Şimdi Ara

2019 DH'de düşüş sürüyor. [SS]li (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
9
Favori
51.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
239 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 23 Eylül 2020; 10:16:21 >
  • açmayın-bağıran-karı kullanıcısına yanıt
    Olayın özeti olmuş resmen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Önceden ne ararsak arayalım sonuna hep "dh" eklerdik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Yillardir kitle gittikce kotulesiyor, suan gordugum her 5 uyeden 4 u igrenc seyler yaziyor, bazilari ciddi anlamda mide bulandiriyor. Sadece aliskanliktan giriyorum buraya artik.

Bildigin disari ciksan herhangi bir yerde goremeyecegin tipte, garip insanlar var burada.
    Türkiye'de ki psikolojik bozukluğu olanlar DH konu dışı foruma toplanmış.
  • Ben muhalif düşünen biriyim ama hep ayni konular. Yani ben şurda bi zam konusuna girdiğimde hep aynı espiriler. Abi ben 50 tl lik aliyorum. Silivri soğuktur. Yararlı şekilde eleştiri yapıp çözüm sunan kişinin sayısı 5 parmağı geçmez. Foruma giresim gelmiyor. Zaten giriyorum mesaj atmiyorum. Haberlere bakıp çıkıyorum. En son yerli otomobil konusunda artık midem bulandı. Sanki biz ülke içinde farkli bir azınlığız ve diğer azınlık arabayı üretmişde çamur atiyoruz. Ben son yıllarda forumda mağduriyet yaşayanlara destek vermek amacıyla post veya öne çıkarma yapiyorum. Bu kitle malesef düzelmez.

• Whippoorwill kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 23 Eylül 2020; 10:16:29 >
  • Yersiz reklam bannerları, hakkaniyetli olmayan konu silmeler, site çökmeleri vs.
    Bunlar birleştikçe insanları bıktıtıyor ve etkileşimi azaltıyor doğal olarak.
    Bence forumu Sıcak Fırsatlar ve İkinci El ayakta tutuyor. Etkileşimin en az %50si bu iki konu.
    İnternette her yıl alışkanlıklar değişiyor eyvallah ve yeni trendler geliyor bu kaçınılmaz ama her değişim her platforma uymuyor bu da bir gerçek. Şahsi görüşüm şuan amaca yönelik Telegram grupları forumlardan daha etkin.
    Birde foruma son zamanda gelen (bu WhatsApp Facede olan) hikaye moduda bence foruma bir katkı sağlamdı.
    Kısaca olanı memnun etmek, adaletli uygular yapmak formu canlandırabilir, keyfi uygulamalar kan kaybının devamına neden olacak ne yazık ki. 😥😥😥

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PiSiCoMaT -- 31 Aralık 2019; 20:46:12 >
  • Müzik bölümü can çekişiyor.

Beni forumun teknik sıkıntılarından ziyade sevmediğim insan kitleleri uzaklaştırıyor. Detay vermek istemiyorum.

Alışkanlıktan girmeye devam ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden yılbaşı zamanlarında çok hareketli oluyordu forum. Özledim valla.
  • Dış güçler... maalesef ama gerçek bu. Forum ABD'nin piyonudur

• nbatryk.com kapandı hayat bitti asıl bomba adamlar ordaytı.site kapandı herkes dagıldı.yetim kaldık nerde o eski tartıştıgım nba severler
  • Özellikle konu dışında açılan konular "leş".
    Bir şey öğrenmek için de konu açasım gelmiyor artık. Gidip Google yapıp öğreniyorum. Buradaki kitleden çok hazetmiyorum maalesef.

Uzun yıllardır yazistigim birkaç kişi olmasa DH'ye girmeme gerek kalmayacak.

Şey demeyi unuttum: hepinizden iğreniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrsmrc -- 31 Aralık 2019; 21:55:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapandığı günü görmek dileğiyle, adminler hep yanlı çalışıyor.
    Ülke gündemi kısmını bilen bilir, insanları kışkırtıp duran kişilere müdahe felan etmiyorlar. Mesaj sınırı da getirilmiyor, seçim dönemleri 0 mesajları insanlar gelip forumun huzurunu bozup defolup gidiyor.
    Buna çanak tutan adminler de keyif alıyor heralde, sadece izliyor.
    Millet hep böyle kişiler yüzünden çıkıp gitti forumdan.
    Ben de önceden çok yazıyordum sonuçta hit alıyor konu, bazı saçma sapan şeyleri yüzünden 5 ay kadar banlattırdım kendimi resmen.
    Ben de alışkanlıktan giriyorum başka bir şey değil...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni forumdan soğutan kişi Mesut Çevik.
    Teşekkür ederim kendisine.

• E normal surekli karşıma çıkan reklamlar ayrı dert artı o kadar yazıyorsun tartisiyorsun hop konu silinmiş, hafif argo yapıyorsun hop Ban yiyorsun ,e yani ne olacaktı aluminyum .

• Doğal seleksiyon. Her şey zamanla yok olur. Muhtemelen 10 yıl sonra forum diye bir şey mantık dışı olacak.

• Sadece konu dışı konusu bitti.

Orası bitince doğal olarak mesaj sayısı düşüyor. Artık bu forum gündemi konuşuyor.

Ülke gündemi,
    Otomobil,
    Firma şikayetleri,
    vs.

2014 yılında sırf survivor all star konusuna 152 bin mesaj gelmiş.

Artık forumda survivor konuşulmuyor mesela.

Aslında forum bir dönüşüm içinde diyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 31 Aralık 2019; 22:25:36 >
  • Bloklama ne zaman geldi, başkanlıktan sonra kriz ne zaman çıktı en büyük sekteleri yedi forum.

Birbirini blokla, konuyu blokla vs herkes kendi köşesine çekildi bitti.

Koskoca Ekran Kartı konusu bitti ya. Gençlerin özellikle takılıp teknoloji konuştuğu forumda ne donanım ne telefon ne başka bir şey alıp konuşabiliyorsun sonuç da bu!

Sabah akşam siyaset ve kavga.
  • Bütün suçu üyelere yıkmak çok yanlış. Asarım keserim mantığı ile ilerleyen, eleştiriye tahammülü olmayan bir yönetim sistemi var. Ayrıca forumun her tarafından fışkıran reklamlar çok fazla üyeyi forumdan tiksindirdi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.