Şimdi Ara

Avrupa Ligi 3. Tur İkinci Maçımız | Beşiktaş - Club Brugge| 19.03.2015 (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.875
Cevap
10
Favori
23.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bedfellow

Tolganin hataları ve buna göz yuman biliç maçı katletti.Birde bu takimin kaptanı yaptılar bu kaleciyi.

Neden yaptılar biliyor musun tam böyle iyi oynadığı zamanlar karakteride sağlam zaten beşiktaş taraftarı ses çıkardı mı yok . Ama formsuz tolgayı kaleye sokan Bilic suçluyken Tolga birden bire en kötü futbolcu oldu. Twitterdan annesinede saydırmışsınız. Beşiktaş taraftarı iyi gün taraftarıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beşiktaş taraftarının gerçekten kupayı almak gibi bir hayali mi vardı?
    Daha 2. senesinde yeni yeni oturan bir kadro var. Herşeyi iyi giderse sağdan soldan köstekler gelmezse hem mali açıdan hem futbol şubesi olarak tam olarak güçlenmesi 1-2 sezon daha sürecek bir takım.

Maç öncesi kupayı kaldıracak güce sahibiz diye konuşan bir sürü insan, maç sonu biliçi tolgayı vb suçlayıp duruyor. Beşiktaş taraftarı çabuk galeyana gelip biraz toparlanınca sağa sola laf atma derdine gireceğine, biraz gerçekleri görmeli. Bir sene içinde bu kadar mali sıkıntılarla uğraşıp, kadro kurup, stat yapıp, sağda solda oynayıp aynı zamanda başarı gelmeyeceğini anlamaları lazım. Gerçi tüm ülke insanı iyi giden bir kaç şeyi görünce heryerde en iyi olduğunu falan düşünecek saçma bir zihniyete sahip.
    Sonuç olarak bu işler standart bir zekanın anlayıp yönlendirebileceği şeyler değil. Vizyon gerek, o vizyonu yönlendirecek mali kaynak ve sabır gerek. Ayrıca Avrupa'da maç oynamak bir kulüp geleneğidir. Bunu da oynayarak kazanırsın. BJK'nın 4 - 5 sene sürekli kupalara katılması lazım. Avrupa'da kupa vb. için daha çok erken.

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkem414

Su uefa yi aldik biz diyen gsliler bi daha katilmayin madem zar zor cl de bi puan aldiniz hala burda salliyorsunuz.Zirvede biraksaymissiniz keske.

ondan önceki senelere bi bak bakalım güzel kardeşim ondan sonra konuş,ergen gibi muhabbet yapan taraftarlar için demiyorum bunu,kendinizi bizle karşılaştırmaya çalışmanız bile ironik sadece..uefa kupamız var yok bu değil önemli olan,bunu çekemeyip burda bu sene zar zor 1 puan aldınız demek te uefa kupamız var demek kadar saçma,o yüzden rakiplerinizi ve rakiplerinizi başarılarını asla küçümsemeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

Orijinalden alıntı: Maka1916

quote:

Orijinalden alıntı: Moon Star Turkey

quote:

Türk takımının yenilmesine sevinen kansızdır.

Avrupa Ligi 3. Tur İkinci Maçımız | Beşiktaş - Club Brugge| 19.03.2015

Evet kansız bunlar.Kim olursa olsun fark etmez.

Şimdi bu bayrak açanlar bugün kansız oldular, niye çünkü bjk elendi. Madem bu adamların kansız olduğunu düşünüyorsunuz her maç açılan bayraklara neden engel olmadınız?

bireylerin toplum üzerinde etkisi olabilmesi için belli Başlı bir Rütbe ye sahip olması Lazım yasa şöyle anlatayım bireylerin fikirleri kabul görse başımız da bu devlet adamlarımı olur bu spor adamlarımı başkan olur vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: isimsizbirkullanıcı

Avrupa maçlarında surekli fenerbahçe ve galatasarayın rakiplerinin bayraklarini, atkilarini acarsan ,
    basket macinda Kerem Gönlüm bilincini kaybedince Ölüm Marsi soylersen
    Eboue'ye Drogba'ya Irkcilik yaparsan
    turu kaybettiğinde kalecisinin vefat etmiş annesine küfürler savurursan..

Bende bir Galatasaraylı olarak kaybettiğine çok sevinirim..

Tutturmuşlar "Olsun Türk takımı destek verelim diye" Sanki ben Bjk ye destek verince savaşta cepheye top mermisimi taşımış oluyorum..

Herkes Tolgaya suç buluyor.İlk golde hadi topu kısa kaldı.Kafa topunu alamıyorsun.İkinci topu alamıyorsun.Önde olmasına rağmen franco rakibine geçiliyor.Golü yiyen Tolga mı suçlu ? Keza ikinci gol ve üçüncü golde aynı.Tamam kötü oynadığı bir maçtı ama arkadaş ilk maçtada mı Tolga vardı ? E yine 1-0 dan vermiştin maçı.

bunlardan sanane

• Biz bu formayla Arsenal'e zor anlar yaşattık.

• quote:

Orijinalden alıntı: atscan

Galatasaray Müzesi

Ziyaret Gün ve Saatleri : Pazartesi Günleri haricinde
    10:00-18:30 saatleri arasında
    Ziyaret Ücretleri : Ziyaret Ücretsizdir.
    Adres: Galatasaray Lisesi - İstiklal Caddesi
    Beyoğlu / İSTANBUL

Bekleriz #ultrAslan #Galatasaray

Bunu yazmak içinmi üye oldun? Tamam kaybolabilirsin şimdi.

• Biz bu formayla Buruje 2 gol attik.

• britony kullanıcısına yanıt
    kupa almak elbette bir hayaldi ama, tottenham'ın olduğu gruptan birinci çıkıyorsun, toparlanmış liverpool'u eliyorsun, kurada en kısıtlı futbol oynayan takımı çekiyorsun, deplasmanda gol bulup avantajlı dönüyorsun. hala evinde öne geçip turu vermek rezilliktir. hem bilic'in kötü oyuncu seçimleri oldu hem de oyuncuların kendisi kötü. dün sinirden mustafa'ya sövdük ama cenk de oynamıyor ki hoca kimi koysun. ben bilic'e oyunun gidişatına göre yön veremiyor diye kızıyorum. yoksa beşiktaş kupayı alamadı diye kim niye kızsın kaç senedir bu kadar ilerlememiştik.
  • Franco ya laf yok, Tolga ya sovmus herkes.Cok ilginc...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan okadar büyüttünüz büyüttünüz bir cacık olmadı sizden bir gol atınca dağaldı takım erken gol atmayaydınız bare
  • quote:

Orijinalden alıntı: bedfellow

Tolganin hataları ve buna göz yuman biliç maçı katletti.Birde bu takimin kaptanı yaptılar bu kaleciyi.

Altına imzamı atarım
  • Biz bu formayla brugee uzaktan gol attık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Blanc

kupa almak elbette bir hayaldi ama, tottenham'ın olduğu gruptan birinci çıkıyorsun, toparlanmış liverpool'u eliyorsun, kurada en kısıtlı futbol oynayan takımı çekiyorsun, deplasmanda gol bulup avantajlı dönüyorsun. hala evinde öne geçip turu vermek rezilliktir. hem bilic'in kötü oyuncu seçimleri oldu hem de oyuncuların kendisi kötü. dün sinirden mustafa'ya sövdük ama cenk de oynamıyor ki hoca kimi koysun. ben bilic'e oyunun gidişatına göre yön veremiyor diye kızıyorum. yoksa beşiktaş kupayı alamadı diye kim niye kızsın kaç senedir bu kadar ilerlememiştik.

Hocam işte yine bahsettiğim şeyi kendiniz söylemişsiniz. Bu bir gelenektir, hem oyuncuların hem teknik direktörlerin bu tecrübeye ihtiyaçları var. Biliç'de dün bu stresi kaldıracak stratejiyi uygulayamadı.
    Kaldıki üst turlar başlangıçtaki lig ön eleme turlarından çok daha başka oluyor. Geçtiğimiz senelerde Fenerbahçe basketbolda önüne gelene çakmıştı hatırlarsanız. Sonra gruplardan çıkınca tokat manyağı yaptılar. Bu da bunun gibi işte. İş ciddileşince bizde bunu kaldıracak teknik de taktik de yok. Bu iş bambaşka bir şey.

• cenk'in kalçasında problem varmış ondan oynayamamış. ben bu adamı anlamıyorum, sanırsın bir tane hatalı gol yedi diye ıslıklanıyor, önce de sutter'e gol attırmaya çalış, sonra franco'ya penaltı yaptırmaya çalış, bir tane düzgün degajın olmasın, kalede güven verme savunmayı tedirgin et, üstüne de hatalı gol ye. utancından başını kaldırmadan çıkması gerekirken triplere giriyor.

@Jeasme, franco'nun yavaş olduğunu geldiği günden beri biliyoruz, hem asıl mevkisi stoper olmayan çok nadir beraber oynadığı bir partnerle beraber oynuyor. niye kızılsın ki adama ? tolga'nın yaptıklarının yetenek, tecrübe ya da fiziksel bir zaaf değil adam sanki bilerek maçı sattı.
  • Pektemek direk yollanmali bilic smpiyon yapamazsa kendi gitsin direk. cenk dururken tolga niye oynuyor bir sıfır öndesin Pektemek çıkıp atiba niye girmiyor. Bana kalsa poposu kalkan Dembayi bile sonradan alırdım oyuna direk tosunla başlardım. Balıkesir maçında kredisini doldurdu her puan kaybını bilic üstlenecek

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeasme

Franco ya laf yok, Tolga ya sovmus herkes.Cok ilginc...

Dostum maçı izledinmi. Tolganın yaptıklarını gördünmü.

• Sağolsun taraftar vazifesini eksiksiz yerine getirdi.her geçen dakika artan homurdanmalarla yine müthiş gerdiler ortamı.bi şu ingilizler gibi maç izlemeyi öğrenemedik.brugge taş gibi takım çıktı arkadaşlar.ya da en azından bize karşı öyle çıktılar.maçtan önce 50 tane yorumcu zaten rakibin hücum hattının bizi yıpratacağını söylemişti.sürpriz bir durum yok ortada.futbolculardan da tolga ve franco kötüydü.francoyu herzaman böyle kötü görmeyebiliriz ama tolga geldiğinden beri vasat.büyük takım kalecisi maç kurtarmalı dostum.kaleye her etkili şutu ağlarımızda görüyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Moon Star Turkey

quote:

Türk takımının yenilmesine sevinen kansızdır.

Avrupa Ligi 3. Tur İkinci Maçımız | Beşiktaş - Club Brugge| 19.03.2015

Evet kansız bunlar.Kim olursa olsun fark etmez.

Şimdi bu bayrak açanlar bugün kansız oldular, niye çünkü bjk elendi. Madem bu adamların kansız olduğunu düşünüyorsunuz her maç açılan bayraklara neden engel olmadınız?

o kadar boş konuşuyorsun ki anlatamam.

ben galatasaray yenildiğindede üzüldüm baroni o penaltıyı kaçırdığındada üzüldüm.
    burak'ın golünede sevindim hamit'in golünede sevindim(hatta çıldırdım) meireles'in golünede sevindim.

orada 3-4 tane boş adam o bayrakları açtılar ve sen bunu bizim üstümüze yıkmaya çalışıyorsun adeta.''bugün kansız oldular,niye çünkü bjk elendi'' bu cümleyi bana açıklayabilir misin?eğer beşikaş dün brugge'u eleseydi ne olacaktı?bu adamlar kansızlıktan nasıl çıkacaktı?Allah aşkına şöyle sırf konuşmak için ''benim de fikrim var'' hatta ''benim BİLE fikrim var'' demek için yorum yazmayın.kaliteyi o kadar belli ediyorsunuz ki...

birde demiş ki her maç açılan bayraklara neden engel olmadınız? o zaman bende cani olmadığını düşünerek soruyorum hayvanlara yapılan eziyete niye engel olmuyorsun? veya ırkçı olmadığını düşünerek neden zencilerin ezilmesine engel olmuyorsun?veya yufka yürekli olduğunu düşünerek sokakta aç yatanlara niye yardım etmiyorsun?

ben sana vereyim cevabını;
    birine engel olsan,diğeri çıkar.ülkede kansız adam tükenmez.yazdığına cevap vermek bu kadar basit aslında.

ama senin bu yazdığın yorumun o bayraktan pek farkı yok.yüzeysel bakmazsan bunu sende anlarsın.

sen burada kimseyi yargılayamazsın kimsenin içinde ki milli taraftarlığı sorgulayamazsın.bak konumun açısından demiyorum... ne açıdan demek istediğimi de anlayacağını sanmıyorum

öyle işte benim sevgili saygıdeğer onurlu zeki ileri görüşlü mantığıyla insanları şaşkına çeviren kardeşim.yorum yazmak bedava salla salla dur

[son satırda ne desem tersini anlayacağını tahmin ederek o sıfatları kullandım,YİNE]

• RecepB10 R kullanıcısına yanıt
    Hocam olayı ikili diyaloğa dönüştürüp uzatmak istemiyorum ancak bir iki şey söylemem gerek.ben şahsi düşüncemi belirttim ve yazımda hiçbir sekilde kötü bir söz sarfetmedim. tolganin Twitterda annnesine sovmussunuz derken benim Bu olayın içinde oldugumu nereden cikarttiniz. Maçın stresiyle bu twitleri atanları bende kiniyorum.evet beşiktaş taraftarı kotu gün dostudur ancak bildigi doğruyu da hiç çekinmeden söyler .

• 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.