Şimdi Ara

Avrupa erkek boy ortalaması SS'li (TR de var)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
3
Favori
3.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avrupa erkek boy ortalaması SS'li (TR de var)

• Lan herif ciddi ciddi konuya da etiketlemiş kahkaha attım sabah sabah

La dombili ben sana kısasın mı dedim de ağlıyorsun kaç konudan beri? sen %5 top'luk yüzdede olduğunu iddia eden bir dombilisin, bu milyonlarca erkekten üstün olmak demek, bir nevi dış görünüş olarak kusursuz olmak demek. Sen dış görünüş olarak her türlü kusurlusun, boy desen ortalama, uzun boylu olmayan bir erkek kıyafetleri düzgün taşıyamaz, taşımak için vücut gerek, sen de o da yok, bunların hepsi tiple tamamlanır, sen de o hiç yok, allah rızası için açma artık şu konuları, ben anlatmaktan bıktım adam hala anlamıyor yazık
  • Yalan geldi bana, Hollanda'da tipler hep uzun, Almanya nasıl daha uzun olabilir ki?
  • Hollanda Almanya'dan uzun zaten?
  • Boyu 1.76 olan biri olarak üzüldüm açıkçası.

Birde ortalamayı yaşlılar düşürüyor,gençler çok daha uzun. 19 yaş ortalamasına baksak eminim ki bütün ülkelerden düşük seviyedeyimdir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CA6EED738

Boyu 1.76 olan biri olarak üzüldüm açıkçası.

Birde ortalamayı yaşlılar düşürüyor,gençler çok daha uzun. 19 yaş ortalamasına baksak eminim ki bütün ülkelerden düşük seviyedeyimdir...
    HHHUAAAA :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CA6EED738

Boyu 1.76 olan biri olarak üzüldüm açıkçası.

176 boyla nasıl yaşamayı basariyorsunuz hocam

178

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hollandalilar ne yiyip iciyorda bu kadar uzun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU KADIN 70 YAŞINDA SS 'Lİ
    8 yıl önce açıldı
    Avustralyada 50. Ay [SS'li]
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: arslan0058

Hollandalilar ne yiyip iciyorda bu kadar uzun
    Yeme içmeden değil ki kaliteli gene sahipler. Bir tane ecis bücüş yerli hollandalı var mı? Hepsi altın gibi parlıyor elemanların.
  • 1.90 la ezip geçmişim. Üst insanım.

• Bir kac sefer hollandaya is gorusmesine gittim hic kisa boylu hollandaliya rastlamadim

Demek ki genleri kaliteli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 175 yim iyi bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.56 yım dünya ortalamasını ben düşürüyorum galiba
  • 182yim italyadakiler bence daha kısaydı bizim ülke daha uzun italyanlara göre gibi geldi.

• Beyler hastahanede özel bir aletle ayakkabı ile ölçüldüm 1.76 çıktı. Bu alet yerden yüksekteydi üstünde çıkıyodun falan ayakkabının topuğunu çıkarıp mı katarak mı ölçmüştür sizce?
    Bu arada Sağlık ocağında 1.77 , okulda mezurayla yapılan ölçümde 1.80 çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hozeis. -- 4 Haziran 2018; 11:14:21 >
  • 1.80 altı çöptür bana göre. 1.70 ile 1.79 arasında fark yok ikisi de sıradan. ama 1.79 ile 1.88 arasında çok fark var. şu adamın suratına bakıyorum tipsiz ama boyu 1.88 her türlü kızı götürüyor.

• Al bak Türkiye ortalamasıyım işte. Kısa falan diyordunağla şimdi
  • 1.83 boyum var hollanda hariç bütün ülkedeki ortalamarldan uzunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

Al bak Türkiye ortalamasıyım işte. Kısa falan diyordunağla şimdi
    Lan herif ciddi ciddi konuya da etiketlemiş kahkaha attım sabah sabah

La dombili ben sana kısasın mı dedim de ağlıyorsun kaç konudan beri? sen %5 top'luk yüzdede olduğunu iddia eden bir dombilisin, bu milyonlarca erkekten üstün olmak demek, bir nevi dış görünüş olarak kusursuz olmak demek. Sen dış görünüş olarak her türlü kusurlusun, boy desen ortalama, uzun boylu olmayan bir erkek kıyafetleri düzgün taşıyamaz, taşımak için vücut gerek, sen de o da yok, bunların hepsi tiple tamamlanır, sen de o hiç yok, allah rızası için açma artık şu konuları, ben anlatmaktan bıktım adam hala anlamıyor yazık

• Boyum 1.85 fakat 1.90 olmak isterdim. Erkek diyince hafızama sağlam cüsse geliyor 1.90 a 100 kilo gayet ideal.

• Bir de Amerika yı gösterin :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.