Şimdi Ara

2019 DH'de düşüş sürüyor. [SS]li (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
9
Favori
51.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
239 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Altı üstü 4-5 bölüm,9-10 devamlı takip ettiğim konu olmasa yarın sabah forum kapansa zerre umrumda olmaz..
    Rezillik diz boyu forumda,mesajlarda,konularda maalesef

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Veletler sağolsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-86G53N200

.
    Aslında yeni genç bireylerin bu tarz konular açmasını beklemek mantıklı değil zira tecrübeleri yok. Sorun şurada olmayan tecrübeleri ile bir ton konular açmaları.

Söylemek istiyorum Devletin eğitim politikaları da bu gençlerin potansiyelsizliğinden kaynaklanmakta ( bende bu yeni nesildenim bu arada ). Hindistan düşük ücret falan ama yinede deli gibi mühendislik pazarı oldu mu oldu. Microsoft bilmez mi düşük ücrete burada bir ton mühendis çalıştırmayı. Bizde toplum olarak iş yok. Bizi al finlandiya o bu şu ülkelere götür eğitim sistemine yine bizim öğrencilerden bizden farklı bir şey elde edilemez.
  • Donanım forumu ama gelin görün ki 4 senedir oranın tadı tuzu kalmadı. Oradaki bilgi sahibi insanlar bir bir bıraktı forumu. Siteyi ayakta tutan orasıydı. Şimdi sadece fan boy kavgaları ve iğrenç konu dışı konularına kaldı forum. Popüler sayfalarda 1 yılda kaç donanım konusu gördünüz ? En fazla 5 tane gördüm ben. Oradan anlayın düşüşü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden daha çok giriyordum ama yeni neslin muhabbeti çok hoş değil bence.

• Yan yatır

• önerdiğimiz neyi düzelttiniz ?
    misal ballandıra ballandıra yeni arama özelliği dediniz ama bir şey bulduğu yok ,hatta hiç ilgisiz şeyleri bulup getiriyor
    yönetimi eleştirseniz hakaret diye ceza veriyorlar ,burası sanki devlet dairesi

konuları kasten trollediği belli olan üyelere nedense göz yumuluyor

hepsinden kötüsü artık normal cevap vermeyi unutmuş çok kişi var ,illa argo yada hakaretle cevap vermeyi maharet görüyorlar
    en çok kullanılan sözlerden birisi de "mal" sözü ,sanki çok normal bir sözmüş gibi kullanılır oldu

diğer konu ise özgürlük olduğunu zannedenler
    birilerine saldırıp ,saydırmayı dahi özgürlük zanneden tipler var

çok fazla sayıda fake hesaplar olduğunu söylemeye gerek var mı bilemiyorum ?

aslında yönetim her şeyin farkında ama niye düzeltmeye yönelik adımlar atmıyor anlamış değilim
    ülke gündemi ve felsefe bölümüne girmek dahi cesaret istiyor ,felsefe bölümünde küfür yemeyen kimse yoktur sanırım ,çünkü inatla oraya sms onayı getirmediler

konu dışı bölümünde ise her ay aynı konular açılıp duruyor ,Türk kızlarını kötüleme ,evlenmeyin ,çocuk yapmayın ,okumayın gibi konular
    gerçi bunlar masum bile kalıyor ,artık fanteziler üzerinden sapıklık derecesine varan konular sıkça açılmaya başladı ve gençler bunlardan çok fazla etkilenmeye başladı

gerçi biz ne anlatırsak anlatalım yönetim bildiğini okuyor :)
    şimdi yönetimi eleştirdim diye yine bir yönetici ceza verirse hiç şaşmam :)

• 2005-2006 da forum cok daha aktifti bana gore acilan konular dolu doluydu encok o yillari ozledim bos konu olmus cok olmus neye yarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: R-10

Donanım forumu ama gelin görün ki 4 senedir oranın tadı tuzu kalmadı. Oradaki bilgi sahibi insanlar bir bir bıraktı forumu. Siteyi ayakta tutan orasıydı. Şimdi sadece fan boy kavgaları ve iğrenç konu dışı konularına kaldı forum. Popüler sayfalarda 1 yılda kaç donanım konusu gördünüz ? En fazla 5 tane gördüm ben. Oradan anlayın düşüşü.
    Katılıyorum çoğu kişi sadece konu dışından dem vuruyor ama forumun bel kemiği bölümlerinden olan Dahili Bileşenler de kötü durumda. Fanboylar bıktırdı.

Bir de eski ve bilgi sahibi olanların da bir kısmı saçmalamaya, eski ciddi ve bilgili hallerinden uzak davranmaya başladı bilmem bunu fark ettiniz mi?

Gerisi de zaten bıraktı dediğiniz gibi. Çok değil bundan 4-5 sene önce ben pc toplarken çok sayıda kullanıcı adını hatırladığım sağlam kişiler vardı, şimdi hiçbiri yok, göremiyorum.

• Biz zamanında forumun en güzel dönemlerini yaşadık. Sonrasında malum sebeplerden dolayı forum bu hale geldi ve daha kötü olacak ileride.

1.si forum çalışmıyor hem fiziksel olarak çalışmıyor hem de yönetimsel olarak çalışmıyor son 4-5 senedir bitmek bilmeyen bir bozulma var sitede donuyor, takılıyor, girmiyor, mesaj gitmiyor vs vs bu listeler halinde uzar gider.

Yönetim kısmında ise bazı yöneticiler hariç çok ağır ilgisizlik var foruma. Yöneticiler gereksiz mesaj siliyor, silinmesi gereken mesajları silmiyorlar. Görevlerini yerine getirmeleri lazımken dünyayı kurtarıyorlar sanıyorlar heralde garip triplere giriyorlar. Ama cidden çok sorumlu yöneticilerde var.

2. olarak garip reklamlar, açıklanamayan reklamlar, sayfa düzenini bozan reklamlar.

3. olarak amazon ref konusu ve buna benzer olaylardan sonra forumun çekirdek kadrosunun forumu bırakması.

Gerekli imkanlar sağlanmadığı için millet konu açmayı, forumu tutundurmayı bıraktı maalesef.

Amatörler ile çalışılmaya devam ediliyor olabilir, acilen profesyonel sisteme geçmesi lazım forumun.

Koskocaman Hakkı Alkan örneği var adamı biraz takip edin nasıl iş yapılır göstersin. Etkinlik üzerine etkinlik reklam üzerine reklam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Eskiden adı gibi donanım üstüne konuşulan bilgi paylaşım forumu iken şimdi siyaset ve din üstüne hit kasan kafasına göre uyarı veren yönetimi ile olması gereken düşüşü yaşıyor.
  • Gayet normal, bir çok konum gereksiz yere kaldırıldı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konular ve konulara gelen cevaplar ayni olmaya basladi artik. Ulke gundemine bakiyorsun mesela, acilan bi konuya hep ayni cevaplar geliyor. Komik olmayan espriler vs. Ayni sekilde konu disina bakiyosun, kendini komik sanan 3 iq beyinsizler basmis her tarafi. Biri her konuya soyle ossurdum boyle ossururum ossur gecer yazıyor. Biri cok zayifim kafam bulgur kazani gibi tipim komodo ejderi gibi yaziyor. Kayra geliyor hifi kulaklik 28.3 yasindayim, yok okulu 11.2 senede bitirmis olucam bilmem ne yaziyor. Acilan konu "en sevdiginiz renk nedir?" mesela, gelen cevaplara bakiyosun sacma sapan konuyla alakasiz. Komik desen degil. Adam konunun altinda muhabbet ediyor baska uyeyle. "Ee reis hayat nasil gidiyo" falan diyor. Yav boyle ozenle secseler bu kadar gerizekaliyi bir araya getiremezler.

Hayir şuraya eglenelim diye giriyoruz, bilmedigimiz seyleri öğrenelim diyoruz, gundemi takip edelim acaba insanlar ne düşünüyor diyoruz. Ama bunlar yok. Varsa yoksa kari kiz konusu tipsizim konusu fakirim konusu. Konu disi gercekten cok baydi artik, diger alt forumlar zaten olmek uzere. Kitap bolumune bir sey yaziyorsun 1 hafta sonra cevap geliyor.

• Her şeyin alternatifi var çünkü.
    Mesela Kitap bölümü.Girin bakın eski konuları diri tutmak için uğraşıyoruz ama üyeler başka sosyal medya platformlarını kullanıyor haklı olarak.
    Tek cinsiyetin olması.Bu da bir etken.Kadınlar da artık sosyal medya kullanıyor.Haliyle kendilerine yarayan her platforma üye olup bilgi aktarımı yapıyor.Örneğin ; kızlarsoruyor diye bir forum hem erkek hemde kadınların oluşturduğu -bana göre- saçma salak bir platform.Ama üyeler kullanıyor.Dh f de ise bu yok.Yıllardır forumdayım sadece firma yetkilisi bir kadın üye gördüm , ha üye olup konu açıp düşünce paylaşan oldu ama açgöz hemcinslerim kadının üzerine çullandı.Yani demek istediğim DH F sadece erkek egemenliğinde (benim için bulunmaz bir nimet )
    Konu dışı bölümü hele ki.Tamamen lağım çukuru gibi.Bir insan birden fazla üyelik alıp herkese hakaret ediyor.Ban yemesine rağmen üyelik onayını hallediyor.(bknz.kayra)

FORUM TAMAMEN YENİLENMEDEN ASLA İLERİYE GİTMEZ.HER ŞEYE RAĞMEN DH F DİYORUM

• Bence yaş ilerledikçe forumdaşlar boş konu açmayı gereksiz görüp sadece canı sıkıldıkça gelip 3 5 tane konu okuyup gidiyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • "donanım"dan çok her türlü ıvız zıvırın konuşulduğu siteye döndü zaten. Eskiden bir ekran kartı çıkar üyenin biri bir inceleme yapardı keyifle okurdum. Şimdi üyeleri geçtim, site editörleri bile youtuber tarzı video çekiyor.

"Ülke gündemi ve siyaset" odasıda kurtarmadı DH yi. İnsanları çekecek yeni saçma sapan odalar açılmalı.

Troller en büyük veli nimet. Konu ve mesaj sayısının fazlalaşmasındaki en büyük faktörler. Demekki onlarda olmasa istatistikler yerlerde olacak.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.