Şimdi Ara

Avrupa Ligi 3. Tur İkinci Maçımız | Beşiktaş - Club Brugge| 19.03.2015 (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.875
Cevap
10
Favori
23.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Neo Nesil

quote:

Orijinalden alıntı: waleur555

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

Galatasarayı küçümserseniz böyle olur sonucu işte.

Mahalle maçından farkı yoktu maçın.

belçika liginin 2. sine 2 maçta da EZILEN GALATASARAYINIZ; club brugge karşısında ne olacağını düşünmek bile istemiyorum. 5-6 bile olmaz...

Ozaman PARAndelli vardi simdi uflesek yikilir kardesim sen rahat ol .fenerden beraberlik alinda bir ise yarayin

siz demiyor muydunuz bu takım tdsiz de şampiyon olur diye sezon başı...

HAMZA DONEMINDEYKEN ILK MAÇTA ARSENAL U18 DEN 4 GOL YEDI.

Unutmayın Hamza ile Avrupada bırakın galibiyeti beraberlik bile alamazsınız... Brugge , Anderlecht gibi takımlardan da evire çevire tokatlanırsınız...

Başakşehire üflediniz yıkıldılar mı hayır. Bi 10 dakka daha olsa 3-4 olması içten bile değildi. DAĞILIN BAKİYİM...

Hee birde bu ölü halimizle sizi yenmisdik 2 0 deplasmanda buda üc oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben şunu olsaydı bu olsaydı şeklindeki hayali karşılaşmalarınıza bakmam , olmuş olana bakarım.

ağzınızda çekirdek "ohh ne rahat yeneriz be "diyerek galatasaray a çemkirir küçük görürken başınıza gelince böyle asabi olmanız normal tabi.
  • Bir GS lı olarak , BJK yenilmesine çok üzüldüm.. Tolga arada aklıma geliyor , aklım almıyor.. Temeli olmayan bir kaleci Tolga... Out atışı, ceza sahasındaki adam'a verilmez...Ama o veriyor...
    Degajman atarken orta yuvarlaga atılmaz... Ya saga atacaksın, Ya sola ataaksın...Bunlar temel kurallar.. ama demekki adamda temel yok
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

belçika liginin 2. sine 2 maçta da EZILEN GALATASARAYINIZ; club brugge karşısında ne olacağını düşünmek bile istemiyorum. 5-6 bile olmaz...

Ozaman PARAndelli vardi simdi uflesek yikilir kardesim sen rahat ol .fenerden beraberlik alinda bir ise yarayin

Unutmayın Hamza ile Avrupada bırakın galibiyeti beraberlik bile alamazsınız... Brugge , Anderlecht gibi takımlardan da evire çevire tokatlanırsınız...

Başakşehire üflediniz yıkıldılar mı hayır. Bi 10 dakka daha olsa 3-4 olması içten bile değildi. DAĞILIN BAKİYİM...

Tdsuz kazanilirmi yav ben ple birsey demedim.basaksehir sizode tokatlamisdi sanirsam bu iki .sinir olmani anliyorum ama bende bjk i tuttum dun aksam olmadi.. rok un dedigi gibi terazi lastik jimlastik klubune dondu bjk fenerbahcede eze eze yenmez umarim.haydi okadar iyi takimsaniz bir beraberlik alinda ise yarayin

kardeş galiba yeni doğduğunda doktor üç kere atıp 2 kez de yere düşürmüş. ondan böyle olmuşsun. yazık...

ben yine de anlatayım da anlayıp anlmamak sana kalmış..

başakşehiri 2-1 yenmiştik demba banın golleriyle...

rokun mat oluşları tarihte yazılı değil... en son opareye saatçi demişti, cevabını alınca opare yazılı bjk formasını öpmüştü

ayrıca jimlastik değil jimnastiktir. türkçeni bir düzelt önce yavrum benim...

uza şimdi...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tdsuz kazanilirmi yav ben ple birsey demedim.basaksehir sizode tokatlamisdi sanirsam bu iki .sinir olmani anliyorum ama bende bjk i tuttum dun aksam olmadi.. rok un dedigi gibi terazi lastik jimlastik klubune dondu bjk fenerbahcede eze eze yenmez umarim.haydi okadar iyi takimsaniz bir beraberlik alinda ise yarayin

kardeş galiba yeni doğduğunda doktor üç kere atıp 2 kez de yere düşürmüş. ondan böyle olmuşsun. yazık...

ben yine de anlatayım da anlayıp anlmamak sana kalmış..

başakşehiri 2-1 yenmiştik demba banın golleriyle...

rokun mat oluşları tarihte yazılı değil... en son opareye saatçi demişti, cevabını alınca opare yazılı bjk formasını öpmüştü

ayrıca jimlastik değil jimnastiktir. türkçeni bir düzelt önce yavrum benim...

uza şimdi...

Telefonda bukadar yaziliyor.40 soruda 32 yapmisdim sayisalci olarak girdigim sene

• Atkıyı da boşa aldık.. ileride ne diyeceğiz o gün yenildik mi :S

Avrupa Ligi 3. Tur İkinci Maçımız | Beşiktaş - Club Brugge| 19.03.2015
  • Konuda Beşiktaş taraftar yorumlarından fazla malum takımın taraftarlarının yorumu bulunması ilginç..nedense bir başka Türk takımı avrupada başarılı olacak diye ödleri kopuyor anlamak güç..(sözüm sadece bu şekilde düşünenlere, diğer arkadaşları tezih ederim)
  • quote:

Ben şunu olsaydı bu olsaydı şeklindeki hayali karşılaşmalarınıza bakmam , olmuş olana bakarım.

ağzınızda çekirdek "ohh ne rahat yeneriz be "diyerek galatasaray a çemkirir küçük görürken başınıza gelince böyle asabi olmanız normal tabi.

bi bak bakalım forumlara gs yi küçük mü görmüşüz. biz siz miyiz?

doğru o sıralar avrupada olmadığınız için biz liverpoolu eleyip sevinirken sizi küçük görüyoruz gibi geliyor size

ah ah, çekememezlik adamı neler yapıyor...

cl de son 16 ya kalırken geçen sezon şikeciler huahauahhauh diye yazdığınızda chelsea maçı sonrasında en çok bjk taraftarına sinirden küfürler yağdırdınız...

şimdi ss ile uğraştırma beni...

• AurelienChedjou kullanıcısına yanıt
    o 4ü size defalarca taktılar zaten
  • quote:

quote:

Ben şunu olsaydı bu olsaydı şeklindeki hayali karşılaşmalarınıza bakmam , olmuş olana bakarım.

bi bak bakalım forumlara gs yi küçük mü görmüşüz. biz siz miyiz?

doğru o sıralar avrupada olmadığınız için biz liverpoolu eleyip sevinirken sizi küçük görüyoruz gibi geliyor size

ah ah, çekememezlik adamı neler yapıyor...

cl de son 16 ya kalırken geçen sezon şikeciler huahauahhauh diye yazdığınızda chelsea maçı sonrasında en çok bjk taraftarına sinirden küfürler yağdırdınız...

şimdi ss ile uğraştırma beni...

Biz club Brugge pankartı mi artık

• Tecavüz ettiler Beşiktaş'a.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exterminant

o 4ü size defalarca taktılar zaten

33. haftada bide bizden yersin 4
  • AurelienChedjou kullanıcısına yanıt
    o 4ü yiyen sizsiniz abone olmuşsunuz :D
  • quote:

Evet. Sizin hayalini kurduğunuz kupayı namağlup alan, süper kupayıda alan, ligde 19. Şampiyonluğa koşan (kendilerini barcelona sanan takımın 13) şampiyonlar liginde çeyrek final oynayan da 4 yiyen takım

• quote:

Orijinalden alıntı: AurelienChedjou

quote:

Evet. Sizin hayalini kurduğunuz kupayı namağlup alan, süper kupayıda alan, ligde 19. Şampiyonluğa koşan (kendilerini barcelona sanan takımın 13) şampiyonlar liginde çeyrek final oynayan da 4 yiyen takım

Edit: 20. Şampiyonluğa koşan

• ergenliğini ifşa etmişsin 20 yıl geçti üstünden hala onu konuş sen 20 yıldır içinizden geçiyorlar final oynasan ne yazar :D
  • Maçın başlamasından hemen önce çalan müziği bilen varmı acaba

• Hepimiz bu ülkenin insanıyız dışarıdaki başarılar hepimizin ,başarısızlıklarda.Lütfen bir spor müsabakası için tanımadığınız insanlara hakaret etmeyin..Futbol bizi çok geriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: iniyesta

Maçın başlamasından hemen önce çalan müziği bilen varmı acaba

https://www.youtube.com/watch?v=JUaBmEnRc74
    Bu mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iniyesta

Maçın başlamasından hemen önce çalan müziği bilen varmı acaba

https://www.youtube.com/watch?v=JUaBmEnRc74
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.