Şimdi Ara

Avrupa Ligi 3. Tur İkinci Maçımız | Beşiktaş - Club Brugge| 19.03.2015 (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.875
Cevap
10
Favori
23.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Avrupa Ligi 3. Tur İkinci Maçımız | Beşiktaş - Club Brugge| 19.03.2015

Tolga efendiye bak sen. milyon dolarları alırken sorun yok, hatalı goller yiyip taraftar tepki gösterince tavır yap.

Ayrıca Bilic efendi.... 7 maçtır oynamayan bir kaleciyi neyine güvenip böylesine önemli bir maçta kadroya alıyorsun ?...
  • Tolganin hataları ve buna göz yuman biliç maçı katletti.Birde bu takimin kaptanı yaptılar bu kaleciyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Türk olarak BJKnin böyle yenilmesine çok üzüldüm. 1-0"ı görünce kesin eledik diye sevinirken,böyle saçma goller yememiz tam sıkandal,tam Türk işi. Allah'tan BJKli değilim yoksa kafayı yerdin cidden.

• tolga veya bilic iddaa oynamis olmali deplasmana basmislar gercekten baska bi aciklamasi olamaz 3.6 oran vardi

500 000 TL bassan 1800 000 TL alirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: FanatikBj-k

Bu gol tüm gsli.ve fblilere gelsin

Beşiktaş'ı destekliyordum ama bu mesajı görene kadar.Beter olun

• quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

Tolga efendiye bak sen. milyon dolarları alırken sorun yok, hatalı goller yiyip taraftar tepki gösterince tavır yap.

Ayrıca Bilic efendi.... 7 maçtır oynamayan bir kaleciyi neyine güvenip böylesine önemli bir maçta kadroya alıyorsun ?...

Aynen öyle kaldıki sonuna kadar hak etti bu ıslığı çıkıp taraftar haklı özür diliyorum diyeceğine yaptığı hareketlere bak neyin tavrını yapıyorsun ! bin ferrarine git şimdi hatta yanına Mustafayıda al giderken. ve Biliç efendi sanada helal olsun yaptığın bu tercihlerle bi suçluda sensin daha önce bizim için önemli olan lig demişti göreceğiz bundan sonra bakalım, umarım haftasonu için derby galibiyetini unutturduğun bu taraftar için bi planın vardır.
  • Takımın çözümü bence sakatlıktan önceki sosa abi kanatlardan takım oynayamıyor anlayın bunu gökhan gidiyor 2 adam geçiyor orta yapıyor pozisyon çıkmıyor eskiden fernandes gibi orta sahadan düzgün bi şekilde oyun kuracak adam lazım yani sosanın fenerbahçeye karşı oynaması gerek bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexter M.

quote:

Orijinalden alıntı: FanatikBj-k

Bu gol tüm gsli.ve fblilere gelsin

Beşiktaş'ı destekliyordum ama bu mesajı görene kadar.Beter olun

Noldu bir tane kendini bilmez taraftarın lafına bakarak mı destekleyip desteklemeyeceğine karar veriyorsun?adamın niki bile belli ediyor her şeyi.

• Ben bu son iki maçı izleyerek şunu anladım, Beşiktaş'ta Avrupa kupası kazanacak potansiyel yok ve uzunca bir süre de olmayacak anlaşılan. Kimse darılıp gücenmesin ama durum bu. Fenerbahçe ve Galatasaray başka bir seviyedeler.

• Bjknin seeviyesi belli umitlenmeye gerek yok ancak ruyalarinda görürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Ben bu son iki maçı izleyerek şunu anladım, Beşiktaş'ta Avrupa kupası kazanacak potansiyel yok ve uzunca bir süre de olmayacak anlaşılan. Kimse darılıp gücenmesin ama durum bu. Fenerbahçe ve Galatasaray başka bir seviyedeler.

Hadi gs yi anlarım da fbnin nasıl bir potansiyele sahip olduğunu açıklarmısın...fbnin sözkonusu avrupa olduğunda beşiktaştan bir farkı yok...

asıl sen darılıp gücenme ama avrupada bizi gs dışında adam gibi temsil edebilecek kulüp yok...zaten bir tek gs nin misyonu Türk olmayan takımları yenmek...

şimdi kalkıp bana ama biz avrupa liginde yarı final oynadık şlde çeyrek final gördük deme, kulüp tarihinin avrupa kupalarındaki genel istatistiklerine bir gözatıver...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKIPPER84

quote:

Ben bu son iki maçı izleyerek şunu anladım, Beşiktaş'ta Avrupa kupası kazanacak potansiyel yok ve uzunca bir süre de olmayacak anlaşılan. Kimse darılıp gücenmesin ama durum bu. Fenerbahçe ve Galatasaray başka bir seviyedeler.

Hadi gs yi anlarım da fbnin nasıl bir potansiyele sahip olduğunu açıklarmısın...fbnin sözkonusu avrupa olduğunda beşiktaştan bir farkı yok...

asıl sen darılıp gücenme ama avrupada bizi gs dışında adam gibi temsil edebilecek kulüp yok...zaten bir tek gs nin misyonu Türk olmayan takımları yenmek...

şimdi kalkıp bana ama biz avrupa liginde yarı final oynadık şlde çeyrek final gördük deme, kulüp tarihinin avrupa kupalarındaki genel istatistiklerine bir gözatıver...

Sen önce bir kendi kulübüne bakıver ondan sonra gel Fenerbahçe'nin başarılarına dil uzat kardeşim hadi.

• quote:

quote:

al işte trabzonlu olduğunu bu kadar belli etme sizi de gördûk napoli de fb ye avrupa cezası gelmeseydi sizin gibiler yüzünden Türk futbolu çok daha iyi yerde olacaktı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yakıştıramadım bjk ye. Söylenecek çok şey var ama susmak en güzel cevap olur sanırım. Ayakların yere basması gerektiğinin en güzel örneklerinden biri oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Sen önce bir kendi kulübüne bakıver ondan sonra gel Fenerbahçe'nin başarılarına dil uzat kardeşim hadi.

benim trabzonspor adına zaten dediğim birşey yok...senin yorumunda da bir tek fb kısmına katılmadığımı belirttim...

bence sen ligimizdeki kulüplerden hangilerinin hangi oranda avrupa ve dünya çapında bilinir olduğuna bir bakıver ondan sonra gelip burda tartışalım...

• quote:

Evet o potansiyel yok evet bizden farklı bi vizyondasınız ama söz konusu avrupa ise o potansiyel ve vizyon sizdede yok!!
  • Avrupa maçlarında surekli fenerbahçe ve galatasarayın rakiplerinin bayraklarini, atkilarini acarsan ,
    basket macinda Kerem Gönlüm bilincini kaybedince Ölüm Marsi soylersen
    Eboue'ye Drogba'ya Irkcilik yaparsan
    turu kaybettiğinde kalecisinin vefat etmiş annesine küfürler savurursan..

Bende bir Galatasaraylı olarak kaybettiğine çok sevinirim..

Tutturmuşlar "Olsun Türk takımı destek verelim diye" Sanki ben Bjk ye destek verince savaşta cepheye top mermisimi taşımış oluyorum..

Herkes Tolgaya suç buluyor.İlk golde hadi topu kısa kaldı.Kafa topunu alamıyorsun.İkinci topu alamıyorsun.Önde olmasına rağmen franco rakibine geçiliyor.Golü yiyen Tolga mı suçlu ? Keza ikinci gol ve üçüncü golde aynı.Tamam kötü oynadığı bir maçtı ama arkadaş ilk maçtada mı Tolga vardı ? E yine 1-0 dan vermiştin maçı.
  • İlk gol gerçekten çok anlamsızdı, Tolga herhalde tribünlere falan çıkmıştı o sıra.

Böyle önemli bir maçta kaleye Tolga'yı koymak da büyük hataydı, Bilic yanlış yaptı maalesef.

Dünkü maç adına tek güzel şey Motta'nın akıl almaz golüydü.
  • Tolgay çok iyi topçu. Olcayda berbat ötesi
  • Bence Bilic artık sıkıldı Beşiktaş'tan İngiltere'den de teklif gelince gitmek istedi bunun için böyle dandik işler yapmaya başladı. Bence artık gitmeli, böyle yetenekli oyuncuları olan bir takıma iyi bir oyun düzeni kuramıyorsa bir şeyler olmalı. Fenerbahçe maçını da aynı böyle kaybedeceğimizden eminim.

• 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.