Şimdi Ara

Avrupa Ligi 3. Tur İlk Maçımız | Club Brugge - Beşiktaş | 12.03.2015 (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
915
Cevap
2
Favori
12.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sen Bjk sin 70 milyonluk ülkenin 15 milyonluk taraftarına sahipsin ama yaptiğın hatalara şu oyuncularina bi bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle maç verilmez abi. Bjk istese alır bu maçı.. İlk golden sonra çok dağıttılar ya.. Yazık olur cidden..

• bu maçın bu hale gelıcegı bellıydı hafta sonu hıç ıyı sınyaller vermıyordu besıktas o maçtanda ders cıkarılmamıs bellıkı
  • Biliç resmen yarın saattir izliyor maçı böyle olacağı belliydi.

• Hayırlı olsun. 2-1, 3-1 veya 2-0 bitecek. Siz beni hala eksilemeye devam edin. Dedik size Brugge etkili diye. Daha 2 olmadan 2 olacak dedik.

Hadi eyvallah daha da yazmam ...

• Eleriz istanbulda bunları ya , 3 ü yemeyelim yeter.

• herşey beşiktaşın demba ba ile atağında lakayıd davranmasıyla başladı aga.ciddiyetsiz olursan cezalandırıyorlar.

burda yazdım gedoz tehlikeli oyuncu diye.defansor sportig formasıyla izlemiştim libertedores kupasında.o sene transfer yaptı.
  • olcayın attıgı paslar allahlık

• Demba ba bi defol git be

• yarım saatir baskı yiyor takım adam oğuzhanı çıkarıp kerimi sokuyor oyuna şaka gibi. orta sahayı ele alması gerekirken orta sahadan adam çıkarıyor. francoyu oyuna alıp necipi orta sahaya çeksene. beleşe bilet alıp gelmiş gibi izliyor maçı bilic.
  • demba ba nın totosunu kaldırmaya devam edin beyler :@ adam sahada yok ve 90 dakka oynıcak bu gidişle. Koşmuyor ya şaka gibi
  • liverpool u penaltılarla geçtiğimiz maçtada iyi oynamadıkki biz zaten herkes ağız birliği yapmış gibi süper üper oynadık diyorlardı.

kötü oynayna liverpool a 1 tane adam gibi atak yapamadık gökhanın presiyle gol attık bu maçta olduğu gibi ortasahamız ve forvetlerimiz top kaybından başka iş yapmıyor ne yazıkki avrupa maçlarında hiç bir zaman iyi oynamadım karşımızdaki takımlar kötüydü.
  • Sacimi basimi yolucam simdi liverpool macina bak birde suna bak yazik gercekten cok guvendiler galiba. Igrenc oynuyoruz tek kelimeyle.

• 3 olur

• Galatasarayliyim,bjknin oyununa ayar oldumm...

• quote:

Orijinalden alıntı: diciotto

Serdar adama dokunmuyor bile eleman çok gerçekçi atmış kendini

Sen bi göz doktoruna görün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kairos .

Bilic teknik direktör değil dedim savundunuz Olcay topcu değil dedim eksilediniz demba ba yi abartıyosunuz bu lige drogba geldi ba nin yollandığı yere 37 yaşında transfer yaptı dedim yine fanatiklik yaptınız . Alın bilic inizi olcayinizi başınıza çalın .

Iyi gun taraftarı hos geldin. Insallah Besiktas kupayi alir da senin gibi "ben biliyordum"cular uzun bir sure susarlar.

Not: Fenerbahceliyim.

• 2-1. Biterse yine iyi elde ki maç gidiyor

• soruyorum necip serdar ersan faul yapmak dışında ne zaman rakipten top aldı o zenci üçünün arasından elini kolunu sallayarak geçiyor adamlarda tık yok

• Abi bizim türkler öne geçince havalanıveriyor artistleniyorlar bunlara dayak gerek bencil herifler

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.