M2 SSD ye windows kurdum fakat anakart görmüyor
Merhaba bugün şirkette patronun bilgisayarına hız gerekiyordu ve ben hallederim deyip M.2 SSD aldım güzelce Windows'u M.2'ye kurdum ama bilgisayar açılırken anakarttan M.2 SSD'yi görmüyor ve direkt BIOS ekranına geçiyor. Adam beni kovmadan yardım edebilecek var mı? İşlemcim 4790K'dır anakart H97M-E.
Düşük Fps Sorunu
Merhaba, sistemim ryzen 5 5500 - rx6600 - 3200 mhz 8x2 ram - m2 ssd... league of legends ve valorant başta olmak üzere oyunlarda ekran kartı kullanımı çok düşük seviyelerde 300 fps almam gereken oyunlarda 70 80 fpslere kadar düşüyorum ve hiç bir çözüm yolu bulamıyorum. Format, eski sürücü yüklemek vb. çözümler fayda etmiyor. Kasayı camdan fırlatmadan önce buradan yardım almak istedim varmı bir çözümü ?
1998 model Audi A3 kilit sistemi yardım
Arkadaşlar 1998 model A3 bir aracım var kumanda ile açma kapatma yapmak için kumandayı alıcı cihazın dibine kadar sokmam gerekiyor aksi takdirde çalışmıyor alıcı cihazı söktüm anakart elimde fakat hangisinin alıcı cihaz olduğunu anlamadım fotoğraf ekliyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
Bugün şans eseri fark ettim oyunlarda 80 82 derece arası geziyor ama furmark 1080p test yaptığımda böyle bir sıcaklık değeri gördüm şok oldum. 1.5 sene kadar önce yine yüksek sıcaklıkta çalıştığı için macun değişimi yapmıştım. uzun zamandır sorun yoktu bakmıyordum. Bunun sebebi nedir ? Macun değiştirmek istesem hangi ürünü almalıyım . Yardım ederseniz çok sevinirim iyi forumlar.
Gtx 980 vs dolar
|
En iyi ingilizce eğitim programı
|
Tüv türk muayene rezilliği
Intetnet hızı ve ping arasındaki ilişki
|
EKRAN KARTI TAVSİYE VE YARDIM
|
|
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 308
İkinci El Bölümü Mesajları: 41
Konularının görüntülenme sayısı: 8.566 (Bu ay: 198)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 468 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası