Göster
    İşte bu tam olarak sensin dombili, daha göbekten yürüyemiyorsundur gelmişsin burada artistlik yapıyorsun, hadi bakalım hodri meydan;

İstanbul'daysan eğer, bana tam adresini ver, tam 3 yıldır muay thai ile uğraşıyorum, ve burada bütün üyelerin ortasında söylüyorum herkes duysun, eğer istanbuldaysan, gelip bulacağım seni, abi çektirip gelip burada videonu paylaşacağım, hadi bakalım, 1.74 boyun ve 100'den fazla olan kilonla 1.90'lık adama burdan ahkam kesmek kolay, bakalım karşı karşıya gelince nasıl ağlayacaksın

Eğer buna cevap verecek cesaretin yoksa, veya yine ağlayacaksan korkup, hiç zamanımı harcamayacaksın, ben delikanlı adamlarla muhabbet ederim, kayra çakmalarıyla değil.

• quote:

İşte bu tam olarak sensin dombili, daha göbekten yürüyemiyorsundur gelmişsin burada artistlik yapıyorsun, hadi bakalım hodri meydan;

İstanbul'daysan eğer, bana tam adresini ver, tam 3 yıldır muay thai ile uğraşıyorum, ve burada bütün üyelerin ortasında söylüyorum herkes duysun, eğer istanbuldaysan, gelip bulacağım seni, abi çektirip gelip burada videonu paylaşacağım, hadi bakalım, 1.74 boyun ve 100'den fazla olan kilonla 1.90'lık adama burdan ahkam kesmek kolay, bakalım karşı karşıya gelince nasıl ağlayacaksın

Eğer buna cevap verecek cesaretin yoksa, veya yine ağlayacaksan korkup, hiç zamanımı harcamayacaksın, ben delikanlı adamlarla muhabbet ederim, kayra çakmalarıyla değil.

Alıntıları Göster
    Hocam abartmadın mı sanki? hayır yani neden kavga ediyorsunuz onu bile anlamadım, yemin ederim forum tarihinin en saçma kavgası olabilir, sebebi neydi ki?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.