Şimdi Ara

Avrupa Ligi 3. Tur İkinci Maçımız | Beşiktaş - Club Brugge| 19.03.2015 (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.875
Cevap
10
Favori
23.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Demba Ba 'ya Katar ,Olcay'a da Sivas yolu gözüktü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCr7

quote:

Orijinalden alıntı: junis

Türk insanı neden bu kadar fesat hasetçi anlamış değilim. Sonuçta ülkemizi temsil eden bir takım vardı, turu geçseydik dünya ülkelerinde sadece Beşktaş'ın değil Türk milletinin de başarısı konuşulacaktı ama gel gör ki GS li FB li bazı insanlarımız insanlıktan nasibini alamamış, kendi takıma gönül verebilirsin, fanatik olabilirsin ama ülkemizi temsil eden takımların yenilgilerini kutlamak sevinmek gerçekten Türk'lüğe yakışmacak şeylerdir. Nedir yani GS lı olmuşsun FB li olmuşsun BJK lı olmuşsun ne fark eder, ülkemizi temsil ediyor bu senin için hiç mi önemli değil. Yazık yani o sevinenlere madem ki bu kadar sevindiniz kıçınıza kına yakın tam olsun sevinin bir Türk takımı elendi işte. Sözüm adam gibi adam olan GS lı FB li insanlarımıza değildir, onlar zaten herşeyin farkındalar.

Yazına "Türk insanı neden bu kadar fesat" diye başlıyorsun sonra Türklükten bahsediyorsun laf olsun diye yazmışsın , bu arada sen nerelisin Türk insanı fesatmış ya sen değilsin o zaman sen nerelisin ⁉️

Avatarımdan nereli olduğum anlaşılmıyor mu? Birazcık empati yapabilsen ne demek istedimi anlardın, yazımın sonunda da belirttiğim gibi ''Sözüm adam gibi adam olan GS lı FB li insanlarımıza değildir, onlar zaten herşeyin farkındalar'' cümlesi sana birşey ifade etmiyor sanırım. Tamamını kapsamadığı yazımda net bir şekilde anlatılmış, sen anlayabileceğin şekilde anlamışsın. Sende kına yakan kesimdensin anlaşılan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Le Blanc

club brugge oyuncularının da çok avrupa tecrübesi olduğunu sanmıyorum da ben hocanın o kadar kaybettiği derbi sonrası büyük maç nasıl oynatılır konusunda kendini geliştirmiş olmasını beklerdim, l'pool maçları sonrası umutluydum ama bilic'de ısrar edeceksek avrupa'da başarı için epey bekleyeceğiz heralde.

Beşiktaşlıların da fazla tecrübesi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ramiz Karaeski kullanıcısına yanıt
    hala aynı telden çalıyorsunuz..100 yıllık tarihinizde bahsedebileceğiniz 2 tane olayınız var...BJK ve TS'de o da yok buna lafım da olmaz...Demek istediğim GS'nin avrupada bir ismi var..

onun da başarıları çok olmasada diğer kulüplere nazaran daha fazla...eğerki avrupalı bir kulübümüz var dersek bu gs olacaktır...

demek istediklerimi daha iyi anlayabilmeniz için yabancı forumları biraz araştırıp hangi kulübümüzden nasıl bahsettiklerine bakmanız yeterli...

dip not: ben olaya objektif yorum yapıyorum gelmiş burda fb düşmanlığı yaptığımı gsyi kardeş takım gördüğümü iddia ediyorlar...nasıl düşünüyorsanız öyle olsun...sidik yarıştırmamıza gerek yok...

iyi forumlar
  • iyi güzelde... bjk hiç bir kırılma noktasını geçemiyor... Birden hafta sonu... bakalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diger takimlarin hepsi gazla calisirken besiktasa gaz verdinmi istop ediyor ligdede ayni sekilde aslinda pof pof lamasak gayet guzel gider besiktas.ridvan dilmeninde dedigi gibi havaya girdinmi cakarlar sana arkadas girdik iste

• quote:

Orijinalden alıntı: SKIPPER84

hala aynı telden çalıyorsunuz..100 yıllık tarihinizde bahsedebileceğiniz 2 tane olayınız var...BJK ve TS'de o da yok buna lafım da olmaz...Demek istediğim GS'nin avrupada bir ismi var..

onun da başarıları çok olmasada diğer kulüplere nazaran daha fazla...eğerki avrupalı bir kulübümüz var dersek bu gs olacaktır...

demek istediklerimi daha iyi anlayabilmeniz için yabancı forumları biraz araştırıp hangi kulübümüzden nasıl bahsettiklerine bakmanız yeterli...

dip not: ben olaya objektif yorum yapıyorum gelmiş burda fb düşmanlığı yaptığımı gsyi kardeş takım gördüğümü iddia ediyorlar...nasıl düşünüyorsanız öyle olsun...sidik yarıştırmamıza gerek yok...

iyi forumlar

Doğrudur galatasarayın ismi var avrupada ona kimse itiraz etmiyor, siz diyorsunuz ki fenerbahçede potansiyel yok, avrupada başarısız.Potansiyel olmasa yarı final çeyrek final oynamazdık.Ve kaç yıldır avrupaya gidemiyoruz zaten, ilerleyen senelerde yeni başarılar eklenecektir...

• Demek ki neymiş, Avrupa maçında FENERBAHÇE"ye küfür etmeyecekmişsiniz... Ederseniz böyle giydirirler.
  • Beşiktaş ın elenme nedeni tamamen tecrübesizlik başka bir şey değil.
  • junis kullanıcısına yanıt
    Avatarını gördüm böyle tepki vereceğine tahmin ettim ama herneyse , ben kına felan yakmam ama son zamanlarda bu tarz Tartışmalar arttı yapmacık ortamlar oldu en iyisi 3 BÜYÜKLER birbirini desteklemesin Avrupa'da hayır ne var bunda , ben Hatırlıyorum Karabükspor Uefa elemesinde Fransız Takım'ı ile penaltılara kalınca herkes tek Yürek olmuştu , yani ortak noktalarımız var ama 3 büyüklerde Olmasın beşiktaş başkanı bile laf oyunu ile daha Türkiye 'ye uefa kupası gelmedi diyor Veli Kavlak denilen adam Türk milli takımını bile seçmemiş bi adam ben niye destekliyim bu Takım'ı der adam , bu söylediklerim diğer üç Büyükler içinde geçerli bence kim kimi desteklerse desteklesin bu ülkesini sevmediği anlamına gelmez Euro 2008 'de olduğu gibi bi Birleşme gerekirse zaten birleşir bu millet merak etme o Yüzden Saçma sapan laf oyunlarına gerek yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaranlıkSokak

quote:

Orijinalden alıntı: Feint-TR

Brugge rahat eler.

Temennini yazmana gerek yoktu .

Sen temenni dersin , ben futbol bilgisi.
  • AurelienChedjou kullanıcısına yanıt
    onu cevap yazdığım arkadaş söyledi zaten troll

• Bilic hamle yapmakta her zaman çok geç kalıyor. 1 dakikanın bile önemi varken formsuz futbolcuları çıkartmadı.
    Hoş alternatifi de pek yok ama mustafa pektemek nedir yahu. İlk geldiğinden beri beğenmediğim bir sözde futbolcu aldığı parayı gönül rahatlığıyla harcayabiliyor mu acaba?
  • Bu yenilginin en büyük sorumluları Bilic ve Tolga'dır. İlk golü Tolga'nın yüzünden yedik, Brugge'ün hava toplarında etkili olduğunu bile bile hala kaleci vuruşuyla oyuna başlıyorsun ve attığın top ortasahayı geçemiyor, rakip oyuncusu orta kafa vuruyor top De Sutter ın önüne düşüyor, kameradan top daha çok Necip'e yakınmış gibi örünsede sanırım çaprazında kaldığı için yetişemedi, bu tartışılır ama Tolga kalesinden çıksaydı o topu on kere alabilirdi. Cenk olsaydı bu golü yemeyeceğimizden adım gibi eminim. İkinci golde tamamen defans oyuncularının hastasından kaynaklanıyor, 4 kişilik bir defansta bu kadar kolay pozisyon veriyorsan golü yersin. Beşiktaş bu oyunla Brugge ile on kere maç yapsa yine yenilir. Yazık oldu, çok basit hatalar yüzünden maçı verdik.
  • Birşey olmaz unutulur bunlar, derbiye odaklanın siz. Fener derbiyi alırsa çok pis çuvallarsınız.

• Merak ettiğim noktalar:

1-) Cenk sakat mıydı da bir Tolga ile başlandı?

2-) Olcay gerçekten hakiki manada 10 numara forması için ekstrem neler yapabilmekte ki 10 numarayı ona vermişler?

• içerde ikitane uzun boylu forvetin varken,
    Törenin dakikalarca topla dans edip bir sürü pozsyonu öldürmeside ilginç..
  • quote:

Orijinalden alıntı: britony

quote:

Orijinalden alıntı: en-ata

quote:

Orijinalden alıntı: britony

Beşiktaş taraftarının gerçekten kupayı almak gibi bir hayali mi vardı?
    Daha 2. senesinde yeni yeni oturan bir kadro var. Herşeyi iyi giderse sağdan soldan köstekler gelmezse hem mali açıdan hem futbol şubesi olarak tam olarak güçlenmesi 1-2 sezon daha sürecek bir takım.

Maç öncesi kupayı kaldıracak güce sahibiz diye konuşan bir sürü insan, maç sonu biliçi tolgayı vb suçlayıp duruyor. Beşiktaş taraftarı çabuk galeyana gelip biraz toparlanınca sağa sola laf atma derdine gireceğine, biraz gerçekleri görmeli. Bir sene içinde bu kadar mali sıkıntılarla uğraşıp, kadro kurup, stat yapıp, sağda solda oynayıp aynı zamanda başarı gelmeyeceğini anlamaları lazım. Gerçi tüm ülke insanı iyi giden bir kaç şeyi görünce heryerde en iyi olduğunu falan düşünecek saçma bir zihniyete sahip.
    Sonuç olarak bu işler standart bir zekanın anlayıp yönlendirebileceği şeyler değil. Vizyon gerek, o vizyonu yönlendirecek mali kaynak ve sabır gerek. Ayrıca Avrupa'da maç oynamak bir kulüp geleneğidir. Bunu da oynayarak kazanırsın. BJK'nın 4 - 5 sene sürekli kupalara katılması lazım. Avrupa'da kupa vb. için daha çok erken.

Sanki uzun zamandır Beşiktaş ne zaman tökezlerde içimdekileri bi döksem gibi bir havan var.

Bence tamam uefa gitti ama lige tam gaz devam ve sene sonunda herkeze (Bir sene içinde bu kadar mali sıkıntılarla uğraşıp, kadro kurup, stat yapıp, sağda solda oynayıp aynı zamanda başarı gelmeyeceğini anlamaları lazım) bu sözleri yedirmesinide biliriz.

Bu kadar gerilmeyin.
    "Ligde şampiyon olsan ne olacak. Elin 3. sınıf takımı gelip çakıp gidiyor" dememi mi bekliyorsun?
    Standart fanatik Türk tipisin işte.

Ya ne zannettin tabiki Türküm ve tipimde aynı. Senin gibi aslını inkar edenlerden deyiliz.
    Ha yorumlarımı beğenmediğsen seni bu konuya zorla girdiren yok heralde.
    Zaten amacın belli lafa kaşınıyorsun.

• Beşiktaş büyük takım falan değil abi büyük takım bu salaklığı yapmaz bu mustafa denen tenekeye verilen paranın 10 da birini bana versinler halı sahadan bi çoçuk getireyim o aldığı paranın gazıylada 1 akşamda mustafayı katlamassa bişey bilmiyorum . inşallah fener de yener tek isteğim . biz salak gibi formaları dizelim 20 lirlık tiöerte 120 lira verelim angut tolga 1,5 milyon liralık ferrarisiyle caddelerde gazlasın bırak ya ...........
  • Eğer eleselerdi dnipro çıkacaktı . BUNDAN SONRA UMARIM KURA ŞANSIZLIĞI DİYE KONUŞMAZ BJKLİLER DÖNÜNDE ELENDİĞİNİZ TAKIMA BAKIN GENÇLERBİRLİĞİNİ KOY BAŞABAŞ GİDER .

• 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.