Şimdi Ara

Avrupa Ligi 3. Tur İlk Maçımız | Club Brugge - Beşiktaş | 12.03.2015 (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
915
Cevap
2
Favori
12.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Demba ba dan cacık olmaz.Ağır vasıta gibi yavaş.
  • Alsana Cenki ne Mustafası ya işte bu kadarsın Bilic

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olcayi cikartmak aklina yeni geldi...

• Pektemek Ba'dan iyidir şu hâliyle. Gol atarsa şaşırmam.
  • Bjk yuruyecek hali yok defansida batirdi ama istanbulda bir gol atip yenerler mac 2 1 biterse uzmeyin caninizi ama lig sampiyonlugu cok zor ayakda duracak gucleri kalmamis bjklilarin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beşikaş top oynamıyor ki,başı kesilmiş tavuk gibiler. Takımda lider yok. Ba sorumluluk almıyor. Gökhan bişeyler yapmaya çalışıyor. Olcay da oyun mantelitesi yok. Brugge ise kimsenin izlemediği kağıt üzerinde zayıf bir takım olarak küçümsenen bir takım..

• 1-0 dan sonra ciddi oynayacaktın aga
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozn.

quote:

Orijinalden alıntı: Kairos .

Bilic teknik direktör değil dedim savundunuz Olcay topcu değil dedim eksilediniz demba ba yi abartıyosunuz bu lige drogba geldi ba nin yollandığı yere 37 yaşında transfer yaptı dedim yine fanatiklik yaptınız . Alın bilic inizi olcayinizi başınıza çalın .

Iyi gun taraftarı hos geldin. Insallah Besiktas kupayi alir da senin gibi "ben biliyordum"cular uzun bir sure susarlar.

Not: Fenerbahceliyim.

Beni bilen biliyor ben kötü olduğumuzda da hataları söyledim iyi olduğumuzda da . Not Fenerbahçe liyim yazıyor birde + larlar merak etme .

• kandorfeyta kullanıcısına yanıt
    Sizde 15 günü yiyeceksiniz, etkili geliyor haberiniz olsun.

Konuda Beşiktaş'lı arkadaşları tahrik etme niyetinizden vaz geçin..
  • Sıkıntı yok tur Beşiktaş'ın. Futboldan zerre anlamayan kahvehane uzmanları ötmüş yine, yok ufak takım yok Biliç adam mı diye, o kadar işi biliyorsanız bir CV'nizi çıkarın yollayın da en azından amatör takımlarda görelim sizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: derniere

2-1 bitse bile avantajlı bjk, sıkıntı yok ama üçüncü gol gelirse sıkıntı olur.

Aynen bjk yener burda bir farkla

• Bilic Brugge'u Sivas ile karistirdi

• avucunun içine aldığın turu elinden kaçırıyor maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Make Believe

quote:

Orijinalden alıntı: -zed-

quote:

Orijinalden alıntı: Make Believe

Bilic teknik direktör falan değil

nereye değil şu olcaylı , oğuzhanlı çöp oyuncularla liverpoolu yenebilecek bir kompozisyon kurabilir misin ?

Kusura bakmayın ama bu adamın oyuna müdahale etme sorunu var, izliyor maçı sonra gol yiyoruz öyle başlıyor klasik değişikliklere. Zaten ne kadar teknik direktör olduğunu Olcayı ilk 11 başlatarak da gösterdi.

Hocam allah aşkına beşiktaşın kadrosuna bakın değişmesi gereken birşey varsa yönetimdir yılda yatarak 3 milyon alan bir mustafa pektemek var , çöp olcay , oğuzhan , necip .

Neymiş dembaba beleşten 2-3 gol attı hemen başımızın tacı ettik asıl oyunu ortada anca ptt liginden yeni çıkmış rakiplere gol atıyor ileride bekliyor tek vuruşluk top gelirse atıyor . O dalga geçtiğimiz burak yılmaz ter döküyor koşuyor çabalıyor en azından ileride free top beklemiyor .

O maçta emek veren bir kerim , tolgay , töre , serdar ve opare var gerisi çöp ha çoğu emek veriyor ama istediklerini yapamıyor ayrı konu . Atibanın eksikliğindede oğuzhan ve olcay gibi adamlarla başlamak zorunda kalıyoruz alternatif bir oyuncumuz yok bilic ne yapsın ki ? Dışarı çıkıp şampiyonluk kutlamaya hasret kaldım .

Şu oyunu gördüğümde işi bilet satmak için istanbula bırakan bir beşiktaş görüyorum resmen ama değil yani oyuncular değil taraftar oynuyor !

• maç 1-0 ken adamlar çok fena oyundan düşmüştü sahanın tek hakimi bizdik ama o bitirici 2.golü atamadık
  • penalti net penaltiydi. herif iyi uctu ama.
  • Oğuzhan çıkıp kerim girdiğinde sacmaliklar başlamıştı
    Ba cok bencil ayrica kendini gosterme ugrasinda

• Allahtan adamlar 2 yi bulunca biraz frene bastı

• Ooo Olcay'ı çıkardı dakika 83. Helal Bilic. Şu takım bu sene şampiyon olsun da bu sene, seneye inşallah İngiltere'ye mi Almanya'ya mı gidersin nereye gidersen git şu takımdan. Oyun okuma, taktik bilgisi sıfır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stones

Sizde 15 günü yiyeceksiniz, etkili geliyor haberiniz olsun.

Konuda Beşiktaş'lı arkadaşları tahrik etme niyetinizden vaz geçin..

O arkadaşı savunmuyorum ama onun yazdıklarından ceza verecekseniz herkese vermeniz lazım bizim maç konumuz sezon başından beri bu tür mesajlarla dolup taşıyor. kısacası bir tutarınız olsun birine verip birine vermemezlik yapmayın.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.