Şimdi Ara

2019 DH'de düşüş sürüyor. [SS]li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
9
Favori
51.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
239 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dh'deki düşüş tüm hızıyla sürüyor. Zirveye çıktığı 2013 yılından şimdiye mesaj sayısı ortalama 12 milyon azalmış durumda. Geçen sene de buna dikkat çekmek için konu açmıştım ancak çözüm hala bulunamadı, ve düşüş daha da hızlandı. Sizce forumu kurtarmak için ne yapılabilir?

2019 DH'de düşüş sürüyor. [SS]li

Bu da geçen yıl ki konumuz:
    https://forum.donanimhaber.com/2018-dh-icin-dusus-yili-oldu-ss-li--136514497

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgwxx/7 -- 31 Aralık 2019; 18:34:11 >

• Takip.

Edit: 12 sayfanın tamamına yakınını okudum. Aşağı yukarı herkesin şikayet ettiği şeyler aynı. Ben de kendimce bir şeyler izah edeyim okuyan olursa;

Forum kültürünün popülerliğini kaybetmesi ve yeni gelen neslin bu kültüre aşina olmaması, sosyal medya kültürünün gelişmesi. İnsanların oturup uzun uzun yazılar okumak yerine max 7sn sini ayırıp like atıp geçmesi. Yeni nesil böyle arkadaşlar yapacak bir şey yok. Yıllardır devam eden bir çizgi var bunu bozmadan olabildiğince çağa ayak uydururarak güncel kalmaya çalışıyoruz.

Moderatörlerin tutumu, ben de isterim tamamen özgürlükçü bir site olalım ama popülasyon arttıkça bu işler zorlaşıyor arkadaşlar. Daha geçen gün "Feslefe" bölümüne aranızdan bir yönetici seçin diye konu açtım. Kan gövdeyi götürdü. Birbirimize tahammülümüz yok. Konuşmayı, hitab etmeyi, dinlemeyi bilmiyoruz toplum olarak ne yazık ki.

Forumdaki buglar, evet sık sık sorunlar yaşıyoruz. Bunu inkar etmek yersiz. Geçen sene işe başladığımdan beri yüzlerce bugla ilgilenmişimdir. Ama bunların tespiti, müdehalesi ve çözümü artık çok daha hızlı. Uzayan işler illa ki oluyordur. Bu durumda benimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Bunun dışında sürekli geliştirmeler yapılıyor gerek mobil tarafta gerek tarayıcı tarafında. Tamamen bağımsız çalışan arama özelliğimiz (ki kendisiyle ilgili bir kullanım klavuzu hazırlayacağım). Yakında gelecek olan yeni profil görünümleri, yeni yazı editörümüz kullanışlı ve bir çok sorunu ortadan kaldıracak yenilikler.

Konuyu takip etmeye devam ediyorum, soracağınız bir şeyler olursa buralardayım. mentionlayın, gelirim.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Yillardir kitle gittikce kotulesiyor, suan gordugum her 5 uyeden 4 u igrenc seyler yaziyor, bazilari ciddi anlamda mide bulandiriyor. Sadece aliskanliktan giriyorum buraya artik.

Bildigin disari ciksan herhangi bir yerde goremeyecegin tipte, garip insanlar var burada.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ciddi düşüş var gerçekten. Aslında bunu konu dışından
    anlayabiliyorsunuz eski hareketliliği canlılığı yok .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Yillardir kitle gittikce kotulesiyor, suan gordugum her 5 uyeden 4 u igrenc seyler yaziyor, bazilari ciddi anlamda mide bulandiriyor. Sadece aliskanliktan giriyorum buraya artik.

Bildigin disari ciksan herhangi bir yerde goremeyecegin tipte, garip insanlar var burada.
    Katılıyorum tek sebebi bu değil tabiki ama özellikle yeni nesil çok saygısız hatta ana bacı küfür edenler bile var.
    Şimdi deyince aklıma geldi diğer bir sebepte Kayra olmalı adam forumdan herkese sövüp duruyor.

• düşmezzzz,düşmemeli
  • çooooook normal.

siyaset bolumunde 6-7 sayfalik konulari adminler siliyor

mesaj sileceklerine konuyu siliyorlar

biz zaman harcayip mesaj yaziyoruz onlar konu siliyor

eeee ben neden mesaj yazayim ?

kendi ayaklarina kendileri sıkıyor .

2*2 = 4 (four)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Forum kültürü son demlerini yaşıyor
    Birkaç yıl sonra daha da kötü olacak
    Yönetimin yapabileceği bir yenilik bile çare değil maalesef.

Çekirdek üyeler azaldıkca forum küçülmeye devam edecek

Selam ve dua ile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

çooooook normal.

siyaset bolumunde 6-7 sayfalik konulari adminler siliyor

mesaj sileceklerine konuyu siliyorlar

biz zaman harcayip mesaj yaziyoruz onlar konu siliyor

eeee ben neden mesaj yazayim ?

kendi ayaklarina kendileri sıkıyor .

2*2 = 4 (four)
    Vayyy bolivar reis hala forumdaymis, selam olsun hocam

• Bir kaç sene önce mesaj atma süresini 2 dkdan 30 saniyeye düşürdüler. Yoksa 1-2 milyon falan anca mesaj olurdu.
    Hatta gun süreyi düşürmek istemiyoruz diyordu önceden. Burayı chat ortamına çevirmemek için. Sonra mecbur düşürdüler kimse yok zira.

• Yetersiz yönetim sebebiyle konulara ve şikayetlere zamanında müdahale edilememesi,
    Defalarca sınırsız uzaklaştırılan tekrar üye olup yine aynı sorunları çıkaranlar.

Üyelik için doğrulama olmaması, sıcak Fırsatlar gibi bölümler için üyelik şartı olmaması

Donanım incelemelerinin veya karşılaştırmalı testlerinin artık neredeyse hiç seviyesine inmesi
    Alakasız onlarca konu ile iyice donanımın dışına çıkılması vb.. gibi onlarca sebep.

Haberlerin okunma sayılarına, videoların izlenme sayılarına bakarsanız zaten durum ortada,
    O milyon mesajların ne kadarı konu dışı onuda gözden kaçırmamak gerek.
    Bu tempoyla olağanüstü bir durum gerçekleşmezse 2025'te gibi kapanış verilir herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkforce -- 31 Aralık 2019; 19:13:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Yillardir kitle gittikce kotulesiyor, suan gordugum her 5 uyeden 4 u igrenc seyler yaziyor, bazilari ciddi anlamda mide bulandiriyor. Sadece aliskanliktan giriyorum buraya artik.

Konu iğrençlikse onda bile kötüler.Sadece yavanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 31 Aralık 2019; 19:10:49 >
  • the rise of donanimhaber section konu dışı çekilmeli
  • Ben neredeyse 10 senedir bu forumdayım , eskiden açılan konular heyecan uyandırıyordu.İnsanlar bir çözüm bulmak için birbirlerini kırmadan diyalog oluşturuyordu.Ama ne zamanki yaş seviyesi tek hanelere yaklaştıkça , yok şuna mesaj attım yok bakire mi otoban mı böyle iğrenç bel altı konular açıldı.O eski kitle de zamanla terketti yada bu saçmalıklara dayanamayıp ban yediler...

• Diğer bölümleri bilmem de konu dışı cidden öldü. Artık keyif alamıyorum bu bölümden. 2008-2014 arası çok güzeldi buralar.
    Yöneticilerin tavrının da çok etkisi var ama genel olarak forum kültürünün bitmesinden dolayı dhnin de öldüğünü düşünüyorum. Yeni neslin cidden problemli olması da var. Açılan konulara bakıyorum şuram böyle özgüvenim düşük, kızlar bakmıyor, bilmemkaç kgyim herkesi yenerim, ailemi sevmiyorum falan filan. Yeni nesil çok sıkıntılı, eğer trollese de cidden başarısız.
    Bakıyorum konu dışı yan sekmede açık kalmış yeniliyorum en yeni yorum 10dk önce 2.sayfadaki konular 1 gün önce açılmış vs. vs. Önceden konulara saniye başı yorum gelirdi. 5. 6.sayfadaki konular bile 2-3 saat önce açılan konular olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 31 Aralık 2019; 19:42:17 >
  • Düşüşü hissediyordum ama bu kadar olmasını da beklemiyordum. DH ölmüş, bitmiş; ağlayanı yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • para lazım degıl artık :)
  • Bak moruk sebebini söyleyim neden olduğunun.Bu siteye ne zaman siyaseti bulaştırdınız içine ettiniz sitenin resmen.Diğer bir konu karı kız konusu.Bu tarz şeylerden önce ne güzel kimse kimsenin inancını bile bilmiyordu insanlar birbirine yardım ediyor birbiriyle alışveriş yapıyor şakalaşıyorlardı.Kimse püskevitim nerede demiyordu, olanla yetiniyordu.

Noldu nasıl olduysa siyaset, din, karı kız, en ufak bir şeyde birbirini dava etme, birbirinin tipiyle sosyal statüsü ve geliriyle alay etme gibi sebeplerden ötürü forum i why'ı 7.

Sonrada şu oldu
  • 2020'de PS4 ve yeni Xbox çıkana kadar düşüş devam eder sonra az bir şey yükselip yine düşmeye devam eder, kesin bilgi.
  • Her şeyin bir başı bir de sonu vardır. DH'nin de sonu yaklaşıyor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.