Şimdi Ara

Avrupa Ligi 3. Tur İkinci Maçımız | Beşiktaş - Club Brugge| 19.03.2015 (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.875
Cevap
10
Favori
23.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye kupası gitti, Avrupa gitti artık Beşiktaş acilen toplanıp derbiye hazırlanmalı ve lig şampiyonluğunu hedeflemeli.

Ama şunu çok isterdim fatih terim gibi bir adam bu akşam soyunma odasında bi sövsün sizin oynacağınız topuda yapacağınız işide diye saydırsın...
  • Tamam Galatasaray bu sene kötüydü avrupada kimse iyidi demiyor balıkesire bile yenildi takım zaten basında td yoktu.

Ama bunları görüyorsunuz Bu gs 2 sene Cl gruplarından cıktı.Evinde Juventusu yendi,Man unt yendi,Real Madrid'i yendi,Dışarda Juve ile başabaş oynadı 2-2 bitirdi, Schalke yi yendi(Real'e 4 atan takım)

Bunları da unutmayın bir yandan.Bjk Real Madridi evinde 3-2 yense 1 ay kutlanırdı.Biz 1 gün sevindik sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İsmail Köybaşı

quote:

Orijinalden alıntı: ESvED1453

Gördünüz değil mi Ba'yı... Beşiktaşlı arkadaşlar kusura bakmasın ama her gelen yıldıza böyle yapıyorsunuz

Quaresma geldi coşkulu karşılamalar besteler özel pankartlar 1 sene oynadı sonra saldi

Fernandes baba dediniz reis dediniz adamı tek başına takım ettiniz takımı iplemeden rusyaya gitti

Ba daha bismillah 3 maç yaptı tek maçta 2 gol attı fln her hafta ayrı ayrı besteler ilah yapmalar adam çırpınarak geleceği noktaya daha topa dokunmadan geldi.. Kusura bakmayın da Ba' bu saatten sonra top oynatamazsınız...derbilerde ve avrupada gördünüz zaten.. iki Erciyes e sallar bi konyaya olacağı bu

aynen öyle.

takımda en iyi oyuncu kesinlikle gökhan töre. adına besteler yapılan penaltı kralı değil.

bu maçla birlikte balon patlamış oldu. Türkiye'de kupayı alabilecek vizyonda olan sadece bir takım var... bu bir gerçek.

hocam tam da kafamda vizyonla alakalı sözler dusunceler varken gordum mesajını musadenle alıntılıyorum ;
    öncelıkle gecmıs olsun bjk nın dogum gunune yakısır bır sonuc olmadı gonul kupayı kaldırmasını ısterdı ama olmadı gerçekten bir galatasaraylı olarak canı gonulden destekledim avrupada beşiktaşı ister inanın ister inanmayın , ama bugun şunu anladık daha dogrusu anlaması gerekenler anladı , yıllarca teneke parçası dıye dalga geçilen bu kupayı kazanmak o kadar kolay değil ve bu kupa dalga geçtiğiniz kadar değersiz değil bunu beşiktaşlı arkadaşlarımın hayal kırıklıklarından da anlayabılıyorum,bir kaç sene önce aynısı fenerbahcenınde basına geldı.vizyon dıyoruz da ne bu vızyon bence vizyon turk futbolunun avrupa kupaları ıcın oncelıkle potansıyelın farkına varmak ve destansı galıbıyetler , şanlı mağlubiyetler kafasından cıkmakdır oncelıkle gundem bjk oldugu ıcın ordan ornek vereyım , bakın bunu kımseyı kızdırmak ıcın demıyorum ama daha ceyrek fınal bıle degıl altı ustu 3. tura cıkıldıgı ıcın tum ulkede konvoylara cıkıldı , primler anında ıkı katına cıkarıldı ama kımse camianın futbolcuların gazını almadı " bu kulup besıktas aga 3. tur bızım ıcın basarı degıldır denmedi ciddiyet korunmadı , tum besıktaslı arkadaslarım kupayı cokdan almıslar da super kupa fınalında kımle oynuyos yhaa moduna gırmıslerdı , sen bir 3. tur a cıkıldı dıye carsaf carsaf haberler yaparsan , primleri katlarsan , destanlar yazılmıs gıbı anlatırsan basta kendı oyuncundan taraftarına herkese su mesajı verırsın aga ben buralara ayda yılda bır gelıyorum zaten bu benım ıcın buyuk basarıdır , bu bana yeter dersin , ama yapılması gereken onceden belırlenmıs prımlerı verip , fazla havaya gırmeden ortamın gazını "biz beşiktaşız , asıl yerımız şampıyonlar lıgıdır ama oraya gıdemedıgımız her sene buralara rahat rahat gelmelıyız , buralara gelmek büyük başarı değil ama gelememek başarısızlıktır " diyerek almalıydı , birde işin taraftar boyutu da var tabıkı sen tut yıllarca teneke dıyıp , sankı super amatör takımlarla mac yapılıyormus gıbı kucumse uefa kupasını ve bu safsatalara inan , kurada brugge cıkınca herkes ceyrek fınalde kım cıkar hesabı yapmaya basladı . her neyse doğru mu söyledim yanlış mı söyledim bilemem ama bunlar benim fikirlerim son olarak kaç galatasaraylı bana katılır bılemem ama sampıyonlar ligi finali mi, 2. uefa kupasımı deseler dusunmedem şampiyonlar ligi finali derdim , sanırım vizyon budur

• Boşuna kavga etmeyin, bu ülkede futbolda bile devrecilik varken bu seviyeye gelmek bile büyük başarı, müsait bir zamanımda paflardan as takıma yükselenlere ne yapıldığını ,13 yaş seçmelerde ne dümenlerin döndüğünü yazacağım, öyle mutlu antrenman fotolarına kanmayın, kendinizi bu rezil ülkenin rezil futboluna kaptırmayın, adamlar evine gidip uyumuştur bile.
  • adamlar liverpoolu eleyip gelmişler alkışlayacakları yerde ıslıklıyolar, ayıp etti bence taraftar
  • Gerçek Fenerbahçeli beşiktaşı DES-TEK-LE-MEZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobbitkoylusu

Tamam Galatasaray bu sene kötüydü avrupada kimse iyidi demiyor balıkesire bile yenildi takım zaten basında td yoktu.

Ama bunları görüyorsunuz Bu gs 2 sene Cl gruplarından cıktı.Evinde Juventusu yendi,Man unt yendi,Real Madrid'i yendi,Dışarda Juve ile başabaş oynadı 2-2 bitirdi, Schalke yi yendi(Real'e 4 atan takım)

Bunları da unutmayın bir yandan.Bjk Real Madridi evinde 3-2 yense 1 ay kutlanırdı.Biz 1 gün sevindik sadece.

Cimbom farkli be dostum Avrupa da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: daredevil.2015

Yoo belcika galibitiyle kapatmiyorum BJk Gs son 5 mac noldu diyorum sen kapatiyosun bu sene noldu diye

Guzel kardesim Besiktas - Club Brugge mac konusunda Besiktas - Galatasaray karsilastirmasi yapmak ne derece mantikli? Fenerbahce'nin sahasinda alinan son Galatasaray galibiyetini hatirlamiyosundur buyuk ihtimal. O zaman diyebilir misin Fener bizden buyuk takim diye? Diyemezsin, buyukluk 3-5 macla olculmez bunu iyi ogren.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 buyuklerin seneye uefaya gitme olasiligi var mi? Su avrupanin ne demek oldugunu ancak 3 buyukler ayni zaman giderse anlariz. Ha bi de ben soyle yorum getiriyim: Besiktas Liverpoolu elemeseydi sezon sonu sampiyon takim seneye on eleme oynayacakti sampiyonlar ligi icin. Bunu nedeni ise galatasarayin o kaybettigi maclar. Neyse seneye en kotu 2 takimimiz olsun orada. Ne kadar cok puan o kadar avrupa demek. Cooook ihtiyac var cook.
    Tolga'yi savunan futboldan anlamiyordur. Annesi vefat ettiginden beri inanilmaz dususte. Anne sonucta ama 1 yili gecti artik.. Her mac daha da dusuyor, zaten mac kazandirdigini da gormedim

• Bilic hem bu akşam hakkı olan Cenk'i hem de aptalca goller yiyen Tolga'yı kaybetmiş oldu. Ne gerek vardı maceraya? Elinde istikrarlı başarılı bir kaleci varken Cenk dururken neden Tolga? Cenk'in de Tolga'nın da psikolojisi altüst oldu iyi mi..

Maçın başından beri en az 4-5 defa Tolga kalede hiç güven vermiyor acemice hatalar yapıyor dedim. Adam beni haklı çıkardı. Neredeyse rakibe çarpan toptan kendi kalesine gol atacaktı!! Ayağıyla topu oyuna sokmaktan acizdi bu gece. Burada bile uyanmadı Bilic!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PureHD

quote:

Bende ondan bahsediyorum Bjk buyuk takim falan degil beylerr

Beşiktaş sana veya ailene bişey mi yaptı ne bu tavırlar genç? Neyi ispatlamaya çalışıyosun burda yolda görsen abi çekeceğin adamlara?

Yildi girsin ibi cikicigin idimlir.. Hahahaha yasin kac la senin

Oyle hesap acip gelmekle olmuyor bu isler isiniz gucunuz cakallik

• Liverpool maçında beşiktaş yenince zoruna gidenler bu maçta elenince herkes buraya yazmış. Yazanların çoğu 15-16 yaşındaki ergenler. Yazık gerçekten belçikalı mısınız siz ? Türk takımı eleniyor seviniliyor bu nasıl mantıktır yahu ?
    Oyuna gelirsek Tolganın hataları vardı ama hemen gönderilmeli. Fesh edilmeli felan yazılmış. Cenk'e mi kalmak istiyorsunuz anlamadım ? Her maçta sizi kurtaran Tolga bırakın bir maçta kötü oynasın. Adam kısa oynuyor diyorsunuz ama ileriye atsa hava toplarında rakip üstün duvar gibi geri gelecekti toplar hep. Kısa oynaması daha mantıklıydı ama olmadı.
    Demba ba deseniz tam penaltıcı olmuş artık takımda. Ayağına 3-4 tane top geldi hepsini öldürdü. Olcay uefada 4 maçtır yok.
    Bilic ise takımı düzenleyenin o olduğunu düşünüyorum eğer beşiktaş gönderirse çok büyük hata olur.

Neyse hayırlısı olsun. Bundan sonraki ilk hedef ilk 2 ye girip şampiyonlar ligine şans yakalamak isteyeceklerdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: PureHD

quote:

Orijinalden alıntı: Aykan19o3

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatih2085

Arkadaslar troll gslilere cevap vermeyin kendi caplarinda 4 lerin acisini cikarmaya calisiyorlar..zaten mac icin soylenecek fazla bisey yok bilic eliyle turun anahtarini teslim etti

Hahahahahahahahahah Bruge gibi bi takimdan evinde 3 yiyosun yaa Ayip ayip :D

Sen evinde ne yaptin bu sezon avrupa'da? Anlatsana azicik karakterin varsa?

Sizin evinizde naptik anlatsana Para komidinin ustunde

KARAKTERİN varsa anlat dedim, cevabimi alamadim. Bu sezon avrupa'da ne yaptin evinde, annen baban azicik birseyler asiladiysa sana cevap verirsin.

Bu sene kotuyduk.. Ama bu bizim en iyisi oldugumuz gercegini degistirmez

Hadi bakiyim Sende biraz Karakter Varsa Soyle Ozaman Turkiyenin Avrupadaki En Basarili Takimi Kim ?

Bu sene adina konusuyorsan acik ara Besiktas, gecmise bakarsak Galatasaray. Zaten gecmis bagimliligi yuzunden avrupa'da bu hale gelmedi mi Galatasaray?
    Peki takiminin basarisizligini belcika takiminin galibiyetiyle kapatmaya calismak 110 yillik Galatasaray kulubunun taraftarina yakisiyor mu?

Adam yerine koyup yazma kardeşim şu bebeye arpası fazla kaçmış kişner durur sonra yatar :)

Yediremiyorum kardesim, en sonunda anladiklari dilde konusup sinirsiz cizdircem kendimi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• o değilde sinan engin konuşunca hep tersi oluyor aga.rahat kazanırız tokatlarız diyor rakipler rahat kazanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

quote:

Orijinalden alıntı: mumenu

Biliç bu takımın en büyük hatasıdır. Biliçle beraber, veli, olcay,tolga,ersan ve necip gitsin bu takım anca yol alır.

Bilic yokken besiktasin basarisimi vardi lig de olsun avrupada olsun daha kotuydu

Bilicle cok mu basarili besiktas 1 mac iyi oynuyorsa 2 mac kotu oynuyor derbilerde gs fb resmen bizle dalga geciyor bilic anca besiktasin haklarini savunmayi biliyor kusura bakmayin da taktik ve oyuna mudale etmeyi bilmiyor tamam belki carvahal tayfur havutcu samet aybaba kadar kotu degil ama bilic besiktasin teknik direktoru olacak biri degil daha cok bursaspor teknik direktoru mesela brugge un teknik direktoru acaip oyun okuyor adam degisiklikleri ile maci degistirdi vize biraz boyle adamlar lazim ayrica lafi gelmisken olcay mustafa kesinlikle bu takimda oynuyacak adamlar degil bunlarda bursaspor adami mucadele etmeleribe eyvallah bisey demiyorum ama olmuyor yani

• Beyin ve iq çok önemli. Brugge daha iyi top oynayıp kazansa kimse bir sey demez. Ama sen kafasız olup maçı kendi elinle veriyorsun. Malesef bizden adam olmaz.

Bilicin karizması çizilmiştir. Tolga ve Mustafayı bu maçta oynatan hoca falan değildir

• SEN GİT LİVERPOOL'u ELE SONRAA
  • bu maçtan beşiktaşın tek kazancı ligde cenk e tekrardan forma verecek olması.tabi ayıkırlarsa.bu tolga ligide yakardı beşiktaşın.
  • Gerçekten kimileri sağlam küfür istiyor da neyse diyelim

Gelenden geçen 4 yerken sesi çıkmayanlar şimdi gelmiş burada aklınca dalga geçiyor

Elendik, güzel de elendik. Biz buradayız gençler. Kupa ya da başarı sevdası değil bizimkisi

Avrupa Ligi 3. Tur İkinci Maçımız | Beşiktaş - Club Brugge| 19.03.2015

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.