Şimdi Ara

Avrupa Ligi 3. Tur İkinci Maçımız | Beşiktaş - Club Brugge| 19.03.2015 (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.875
Cevap
10
Favori
23.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yalnız tebrik etmek gerekiyor brugge gerçekten müthiş bir takım oluşturmus. Bu sene ligi önde bitirmeleri ve UEFAda da yenilgisiz devam etmeleri bunun zaten en büyük göstergesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sebastianbjk kullanıcısına yanıt
    Biz taraftar olarak seviniyoruz böylesi büyük bir başarıya, camiayı bilmem. Siz ise bütün camia olarak uefa kupasında çeyrek final asddfghdsaa :)

• Aklima nedense fikret ormanin brugge cektikten sonraki tepkisi geldi...

• Sebastianbjk kullanıcısına yanıt
    O zor zamanlarda Türkiye için çok büyük bir başarı bu daha nice yıllar geçecek değeri aynı kalır.

Bizim uefa kupamız var evet çocukca şeylere gerek yok başkalarının yanlışlarını kendi doğrun gibi gösterme sakın.

• maci izledim fenerliyim zaten bjk turu hakedecek hiç bisiy yapmadı 90 dk boyunca uydurmadan bireysel bir şans gölü adamlar. sonra o gölü gösterdiler rezil ettiler. ya bu türk takımları avrupaya alınmama lı bence adamlar 2 macçtada avrupa macında geriden gelip 45 dk da bitirdiler :D
    komedi vallahi o kadar giden tarafa yazık.

şu bitmiş dem baba ve sosayıda anca bizim ülke takımları alırdı..adam ayakta duramıyor maçta ama hep 11 de bilic nasıl td keza mustafa.
    töre denen adamda kendini messi sanıyor 2 gol atınca havalara çıkarıyolar yok şu oyuncu yok bu takım oyunu sıfır elemanda sol ayagı olan çogu onun gibi oynar zaten..bügün ne yapmış kcnı kaldıramadı macta
  • ilk maçta olanların aynısı oldu. yine saçma sapan bir gol yedik ve o dakikadan itibaren saçma sapan oynamaya başladık.
    adamlar bildiğin şu ilk golü yedikten sonra amatör kümeye dönüyor yazık.

Demek ki neymiş, refleks, yetenek falan tek başına para etmiyormuş. TECRÜBE de lazımmış.
    Şu iki maçta kalecilerden anladık bunu gayet iyi.

İlk maçta cenk'in heyecandan eli ayağına dolaştı, bu maça çıkarmadı oh dedik bu sefer de tolga sıçtı sıvadı, o da tecrübesizlikten patladı.

O ilk golü yemeseydi, şimdi BJK çeyrek finaldeydi. 50 kere kaleden çıkıp alacağı o topu beklemeseydi farklı olurdu durum :)
  • agashakur kullanıcısına yanıt
    Klasman farkı var. Birisi CL, diğeri UEFA. Uefada adını ilk defa duyduğunuz takımlar bile var (gruplarda)

• belcıkada 1-0 ken demba kacırdı top döndü gol oldu bugün mustafa 1-0 ken topu daga taşa attı 2 dk sonra gol oldu yanı bu futbolda atamayana atarlar kuralı kesın var.. böyle cenabetlık olmaz. 7 metre kaleye 10 metreden topu dikmek nedir arkadaş... kalecının sucu yok onu bu macta haftalardır oynamazken oynatan hocada suc.. franco efendı tank gıbı agır arkasından geldı herıf önune gectı kosarken 5 metre mesafede 2 metre fark yersen arkandakı adamdan bırak futbolu lımon sat.. aynısını gecenlerde ligde de yaptı kırmızı kart gördü acık alanda her gelen tur bındırıyor adama.. atiba ve atınç oynamalıydı bence.. herıfler her kafa topunu aldılar sutter ı kahraman yaptılar fizigini kullanacak 1 tane adam yok defansta... opare, motta, necip alayi incecik kız gibi adamlar bi omuz koysan 2 seksen uzuyor.. bugun yarın dınlenıp fener macına adam gıbı oynarlar ınsallah.. yenılmezlerse bu bıle başarıdır
  • mistakilla kullanıcısına yanıt
    cenk'in anfield'da lallana ile kaldığı pozisyonu da hatırlamak gerekir, keşke sakatlığı olmasaydı da "eli ayağına dolaşsaydı"

• Ulan hiç bişeyi umursamıyosunuz da burda millet sizin yüzünüzden küfür ediyo günaha giriyo bunun vebalini nasıl ödiceksiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anlamadıgim isterse 250 sene önce olsun bu basari ile yine ovunursun. Ha simdi gitseydin alsaydin kupayı. O zaman anlardim bizim ki tarih olurdu sizin ki yakin tarih. Elendigin takıma bakmak lazim önce madem bu kadar kolay goruyordunuz kupayı. Bu kadar ovunulecek bir şey olmadığını görüyorsunuz. Stadiniz ful cekmeseydi. Kaldiki biz arsenali ve real madridi neredeyse en efsane kadrolari ile yendik. Bu kadar zoruna gitmeesin kimsenin. Mantıklı düşünün biraz .Sizinkiler bu formayla celsiyi yendik diye ovunmus bizimkilerde UEFA ve super kupa ile ovunsunler cokmu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Padişah91

KOYDUKMU KOYDUK SEKİZTAŞ EZİLDİ

NERDE LAN KIÇI KIRIK DEMBA BA AHAHAHA KOYDUĞUMUN EZİKLERİ NASIL YENDİK ULAN SİZİ LİVERPOOL'U ZORLA YENDİLER PENALTILAR İLE SEKİZTAŞ İNTİKAM ALDI DİYE GEZİNDİ ORTADA AMA ÇAKTILAR DİKİNE DİKİNE

AYRICA ŞİKECİ FENEVBAHÇE, GAYSAYAR, UZUN BURUNLU ****LEREDE İBRET OLSUN BİRİNİ İTALYAN BİRİNİ BELÇİKALI BİRİNİ ALMAN DİĞERİ ZATEN Bİ BOKA YARAMIYOR ALLAHIN ŞİKECİLERİ

ibretliksin vesselam
  • Yıllardır 2. liklerine şerefli diye bir kelime ekleyip övünen, liverpool u elediği için konvoya çıkan takımın taraftarı olarak, 2000 yılında alınan kupayı hatırlatan Galatasaray taraftarını eleştirmek yerine tolga mı mustafa mı bilic mi gitsin onu tartışın siz.

• Sinan Engin vs adamlara kanıp evet yea bruja 3 atarız onlar köy takımı yea diyenler 2 maçta toplam 5 gol yedi.

Yok demba ba ligin en iyisiymiş yok flaş oyuncuymuş... Demba ba klipleriyle vs algı operasyonu yapan adamları dinleyerek değil futbola bakarak konuşmayı öğrenmek lazım.

Umarım bundan sonra daha tutarlı yorumlar gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daredevil.2015

quote:

Orijinalden alıntı: Önder

Kendi ülkesinin takımının başarısızlığı ile övünen insan, açsın götüne kına yaksın ona bu yakışır.

Burda bir sürü fbli gsli adam var adam diyorum çünkü adamlar ama şu troll denyolar varya milleti küfre günaha sürükleyenler işte onlar açsınlar o troll götlerine kına yaksınlar. Yakışan budur onlara.

Ooo ban suresi uzuyooorr

Ulan oğlum BİRAZ KARAKTERİN varsa yapma milleti kıştırtma, milleti birbirine düşürme küfre sokma. Herşeyi geçtim Allah korkundamı yok bunun hesabını nasıl vereceksin ilerde. Senin yüzünden millet birbirine hakaret ediyo ben dahil. Seni büyüten emek veren anana babana yazık. Eline ne geçiyo burda ortalığı karıştırınca. Biraz vicdanın varsa muhasebe yapta bir düşün. Herşeyin hesabı sorulır bunca insanın vebali sana olacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Ulan hiç bişeyi umursamıyosunuz da burda millet sizin yüzünüzden küfür ediyo günaha giriyo bunun vebalini nasıl ödiceksiniz.

Küfürün haklı sebebi olamaz kimse kimseyi etki altına almıyor .
    Küfür eden kişi de zaten o potansiyel mevcutta olduğu için ha bugün Ha yarın ban.

• Neyse uzatmanın anlamı yok Fenerbahçe veya Galatasaray elensede aynı sataşmalar trollemeler olacaktı.

Beşiktaş'a seneye olacak ilk Avrupa maçında başarılar dilerim. Keşke bir tur daha gitseydi de yarım puan bile olsa ülkeye katkısı olurdu.

• 1-0dan elindeki maçı vermek yakismadi, 3 yemek hiç yakişmadi beşiktaşa..
    Sozum herkese degil, Bazilari da bizim kazandigimiz kupaya laf sallamayi biraksin koy takimi dedikleri takimdan yedikleri 5golü düşünsünler..

• quote:

Orijinalden alıntı: daredevil.2015

quote:

Kendi ülkesinin takımının başarısızlığı ile övünen insan, açsın götüne kına yaksın ona bu yakışır.

Burda bir sürü fbli gsli adam var adam diyorum çünkü adamlar ama şu troll denyolar varya milleti küfre günaha sürükleyenler işte onlar açsınlar o troll götlerine kına yaksınlar. Yakışan budur onlara.

Ooo ban suresi uzuyooorr

2 saattır yazıp cızıyosun el bilmemnesiyle gerdege girilmez derler niye bu kadar costun ki brugge yenince? millet zaten üzüntülü takım kaybetmıs gelıp burda bos bos ortamı gerecek konusmalar yapmanın alemi ne? efendı olun adam gıbı yazın cızın mılletı rencıde etmeden, hakaret etmeden. Brugge bizi 20-0 yense ne olacaktı? turk futbolunun halı ortada ızlandadan 3-5 yıyoruz 2-3 mılyon nufuslu ulkelerı yenemıyoruz, butun yerlıler kendını messı sanıyor adres sorsan cumle kuramayıp yolu anlatamayacak adamların altında 500 mılyarlık arabalar sonra ben buyuk takımda topcuyum... ben senı yendım o senı yendı sen rezıl takımsın fılan hadı bırakın bu ıslerı..

• quote:

Orijinalden alıntı: Le Blanc

cenk'in anfield'da lallana ile kaldığı pozisyonu da hatırlamak gerekir, keşke sakatlığı olmasaydı da "eli ayağına dolaşsaydı"

Abi bir şey demiyorum da sadece üzülüyorum koskoca kulüp, rakibinden 3 kat daha yüksek piyasa değerine sahip, daha kaliteli futbolculara sahip.
    Hadi bir kere yaptın ilk maçta neden ikinci maçta da aynısını yapıyorsun bu hataya ikinci kez düşüyorsun :) Hata değil daha doğrusu amatörlüğe.

270 lira iddaa tutturdum, ilk yarı 0 ikinci yarı brugge oynadım, beşiktaşlı olmama rağmen iddaa da duygusallığa yer yok dedim
    ama yemin ediyorum bir gram sevinemedim, teselli olarak görmesem kuponu yırtıp atıcam o derece dokundu takımın bu halleri bana.

hele o olcay yok mu... :) topsuz alanda çok iyi oynuyor tebrik etmek lazım.. top ayağına hiç gelmese daha güzel işler yapacak..

• 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.