Şimdi Ara

Avrupa Ligi 3. Tur İkinci Maçımız | Beşiktaş - Club Brugge| 19.03.2015 (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.875
Cevap
10
Favori
23.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: daredevil.2015

Bu arada bize iyi gun taraftari diyen Bjkli taraftarlar

O islikladiginiz kufrettiginiz Tolga Zengin Annesini kaybettikten 1 gun sonra maca cikti..

Vefasizlar

Ne yani siz kötü oynayan adamlarinizi yuhalamiyo musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayır beşiktaşlı olmayanlar bu konuya girip neden kışkırtıcı yorum atarlar ki? sakin bi adamım ama hepsine teker teker küfredesim geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: agashakur

quote:

Orijinalden alıntı: daredevil.2015

quote:

Orijinalden alıntı: junis

Türk insanı neden bu kadar fesat hasetçi anlamış değilim. Sonuçta ülkemizi temsil eden bir takım vardı, turu geçseydik dünya ülkelerinde sadece Beşktaş'ın değil Türk milletinin de başarısı konuşulacaktı ama gel gör ki GS li FB li bazı insanlarımız insanlıktan nasibini alamamış, kendi takıma gönül verebilirsin, fanatik olabilirsin ama ülkemizi temsil eden takımların yenilgilerini kutlamak sevinmek gerçekten Türk'lüğe yakışmacak şeylerdir. Nedir yani GS lı olmuşsun FB li olmuşsun BJK lı olmuşsun ne fark eder, ülkemizi temsil ediyor bu senin için hiç mi önemli değil. Yazık yani o sevinenlere madem ki bu kadar sevindiniz kıçınıza kına yakın tam olsun sevinin bir Türk takımı elendi işte. Sözüm adam gibi adam olan GS lı FB li insanlarımıza değildir, onlar zaten herşeyin farkındalar.

Anliyorum
     Avrupa Ligi 3. Tur İkinci Maçımız | Beşiktaş - Club Brugge| 19.03.2015

Şimdi buraya bizde gs tribünlerinde açılan pankartları mı atalım ?

Fb'nin rakibi chelsea'ydi sanırım onları havalimanında karşılamanızı mı atalım ?

Ben uzuldum ama 2 macla avrupa takimi olunamicagini ve galatasarayin yaptiklarinin ne kadar zor ve vizyon gerektigini anlamissinizdir

• Gerçekten yazık oldu. 2 maçı da kazanacakken, skor üstünlüğünü ele aldıktan sonra oyun üstünlüğünü kaybettik, turu da kaybettik.
    Özellikle ilk maçtaki ciddiyetsiz oyun, 2 maçta da baştan sona hatalı ilk 11, değişiklikler, üstüne ciddi bariz bireysel hatalar , rakibi hafife alma, turu çantada keklik görmenin cezasını çektiler. Kısaca böyle özetlenebilir. Takım zaten uzun süredir iyi oynamıyordu.

Erciyes maçının istisna olduğunu düşünüyordum, öyle de oldu. Bu kazanan 11in bozulmama mantığını anlamıyorum. Avrupa arenası bu, yerel ligdeki maça benzemez. Her kulvarın, maçın hikayesi farklıdır, ona göre iyi hazırlanmak lazımdır.
    Gerek teknik ekip gerekse futbolcu grubu olarak bu tura ciddi anlamda inanmadıkları çok belliydi. Biraz ciddiyet, biraz tecrübe olsaydı herşey farklı olabilirdi. Liverpool & diğer avrupa maçlarındaki takım olgusu & yürekli mücadeleyi bu turda göremedim. En çok da buna üzüldüm. İlk maçtaki senaryonun aynısı tekrarlandı. Gole sevinemedim bile, böyle olacağını adeta hissetmiştim.
    Çayı geçip arkta boğuldular.

• Burda bazıları yok bizim takımımız hepimizin takımı bugün yenilmiştir tarzı konuşmalar yapmış.Kusura bakmayın ama sen Avrupa maçında Fenerbahçeye küfrediyorsan ben Beşiktaşı falan tanımam.
  • 1- gökhan töre kendine çalım atmaya artık son vermeli..
    2- necip bir daha avrupa maçında oynatılmamalı
    3- bjk takımına hala bir 10numarası yok kısaca bir sergen hala bulunamadı bunu yaşıor takım...
    4- bu C. Brugge Türkiyede gs-fb farketmez çok rahat eler bizi...

• üzülmeyin seneye 1 daha denersiniz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulkan

Gerçekten yazık oldu. 2 maçı da kazanacakken, skor üstünlüğünü ele aldıktan sonra oyun üstünlüğünü kaybettik, turu da kaybettik.
    Özellikle ilk maçtaki ciddiyetsiz oyun, 2 maçta da baştan sona hatalı ilk 11, değişiklikler, üstüne ciddi bariz bireysel hatalar , rakibi hafife alma, turu çantada keklik görmenin cezasını çektiler. Kısaca böyle özetlenebilir. Takım zaten uzun süredir iyi oynamıyordu.

Erciyes maçının istisna olduğunu düşünüyordum, öyle de oldu. Bu kazanan 11in bozulmama mantığını anlamıyorum. Avrupa arenası bu, yerel ligdeki maça benzemez. Her kulvarın, maçın hikayesi farklıdır, ona göre iyi hazırlanmak lazımdır.
    Gerek teknik ekip gerekse futbolcu grubu olarak bu tura ciddi anlamda inanmadıkları çok belliydi. Biraz ciddiyet, biraz tecrübe olsaydı herşey farklı olabilirdi. Liverpool & diğer avrupa maçlarındaki takım olgusu & yürekli mücadeleyi bu turda göremedim. En çok da buna üzüldüm. İlk maçtaki senaryonun aynısı tekrarlandı. Gole sevinemedim bile, böyle olacağını adeta hissetmiştim.
    Çayı geçip arkta boğuldular.

Bir fenerli olarak yaptığın objektif yorumun için tesekkür ederim. Cok dogru tespitler..

• Rakip aslanlar gibi oynadı alnının akıyla kazandı tebrik ediyorum. Bizim takımlar çok kırılgan organizasyon sıfır, teknik sıfır, taktik sıfır, disiplin sıfır, kararlılık sıfır, vizyon sıfır, kondisyon anca seyirci gazlarsa. Liverpool maçından sonra acayip şımardı takım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

1- gökhan töre kendine çalım atmaya artık son vermeli..
    2- necip bir daha avrupa maçında oynatılmamalı
    3- bjk takımına hala bir 10numarası yok kısaca bir sergen hala bulunamadı bunu yaşıor takım...
    4- bu C. Brugge Türkiyede gs-fb farketmez çok rahat eler bizi...

1- Son zamanlarda "Türkiye'nin Robben'i" gibi laflarla basında çok şişirildi ama Türkiye'nin Robben'i değil diye gömmenin alemi yok.
    2- Necip bir orta saha oyuncusu olarak stoper mevkiinde daha iyi bir sonuç veremezdi. Necip'te bir sorun yok.
    3- Klasik 10 numara oyuncusu Beşiktaş'ın şu anki oyununa uygun değil. Ayrıca 10 numaralık bir maç değildi bu.
    4- Katılıyorum. Bizdeki bu küçümseme olduğu sürece Real Madrid gibi takımımız da olsa elenir zaten.

• Tolga'dan once kalecı antronoru ve Bılıc bu adamın bu kadar formsuz oldugunu bılmıyorlar mı?? Adamın resmen sahada yuruyecek halı yok.. Yaptıgı hataları soylemıyorum bıle..
    Atıba kadroda ama oynamıyor.. Anlamıyorum Atıba'yımı cezalandırıyorsun Besıktas taraftarını mı?
    Demba Ba dedık son 5 mactır adam neredeyse topa degmeden macı bıtırıyor.. Oparayı forvet oynatsan daha fazla gol pozısyonuna gırer. Hadı Demba Ba'yı bır ıhtımal atar dıye tutuyorsun.. Mustafa'nın bır bok yaptıgı yok.. 70 dakıkaya kadar bu adama nasıl sabır ettın Bılıc? Cenk'ı oyuna cok gec aldı..
    Olcay'ın macın sonlarına dogru yaptıgı bır hareket var.. Sadece bu hareket yuzunden bu adama ceza verırdım. Olcay ıkıncı yarının basında cıkıp Kerım gırmelıydı..
    Defansın gobegı bugun resmen delık desık.. Ya bekler arızalı yada lıberolar.. Dördü bır anda ıyı top oynıyamıyor

Bu sene Gs nın yenıldıgı hıc bır Avrupa kupası macında ne forumda yazı yazdım nede Gs'lı yakın arkadaslarımla dalga gectım.. Bugun hepsı agızlarından salyalarak akıtarak benı aradı.. Fanatık karakersız ınsanlarla ısım olmaz.. Hepsıyle ılıskımı bır sure askıya aldım.. Sezon basında resmen elek oldular.. Agzımızı acmıyoruzz.. Konusunca gecmısten bahsedıyorlar.. Resmen sıdık yarısına gırıyorlar.. Fenerlılerde aynı. Lıgde yenılmıs kalkmıs laf sokuyorlar hala.. Ayrıca sankı Avrupa kupasında ılk mac kaybeden bızız.. Bır lafımda kendını bılmez Besıktas taraftarına... En ufak bır galıbıyette gaza gelıp takımı efsane, sampıyon yapıyorsunuz.. Gorun takımın halını.. Trabzon'lulara konusmuyorum bıle hala kupamda kupam.. Yok Suleyman Seba sezonunda Besıktası sampıyon yapacaklar vs.. Insanlar kendı takımlarından cok baska takımın basarısızlıgından mutlu oluyorlar... Hazımsız, kultursuz ınsan abıdelerı... Bırde duzgun objektıf yorum yapan takım taraftarları var (Bjk, Gs, Fb, Trbzn) onlara bır lafım yok.. Saygı duyuyorum.. Benım sınırım once Besıktas takımına sonra tum cahıl fanatıklere...

• quote:

Orijinalden alıntı: ploff

Tolga'dan once kalecı antronoru ve Bılıc bu adamın bu kadar formsuz oldugunu bılmıyorlar mı?? Adamın resmen sahada yuruyecek halı yok.. Yaptıgı hataları soylemıyorum bıle..
    Atıba kadroda ama oynamıyor.. Anlamıyorum Atıba'yımı cezalandırıyorsun Besıktas taraftarını mı?
    Demba Ba dedık son 5 mactır adam neredeyse topa degmeden macı bıtırıyor.. Oparayı forvet oynatsan daha fazla gol pozısyonuna gırer. Hadı Demba Ba'yı bır ıhtımal atar dıye tutuyorsun.. Mustafa'nın bır bok yaptıgı yok.. 70 dakıkaya kadar bu adama nasıl sabır ettın Bılıc? Cenk'ı oyuna cok gec aldı..
    Olcay'ın macın sonlarına dogru yaptıgı bır hareket var.. Sadece bu hareket yuzunden bu adama ceza verırdım. Olcay ıkıncı yarının basında cıkıp Kerım gırmelıydı..
    Defansın gobegı bugun resmen delık desık.. Ya bekler arızalı yada lıberolar.. Dördü bır anda ıyı top oynıyamıyor

Bu sene Gs nın yenıldıgı hıc bır Avrupa kupası macında ne forumda yazı yazdım nede Gs'lı yakın arkadaslarımla dalga gectım.. Bugun hepsı agızlarından salyalarak akıtarak benı aradı.. Fanatık karakersız ınsanlarla ısım olmaz.. Hepsıyle ılıskımı bır sure askıya aldım.. Sezon basında resmen elek oldular.. Agzımızı acmıyoruzz.. Konusunca gecmısten bahsedıyorlar.. Resmen sıdık yarısına gırıyorlar.. Fenerlılerde aynı. Lıgde yenılmıs kalkmıs laf sokuyorlar hala.. Ayrıca sankı Avrupa kupasında ılk mac kaybeden bızız.. Bır lafımda kendını bılmez Besıktas taraftarına... En ufak bır galıbıyette gaza gelıp takımı efsane, sampıyon yapıyorsunuz.. Gorun takımın halını.. Trabzon'lulara konusmuyorum bıle hala kupamda kupam.. Yok Suleyman Seba sezonunda Besıktası sampıyon yapacaklar vs.. Insanlar kendı takımlarından cok baska takımın basarısızlıgından mutlu oluyorlar... Hazımsız, kultursuz ınsan abıdelerı... Bırde duzgun objektıf yorum yapan takım taraftarları var (Bjk, Gs, Fb, Trbzn) onlara bır lafım yok.. Saygı duyuyorum.. Benım sınırım once Besıktas takımına sonra tum cahıl fanatıklere...

Güzel yorumunuzdan dolayı tebrik ederim. Keşke herkes sizin gibi düşünüp, hareket etse.

• İyi oldu,sen çık stadda bize söv kufret çok da sevindim

• Benim anlamadığım Tolga Zengin'in hangi golde hatası var? İlk gol mü ah be kardeşim gölü yiyene bakma, topun oraya kadar nasıl geldiğine bak

• Uzuldum. Daha ileri gidilebilirdi. Ama en cok mactaki isliklamalara uzuldum. Bu takim buraya kadar gelmis, alkislamak gerekirdi. O olgunluga henuz turk futbol camiasi olarak ulasamadik...

• özeti izledim. maç 1-1 olunca zaten bitmiş.

tolganın o topa çoktan çıkıp en kötü vurup uzaklaştırması lazımdı. tekrar izleyin anlarsınız o kadar uzun top var ve kaleci kalesinde bekleyemez yani.

berabere bittikten sonra 2 gol atman lazım haliyle orda maç bitmiş oldu.
  • Eksisozluk ve forumda Tolga'nin asilmadigi kalmis. Arkadas ortasahadan cikartilan kafa topundan sonra rakip forveti kaleciyle karsi karsiya birakan adamlarda hic mi suc yok da herkes Tolga'ya salliyor. Boyle ciddiyetsizlik olabilir mi Avrupa kupasi macindasin boyle bir kademe anlayisi mi olur?

Diger sozum de 3 buyuk taraftarlarina: 3 buyuklerden herhangi bir takim yenilince o takimin forumunda adamlara sallamakla elinize ne geciyor? Sidik yaristirinca mutlu mu oluyorsunuz? Adam yenilmis iste morali zaten bozuk ne diye gelip tahrik ediyorsunuz yani amac ne?
  • Le Blanc kullanıcısına yanıt
    Arkalarında bomba var olmasına var da şu zencinin plase vuruşla attığı golde necipin hatası yani akılalmaz...

• Yaziklar olsun

• Iyi ufurduler...

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.