Şimdi Ara

Avrupa Ligi 3. Tur İkinci Maçımız | Beşiktaş - Club Brugge| 19.03.2015 (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.875
Cevap
10
Favori
23.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lig maci olsa anlarimda,coluk cocuk gelmis burda avrupa da turkiyeyi temsil eden bi takim yenilince seviniyor.Ne diyeyim ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupa maçında kaleci suçlamak komik oluyor yapmayın beşiktaş porto ile maç yapsa 15 tane yer heralde adamların kadrosu roketatarlâ dolu.

• quote:

Orijinalden alıntı: daredevil.2015

quote:

Orijinalden alıntı: Önder

quote:

Orijinalden alıntı: HatersGonnaHate

quote:

quote:

Tolganın adamlığı Beşiktaş taraftarına fazla. Tinerciler sizi

Yorumlarını görüyorum hep, sürekli Beşiktaş taraftarına laf söylüyosun. Hadi takıma söylesen neyse. Laflarına dikkat et biraz insan gibi uyarıyorum seni.

Tiner fazla kaçmış yine.

Dikkat et kafam güzelken tehlikeli oluyorum, bu tarz laflar ettiğine göre karına kızına bacına anana çok önem vermiyosun. Bütün forum üstünden geçiyo. Biraz adam ol sükut et. Yavşak yavşak konuşma. Hoş yavşak bile olamazsın o organizmaya hakaret olur. Bunu okuduktan sonra hemem karı gibi pıtı pıtı şikayet etmeyide unutma.

Bir daha bizim taraftara laf etmeden önce anana bacına laf gelirmi diye iyi düşün, böyle lafların altında kalırsın genco. Hadi öptüm seni. Bu lafları sindire dur yarın sabaha anca sindirirsin sivri zeka seni.

Oooooooooooo Oooooooo Ooooo

Kimin feykisin bilmiyorum ama yasin en fazla 15 surda laf ettiğin terbiyesizce konuştugun adamlari dışarda görsen abi abi diye dolanirsin. Burdan böyle yazmak kolay.

• Kısaca denizi geçtik derede boğulduk.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahayri

Icimde kotu bir his var ve genelde bu bosuna olmaz. Ama umarim Besiktas rahat kazanir.

.
  • Ya valla Beşiktaş taraftarı olarak futboldan nefret ettim. parayı çuvalla götürürler ama top oynamaya gelince sonuç mahhale maçından öteye gitmez yazıklar olsun be kendinizi rezil ettiniz. Bu kadar basit hatalarla bu kadar rezil oynanabilirdi bravo Beşiktaş...
  • İşin aslı ilk maçtaki oyun ve skordan sonra tur şansının çok azaldığını düşünmüştüm malesef haklı çıktım. 5-1 lik Erciyes maçı asla ölçü olamaz dedim dediğim gibi oldu.

İki maçı da 1-0 öne geçtikten sonra kaybettik! Avrupa'da öne geçen takımlar böyle evlere şenlik hatalarla maçı vermez. Ne yazık ki sadece Beşiktaş değil tüm Türk takımları aynı hatalarla kaybediyor. Avrupa şampiyonasını da tıpkı böyle oynayarak kaybetmiştik.

4-4-2 ye dönüp Mustafa Pektemek ve uzun zamandır oynamayan kaleci Tolga ile maça başlamak büyük kumardı. Beşiktaş'ı sahada kör topal bıraktı. Pektemek maçın fişini çekecek fırsatı buldu ama heba etti.. Ona kızamıyorum artık adamın çapı bu kadar.

Demba Ba kariyerinin en kötü oyununu oynadı bu gece.

Tolga gol yiyeceğinin sinyallerini vermeye başlamıştı. Ayağıyla topu çıkarırken üst üste acemice top kaybetti. Yediği golden sonra oyundan koptu!!

Bilic de sınıfta kaldı. 1-0 dan sonra rakip ofansif oyuncuları alırken Bilic hiçbir değişiklik yapmadı. Bence maçın kırılma anı 1-0 öne geçtiğimiz andı. Atiba-Pektemek değişikliği ve tek santrafora dönseydik turu geçecektik.

Bu saatten sonra takım kendini ancak Şampiyonluk ile affettirebilir. Zor ama kartlar liderliği sürdüren Beşiktaş'ın elinde.

• ulan evden koşup çıksam o topu alırım adamdan önce ,sanki iple direğe bağladılar tolgayı çıkıp almadı ya la...sıçtın perdeye,eyledin viran tolga....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stan Marsh

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yorumlarını görüyorum hep, sürekli Beşiktaş taraftarına laf söylüyosun. Hadi takıma söylesen neyse. Laflarına dikkat et biraz insan gibi uyarıyorum seni.

Tiner fazla kaçmış yine.

Dikkat et kafam güzelken tehlikeli oluyorum, bu tarz laflar ettiğine göre karına kızına bacına anana çok önem vermiyosun. Bütün forum üstünden geçiyo. Biraz adam ol sükut et. Yavşak yavşak konuşma. Hoş yavşak bile olamazsın o organizmaya hakaret olur. Bunu okuduktan sonra hemem karı gibi pıtı pıtı şikayet etmeyide unutma.

Bir daha bizim taraftara laf etmeden önce anana bacına laf gelirmi diye iyi düşün, böyle lafların altında kalırsın genco. Hadi öptüm seni. Bu lafları sindire dur yarın sabaha anca sindirirsin sivri zeka seni.

Kimin feykisin bilmiyorum ama yasin en fazla 15 surda laf ettiğin terbiyesizce konuştugun adamlari dışarda görsen abi abi diye dolanirsin. Burdan böyle yazmak kolay.

Cocuk dedigin eline cocuk verir

Su lafindan sonra zeka yasini da belli ettin

• Sergen i oyuna alsa dönerdi maç.Tümer yine sakattı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Agger

Son noktayı ROK koymuş.

Avrupa Ligi 3. Tur İkinci Maçımız | Beşiktaş - Club Brugge| 19.03.2015

çok iyi ya güldüm

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tiner fazla kaçmış yine.

kimsin ki sen ? kulübün sana para mı veriyor forum sitelerinde rakip takım taraftarlarına aile değerlerine hakaret et diye ? forumda avukat üyeler varsa bu mesajla ilgili yasal işlem başlatılmalı ...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aykan19o3

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aykan19o3

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatih2085

Arkadaslar troll gslilere cevap vermeyin kendi caplarinda 4 lerin acisini cikarmaya calisiyorlar..zaten mac icin soylenecek fazla bisey yok bilic eliyle turun anahtarini teslim etti

Hahahahahahahahahah Bruge gibi bi takimdan evinde 3 yiyosun yaa Ayip ayip :D

Sen evinde ne yaptin bu sezon avrupa'da? Anlatsana azicik karakterin varsa?

Sizin evinizde naptik anlatsana Para komidinin ustunde

KARAKTERİN varsa anlat dedim, cevabimi alamadim. Bu sezon avrupa'da ne yaptin evinde, annen baban azicik birseyler asiladiysa sana cevap verirsin.

Bu sene kotuyduk.. Ama bu bizim en iyisi oldugumuz gercegini degistirmez

Hadi bakiyim Sende biraz Karakter Varsa Soyle Ozaman Turkiyenin Avrupadaki En Basarili Takimi Kim ?

Bu sene adina konusuyorsan acik ara Besiktas, gecmise bakarsak Galatasaray. Zaten gecmis bagimliligi yuzunden avrupa'da bu hale gelmedi mi Galatasaray?
    Peki takiminin basarisizligini belcika takiminin galibiyetiyle kapatmaya calismak 110 yillik Galatasaray kulubunun taraftarina yakisiyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: PureHD

quote:

Orijinalden alıntı: Stan Marsh

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tiner fazla kaçmış yine.

Telefon numarasını pm atsa evinden alıp amateme verecem ama nerede o bebede o delikanlılık. 2005 li bordo klavyeli bebenin teki bloklayın kurtulun

Yıl olmuş 2015 adamlar hala sokak muhabbeti peşinde.

• 1- Tolgayi tunelde gorunce moralim bozuldu olacaklari tahmin ettim mac boyu hata yapti geri paslari onunde adam varken gerilerek atmak nedir ?

2-Brugge hava toplarinin hepsine hakimdi ve paslarda hatalari yok denecek kadar azdi.

3- De sutter gibi bi adami cok bos biraktilar adam sert oyuncu hirsli 90 dk kostu

4- Pektemek e cok sans verdi artik buna bisey bulmasi gerekiyor bu kadar sacma bi adam olamaz her topu hatali erciyes macinda da cok hatali toplar atti

Uzun lafin kisasi besiktas iyi degildi olmadi sinir krizleri gecirdik burda yazik taraftara

• Denizi geçip derede boğulmak bu olsa gerek.
    Bjk 3 kulvarda başladığı yarışa artık tek kulvarda devam edecek fenere yenilmesine bari

• Biliç toplantıda o hareketi yapınca bu maçtan şahsen umudum kalmamıştı. Hangi ULVİ duygularla rakibini küçük görürsün? club bruj ise karşı takım sende beşiktaş jokey kulubüsün... bi aynaya bak... liverpolu elemiş takım, denizi geçip derede boğuluyor. tolga efendi golden hemen sonra zaten bedenen maçta kafa olarak dışarda olduğunu gösterdi. ayağından çıkaramayıp de şuttere çarpıp dışarı çıkan top maçın özetiydi. degaj kullanıyosun adam gole geliyor 30 metre var çımıyorsun... ben fenerbahçe taraftarı olarak beşiktaşın güzel futbolunu taraftarını her zaman alkışladım. haddini bilip rakibi ciddiye almazsan elin gavuru gelir tokatlar gider. biliç şimdi yine yapsın aynı hareketi. adamlar bize yapıyordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1persie

quote:

quote:

quote:

quote:

Tiner fazla kaçmış yine.

kimsin ki sen ? kulübün sana para mı veriyor forum sitelerinde rakip takım taraftarlarına aile değerlerine hakaret et diye ? forumda avukat üyeler varsa bu mesajla ilgili yasal işlem başlatılmalı ...

Öyle çıkıp tinerci demekle, bol keseden laf söylemekle olmuyo bu işler. Eğer delikanlıysa gelsin yüzyüze söylesin bunları. Biraz gururu varsa özelden yazar bana. Milleti kışkırtmayacaksın okadar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Agger

Son noktayı ROK koymuş.

Avrupa Ligi 3. Tur İkinci Maçımız | Beşiktaş - Club Brugge| 19.03.2015

HOAYDAAAAAAAAAAAAAAAAAA

• quote:

Yoo belcika galibitiyle kapatmiyorum BJk Gs son 5 mac noldu diyorum sen kapatiyosun bu sene noldu diye

Neyin peşindesin bilmiyorum ama bjk ne galatasaray ne de fenerbahçe ile denk bir kulüp değil ona göre yorumla.

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.