Şimdi Ara

Avrupa Ligi 3. Tur İkinci Maçımız | Beşiktaş - Club Brugge| 19.03.2015 (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.875
Cevap
10
Favori
23.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: UNetwork

quote:

Orijinalden alıntı: daredevil.2015

quote:

Orijinalden alıntı: Önder

Kendi ülkesinin takımının başarısızlığı ile övünen insan, açsın götüne kına yaksın ona bu yakışır.

Burda bir sürü fbli gsli adam var adam diyorum çünkü adamlar ama şu troll denyolar varya milleti küfre günaha sürükleyenler işte onlar açsınlar o troll götlerine kına yaksınlar. Yakışan budur onlara.

Ooo ban suresi uzuyooorr

2 saattır yazıp cızıyosun el bilmemnesiyle gerdege girilmez derler niye bu kadar costun ki brugge yenince? millet zaten üzüntülü takım kaybetmıs gelıp burda bos bos ortamı gerecek konusmalar yapmanın alemi ne? efendı olun adam gıbı yazın cızın mılletı rencıde etmeden, hakaret etmeden. Brugge bizi 20-0 yense ne olacaktı? turk futbolunun halı ortada ızlandadan 3-5 yıyoruz 2-3 mılyon nufuslu ulkelerı yenemıyoruz, butun yerlıler kendını messı sanıyor adres sorsan cumle kuramayıp yolu anlatamayacak adamların altında 500 mılyarlık arabalar sonra ben buyuk takımda topcuyum... ben senı yendım o senı yendı sen rezıl takımsın fılan hadı bırakın bu ıslerı..

Kafa yok kafa anlasa neysede anlamıyo işte.

Burda 3-5 kişiyi banlatınca mutlu oluyo. Ne geçiyosa eline. Sosyal hayatında ezilmiş büzülmüş insan profili işte. Yazık. Hayır yok yere günaha sokuyo insanı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Feint-TR

Brugge rahat eler.

doğru diyen adamı dokuz köyden kovarlarmış...
  • Ike kullanıcısına yanıt
    Evet mesala TROMSO.
    Sahi birileri ülkeyi terkedecekti turu geçememeleri halinde noldu o iş?
  • Macin basinda Ba'yi dusurdukleri pozisyon faul + kirmizi kart. Net.
    1-0 olduktan sonra hemen Mustafa Atiba degismesi gerekiyordu. Hatta Ba-Frei. Daha iyi alan paylasip savunmada alan birakmadan kalabalik ortasaha ile kontraataklardan gol bulmaya calismak lazimdi.
    Tolga'da rezaletti. 2-3 metre yaninda 1.92 boyunda dev gibi bacagi olan adam var geri cekilip topa vurmaya calisiyor vs. Kafasi burda degildi keske Cenk'i bozmasaydi.

Saglik olsun. Bjk'ye iyi bir tecrube oldu diye dusunuyorum bu sezonki macera.

Onumuzdeki seneler umarim yeni stadiyla çok daha guzel isler yapacaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mistakilla kullanıcısına yanıt
    benim çok moraim bozuk ama bu takım nasıl bu hale geldi anlayamıyorum. keşke troller yerine roma taraftarları konuya gelseydi de acımızı paylaşsaydık

• @HatersGonnaHate

Pm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önder kullanıcısına yanıt
    forumda bole seyler normal abicim 500 tl ye bılgısayar 10 tl ye ınternet satılırsa böyleleri dolar ortama..
  • quote:

UEFA Kupasiyla ovunmeyin diyenler..

Su biz bu formayla Chelseya sahayi dar ettik diyip seneler onceki macla ovunen ustune bide reklam ceken takimin taraftari dimi ? Yanlis gormuyorum yani

• Önder kullanıcısına yanıt
    senin biraz karakterin varsa özür dile ailesini karıştırıp küfür ettiğin için ? ama sanmam dileyeceğini ailen senin gibi bir küfürbaza özür dilemenin erdemlik olduğunu öğretmemiştir.
  • mmert87 kullanıcısına yanıt
    Kim o ülkeyi terk edicek olan? Tromso faciaydı kabul. Anlatmak istediğim şey avrupada 4 yediğimizde sevinenlere burası stsl değil anlayın. Sizde haklısınız 10de 1 giderseniz bilemezsinizde.

• yazık oldu Beşiktaş'a ama tolganında ne olduğunu herkez görmüstür heralde kaleciliği icin söylemiyorum bunu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Franco nasıldı ama ilk golde ee sonra 2. Goldede ofsaytı bozan Franco degil mi :) ne kadar ince detaycı bi Beşiktaşlıyım ben Tolga sakatlıktan yeni çıkmış kalede durcak hali yok sen bu takımdan Ersan ve Cenk i nasil kesersin be adam ! Hakettik iyi oldu inşallah fenerde yener bizi bunların burunları baya havaya kalktı hani çok büyük takımdık hani liverpoolu elemiştik hani nerdesiniz noldu yine yetmedi gücünüz dimi bu takımda tek oyuncu var Gokhan Tore Olcay veli felan kaldıramıyo böyle maçları %90 kadikoyde yenilir bu takım .

• Lan iyice sidik yarisina donmus konu turkler birbirini destekleyecegi halde sen 4 yedin sen 5 yedin o 3 yedi derdinde besiktas yenildi diye gobek atan bile vardir donun bakin bi su turk futbolunun haline Turkiye liginin birincisi Besiktasin oynadigi oyuna bakin Turkiyenin ulke siralamasinda 50 lerin altina dustune bakin adini bilmedigimiz ulkeler bizi gecmeye basladi birbirimize destek olacagimiz yerde hala it dalasi icersindeyiz bir sey sorucam HANGINIZ EURO 2008I OZLEMEDINIZ HANGINIZ YINE O GUNLERI BIR DAHA YASAMAK ISTIYOR iste bu sorularin cevabi evet ise turk takimlari ve taraftarlari birbirlerini her zaman desteklemelidir

• quote:

Orijinalden alıntı: Ike

Klasman farkı var. Birisi CL, diğeri UEFA. Uefada adını ilk defa duyduğunuz takımlar bile var (gruplarda)

Klasman farkı var evet ama rezilliğin farkı yok maalesef. Şl tabiki çok daha üst düzey ancak ben kurallarımız bazında konuştum sonuçta buraya kadar mahalle takımlarını yene yene gelmedik yani.

• Ike kullanıcısına yanıt
    Yaz google a çıkar ülkeyi terk ederiz diyenler.
    Kimsenin avrupa ile stsl yi kıyasladığı falan yok.
    Sen gelip burda insanların üzüldüğü yerde trollük yapıp sevinirsen onlarda senin 4 yemenden memnun olurlar bu kadar basit.
  • o değilde Bilic be yapsın, Bilic'e yazık
  • Türk insanı neden bu kadar fesat hasetçi anlamış değilim. Sonuçta ülkemizi temsil eden bir takım vardı, turu geçseydik dünya ülkelerinde sadece Beşktaş'ın değil Türk milletinin de başarısı konuşulacaktı ama gel gör ki GS li FB li bazı insanlarımız insanlıktan nasibini alamamış, kendi takıma gönül verebilirsin, fanatik olabilirsin ama ülkemizi temsil eden takımların yenilgilerini kutlamak sevinmek gerçekten Türk'lüğe yakışmacak şeylerdir. Nedir yani GS lı olmuşsun FB li olmuşsun BJK lı olmuşsun ne fark eder, ülkemizi temsil ediyor bu senin için hiç mi önemli değil. Yazık yani o sevinenlere madem ki bu kadar sevindiniz kıçınıza kına yakın tam olsun sevinin bir Türk takımı elendi işte. Sözüm adam gibi adam olan GS lı FB li insanlarımıza değildir, onlar zaten herşeyin farkındalar.
  • quote:

Burda kimse ovunmuyo Uefa kupamiz var diyyee. Donup dolasip siz soyluyosunuz aa sizin uefa kupaniz var diye.. Uefa kupasina gelene kadarr sizi ezdigimiz cokk sey var mesela CL..

BJK 3 Kere Katilmis Gs 13

Beni destekleyen cevabın için teşekkürler. Tam da bu yaptığını söylüyordum. Doğrudüzgün okumadan, ne yazsam da karşı çıksam diye düşünerek, objektif bakmadan cevap vermişsin ama olmamış. Tam da benim dediğimi desteklemişsin...
    En başarılı takımı tutuyorsun diye bununla övünmenin yanlış olduğunu yazdım. Tuttuğun takım 13 kere Şampiyonlar Ligi'ne katıldı Beşiktaş 3 kere katıldı diye bunu övünme sebebi ve karşındaki insanın ezikliği sayıyorsun. Ben de bundan bahsediyordum. Hiçbir katkın yok, hiçbirşey elinde değil. Sadece övünmek için kullanıyorsun. Bu mantıkla bakarsan başarısız, küçük takım taraftarlarının konuşmaya hakkı yok. Hepsi ezik insanlar...

• Sizde haysiyet olsa avrupa maçı sonrası bu tip yorum yapmazsınız.
  • FB' li olarak bu akşam çok destekledim BJK' yi ama Bilic mahvetti, müdahale edemedi oyuna. Ne güzel golü bulmuşsun çıkar artık Pektemek' i koy Atiba gibi birini kalabalıklaş ortada. Rezilleri oynadı adam bir türlü çıkmadı. Takımın 10 numarası 20 dk bek oynadı. Bu da ayrı bir olay. Beynim eridi izlerken.
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.