Şimdi Ara

Avrupa Ligi 3. Tur İkinci Maçımız | Beşiktaş - Club Brugge| 19.03.2015 (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.875
Cevap
10
Favori
23.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kalecinin asiri ozguvenli davranmasi ile olusn iki kritik hata ve devamindaki gol ile kalecinin ozguvenini kaybetmesi.

Dembaba denilen kisi sahada yoktu kosmiyor etmiyor adam gibi oynamiyor neden halen oynatiliyor anlamiyorum.

Gokhantore de artik lutfen ayni teraneyi uygulamaya calismasin.
    Bir insan bu kadar duz mantik olur hep ayni sey

Liverpool macinda Brugge ilk ve dunki macta ayni yandan ilerle ceza sahasi cizgisinden yanlamasina girmeye calis.
    Ben bile artik 3 macta bu adamin baska bir halta yaramadigini anladiysam o defans seni gecirmez oylede oldu bala bir tane gol attin.

Brugge Gol yedi adamlarin disiplini biran olsun bozulmadi.
    Sen gol yedin takim sahadan silindi.

İlk mactada golu yedin takim sahadan silindi.

Ben her zaman soylerim

Turk takimlarinin Defans ve Orta sahasi
    Mukemmel olmadikca Savunmaya gecen her takim yol yemeye mahkumdur.

Turkiyedede oyle bir takim yok.

Ataklari surdurup defansida az daha saglama alsaydi bu gun besiktas tur atlamisti.

Keza bu gol yeyince olusan panik havasini yok edecek adam akilli bir abi mantiginda bir futbolcu alinmadikcada Besiktastan ne koy olur ne kasaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fenerbahçeliyim ama beşiktaşa üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. Sonuçta pazar günü bizle oynayacaklar. Ayrıca Gökhan'a da çok üzülüyorum. Adam canını dişine takıyo, diğerlerinin eli ..kinde geziyor. Böyle vurdumduymazlık olmaz. Adamlar sezon başından beri diyor ki, Beşiktaş koruyamıyor o yüzden 2yi atsın işi koparsın, yok atamıyor beşiktaş. Velhasılı mutlaka gol yiyor. Asteras maçı buna güzel bir örnek. Rakibin seviye yerlerde ama Beşiktaş çok beceriksiz. Diyorlar ki ön alanda çoğalamıyorlar. Çoğalamazlar tabi. Brugge topu her kanada indirdiğinde içerde 4 kişi, 5 kişi bekler posizyonda oluyordu ama beşiktaş oyunu yığmasına rağmen ceza sahası çevresine o kadar oyuncu gitmiyor. Sebebi de basit. Ofansif orta sahası yok, top saklayacak, oyunu yıkacak, oyunu tutacak, servis yapacak lider oyuncusu yok. Veli de Tolgay'da defansif. Hatta zaman zaman ön libero gibi oynuyorlar. Ondan sonra takım ilerde çoğalsın. Olcay iki maç iyi oynuyor, kahraman oluyor ama zayıf karakterli, çıtkırıldım. Yediği kırmızıdan belli. Verilmeyen penaltı, kırmızı kart vesaire ayrı konular. Demba ba geçen maçta işgüzarlık yapmasaydı şimdi bambaşka şeyler konuşuyorduk. Fantastik gol atacam diye takımın elenmesine sebep oldu belki de.

Ayrıca Tolga'nın neden oynadığını anlayabilmiş değilim. Arkadaş ayağına gelen her top fiyasko. Hiçbirşey yapamıyorsan vur topu orta sahanın oralara taca, bari en azından böyle şeylerle başınız ağrımasın. Ayrıca o topa da neden açılmadı anlamak güç.

Velhasılı yazık oldu. Umarım bu moral bozukluğunu üstünüzden atamadan gelirsiniz de bizim işimiz de daha kolay olur. Ha ister miydim diye sorsanız, beşiktaş 5 atıp gelsin kadıköy'e adam, özgüveni yerinde olsun çatır çatır top oynasın, bari maçı izlerken sıkılmayalım, gittili geldili olsun ama olmadı.

Tüm beşiktaşlı arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maka1916

quote:

Orijinalden alıntı: Moon Star Turkey

quote:

Orijinalden alıntı: Maka1916

Türk takımının yenilmesine sevinen kansızdır.

Evet kansız bunlar.Kim olursa olsun fark etmez.

Şimdi bu bayrak açanlar bugün kansız oldular, niye çünkü bjk elendi. Madem bu adamların kansız olduğunu düşünüyorsunuz her maç açılan bayraklara neden engel olmadınız?

• Tolganin o takimda ne isi var

• En çokta şu erman denen karaktersiz yazıyor ya ona ayar oluyorum...karaktersiz adam liverpoolu eledikten sonra yazmadı ama biz elenince yazıyor, ötüyor gene embesil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • suçlu hakem olabilir,ayrıca brüj tribününde oturan aziz yıldırım,futbolculara tribünden pazar günü görüşürüz şeklinde el işareti yapmış,bunu gören futbolcular demoralize olup mağlup olmuşlardır.
  • Lamı cimi yok abi rakibini küçümsemeyeceksin ve fazla havalara girmeyeceksin erkenden. Dün gördüm Fikret Orman'ın kura sonrası tepkisini. Yahu bırak Brugge'ü, Cebeli Tarık liginden takım çıksa rakibini böyle küçümsemeye hakkın yok. Ardından "Türkiye'de UEFA kupasını alan kimse yok" lafları falan. Hani bir laf vardır ya İmam sıçarsa cemaat ne yapsın diye. Bunların ki de o iş.

Yazık oldu resmen, hemde 1-0 öne geçmiş iken çok yazık oldu.
  • 45 metreden top atılıyor. tolga önüne kadar gelen topa çıkmıyor. bruj lu oyuncu 30 metre topa doğru dripling yapıp golu attı. tolga 2 adım atmadı golu yedi.
  • Yazik oldu, Necip, Olcay, Mustafa ile üç kişi eksik oynadı Beşiktaş. Gökhan da gününde olmayınca...
  • Yaziklar olsun

• rakibi küçümsemeyecekti liverpooldan sonra takımın bir yerleri kalkti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulubede 2 stoper ve stoperde sağ bek/orta saha necip varken onu sağa çekip stopere stoper almak yerine olcay şahan ki kendisi 10 numaralı formayı taşıyor, sağ beke çektiği an maç gitti. Tek sorumlusu Bilic tir
  • Galatasaray uefa kupasını alırken çokmu iyiydi hayır. Hagi sayesinde o kupayı aldık extra golleri extra paslarıyla maçları kurtardık. Dün akşam beşiktaşta eksik olan buydu özellikle ilk yarı gol pasını vericek o nizami defansın arasına girecek veya extra bir ara pası veya çalım ile savunmanın dengesini bozucak hiçbir kimse yoktu.

Demba ba : o futbolcuya aşırı güven, kurtarıcı gözüyle bakılması şarkılar besteler yazılması abartı.

Gökhan töre : numarası 7 diyemi bonservisi bir anda 25m euro olduğundan mı bilinmez ama kendini ronaldo sanan futbolcu saha içi yürüyerek hareket etmesi ne press ne bişey yaptığı hep aynı hareketler. Adam özgüven patlaması yaşıyor.

Pektemek:
  • Çok yazık oldu, tuttuğu takım farketmeksizin herkes gibi 1-0 veya 2-0 alır Beşiktaş turu rahat geçer diye gol olduktan sonra maçı seyretmedim bile. Yenilen gollere baktım da tam saçmalık. Bilic'in hatalı tercihleri ve mental eksikliğin sonucu ağır olmuş.

• Reziller rakibi küçümsersen olacağı bu Bruge şu anda Belçika liginde açık ara LİDER ne sandınızki? tamam iyi hücüm ediyorsun ama adam kapanıp bunu ekarte ediyor senin asıl sorunun berbat bir defansın var yani PTT 1. ligde bile oynamaz bu defans o pedro franko akşam ne çekmişte sahaya çıkmış? kaç kere hata yaptı ? hayır tamam oyuncu bonzaiyi çekmiş çıkmış sahaya sen teknik direktör olarak niye müdahale etmiyorsun ?
  • Yaktın bizi tolga
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sebastianbjk

Dünya üzerinde, yıllar yıllar önce kazandığı başarıya hala sevinen, takımın o yıldan beri hep geriye gitmesine üzülmesi gerekirken bunu hala günün başarısı gibi gösteren başka bir taraftar grubu var mıdır acaba? Acaba bugün iflası açıklanan ve ikinci lige düşürülen Parma taraftarları "Olsun bizim Uefa Kupa'mız var" diye övünüyor mudur? Uruguay'lılar Dünya Kupası'ndan elendikten sonra "ehehe ilk 2 kupayı biz aldık çok da önemli değil" diyor mudur? Ferençvaros, Ajax, Dynamo Kiev taraftarları "ehehe biz yıllarca Avrupa Futbolunu kasıp kavurduk şimdi sıradan birer takım olmamızın önemi yok" diye seviniyor mudur? Şimdi 2. ligde oynayan Nottingham Forest taraftarları "Ama bizim 2 tane Şampiyon Kulüpler Kupa'mız var" diyor mudur?

İnsan ancak kendi yaptıklarıyla övünür kendi yaptıklarıyla utanır... Tuttuğunuz takımın başarısı çok büyük bir sevinç kaynağıdır. Ama övünülecek birşey değildir. Çünkü zerre kadar etkiniz olmaz... Aynı şekilde tuttuğunuz takımın başarısızlığı büyük bir üzüntü kaynağıdır ancak bir utanç kaynağı değildir. Yine zerre kadar etkiniz olmaz... Takımın başarısızlığı utanılacak birşey olsa dünyada milyonlarca insanın sokağa çıkacak yüzü olmamalı....

2 hafta önce Liverpool maçında ne kadar sevindiysek bugün o kadar üzüntülüyüz.
    Siz eğer 15 sene önceki başarıyla hala övünüyorsanız bu sezon grupta sonuncu olarak elendiğiniz için o kadar utanç duymanız gerekiyor.
    Tuttuğu takımın başarısıyla övünen adamın övünülecek hiçbir şeyi yok demektir. Takımı kazanınca övünürken kaybedince utanmayan, bu sezon kendinden daha başarılı rakibine laf yetiştirmeye çalışan adam iki yüzlü, yavşak, ****, puşt, götveren demektir. Takım 15 sene içinde o başarının yanına bile yaklaşamazken hala övünenin ise beyni yok demektir. Biz Beşiktaş'tan utanmıyoruz... Ne Liverpool'a 8-0 yenilince utandık, ne kalecimiz saçlarını düzeltirken orta sahadan gol yedi diye utandık, ne şampiyonluk sayımız rakiplerimizden daha az diye utandık, ne 3-0 öndeyken 10 dakikada 3 gol yiyip elenince utandık. Ne de bugün utanıyoruz.... Utanmadan, sıkılmadan, sevinerek, üzülerek hergün Beşiktaş...

Yüreğine sağlık kardeşim. Lakin bunları anlayacak kapasitede olan kişiler yok forumda

• Besiktas 100 tlmi yedi 800 alacaktim ne diyim ilk golu atip 3 tane yemek ilginc tolga club brugge a basmis olmali

• Bilic hoca falan degil kardesim demekki aybabanin elindeki kadro ile ciksa birakin ligde 3lugu kume dusururdu besiktasi aybabaya yazik oldu yedek kulubesinde iki adamla maca cikti o adam iki yedekte sakatti webo dedi baskan gokhan suzeni aldi sol kanat dedi baskan q7 yi kesti o yilki kadroyu hatirlayin hangisi daha iyi hoca anlayin en azindan 3 tane derbiyi catir catir aldi o yilki kalecmiz evlere senlikti ospina bedavaydi baskaan almadi eldeki kaleci 65 gol yedi ospina simdi dunya para birak almayi elini skamazsin
    Bilic hocaysa aybaba mourinho dur

• Mustafayı görünce kadroda tamam dedim. Bu adamı nasıl böyle bir maçta ilk 11'de çıkarır aklım almıyor. Hiç adam mı yok! Atınç'ı koy forvete en azından kafa atar be.

Türk takımlarının tipik psikoloji yine sahada idi dün. Gol atana kadar sorun yok ama gol attıktan sonra bizimkilerin beyni, eli ayağına değil, eli ayağı beynine hükmediyor resmen.

Hele bir de gol yedikten sonraki toparlanamama psikolojisi tam bir çöküntü yaşatıyor.

Kısaca buraya kadar iyi bile geldik beyler.

Gelecek sezon kesinlikle takımda görmek istemediğim iki oyuncu var, Mustafa ve Oğuzhan.

Not; Motta'nın golüne yazık oldu ya la. Yanarım da ona yanarım.

• 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.