Şimdi Ara

Avrupa Ligi 3. Tur İlk Maçımız | Club Brugge - Beşiktaş | 12.03.2015 (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
915
Cevap
2
Favori
12.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle saçma mağlubiyet olmaz ki Neyse Beşiktaş İstanbul'da bitirir işini Biz bişey yapamadık onlar yapsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün maçlarda gökhanın ayağına bakıyoruz
  • Rakibini küçük görürsen normal bu sonuç 1-0 dan yenilirsin böyle. Olcay ve demba günden güne eriyor resmen törede çok kötüydü hep bireysel onlarda olmayınca gayet normal yenilmek. İstanbulda turu inşallah geçecek 3-1 alırız bence

• quote:

Orijinalden alıntı: uçan tekme

hamza hocanın galatasarayı şu ligin en efektif takımıdır aga.tartşmam bile.leblebi gibi pozisyona giriyoruz maçlarda.

cl deki durum tamamen saha dışındaki bazı sorunlar ve prandelliden kaynaklanıyordu.

Derbiyi izlemesek inanacaz yani bir ara bir şeyler yapmaya çalışır gibi oldunuz sonra fıss.
  • Beşiktaş burada 2 gollü galibiyeti rahat alır,inşallah kupayı da alır
  • Liverpoolu eleyince buralardan kacanlar brugge yenilgisiyle hemen toplanmislar adminler de her zamanki gibi uyuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: sefayksl

Bütün maçlarda gökhanın ayağına bakıyoruz

Baska birinci sinif oyuncumuz olsa ona da bakardik

• quote:

Orijinalden alıntı: sanalejder

quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

Gelenden geçenden 4 yiyip daha ilk turlarda Avrupa kupasına veda etmiş takım taraftarlarının Beşiktaş'a laf etmesi büyük komedi. Sieee

sende uefa kupasını alda sonra git ş.liginde gelenden gidenden 4 ye - kupayının kulpunu bile değilde çeyrek finali zor gören bi takım olarak 8 leri unutma unutturma :)

Kupasız 8 yiyeceğime Kupalı 4 yemeyi yeğlerim....

8 sene önce altın zamanını yaşayan liverpooldan 8 yemek var bir de daha bu sene süper lige çıkmış olan başakşehirden 4 yemek var

• quote:

Orijinalden alıntı: Beyazıt Çakır

quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

Gelenden geçenden 4 yiyip daha ilk turlarda Avrupa kupasına veda etmiş takım taraftarlarının Beşiktaş'a laf etmesi büyük komedi. Sieee

Adam CL ile UEFA'yı bir tutuyor

Uefadan elenmiş Anderlecht karşısında ezildiniz, yorum yapma hakkınız yok

• İstanbul'da İnşallah alırız diye düşünüyorum.Yeterki taraftarımız Olimpiyat'ı doldursun yeter.. İstanbul'da Beşiktaş 1-0 ya da 2-0 alır.
  • Beşiktaş çok iyi oynadı sadece 1-0 vermiş oldugu rahatlıkla ciddiyeti bıraktılar dembaba aşırtma vuruyo 1-0 oldugu zaman çok kaliteli bir futbolcu ama brugge ciddiye almazsan atarlar 3-1 bitebilirdi maç veya beşiktaş işi son dakikaya kadar ciddiye alsa lehine 3-1 biter... Gökhan Törenin bonservisini yazmıştım birisi alay etmişti ama o paraya satılacaktır eminim gerçekten robben tarzında bir futbolcu iki ayagına da çok etkili kullanıyor
  • sivas ikinci yarı beşiktaşı ezdi

asteras 3-0 dan 3-2 ye getirdi ikinci yarı.gene ezdi

brugge ikinci yarı ezdi beşiktaşı

bunlar tesadüf değil aga.

beşiktaş henüz büyük takım hüviyetinde değil.
  • yalnız sivas brugge den daha etkili oynamıştı beşiktaş karşısında.
  • yalnız simons diye bir oyuncu var orta sahada.brugge un bütün organizasyonunu sahaya yerleşimini belirliyor.39 yaşında.büyük tecrübe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçan tekme

sivas ikinci yarı beşiktaşı ezdi

asteras 3-0 dan 3-2 ye getirdi ikinci yarı.gene ezdi

brugge ikinci yarı ezdi beşiktaşı

bunlar tesadüf değil aga.

beşiktaş henüz büyük takım hüviyetinde değil.

Otorite konustu. İssiz misin nesin git yat uyu hadi.
    Bos bos konusma

• Besiktasin isi zor. İnşallah İstanbul da iyi futbolla rakibi kilitlerse turu geçebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hound Dog

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Hound Dog

Puhahahaha adamlara oyle pis sokmusuz ki adamlar artik bize laf sokmak icin matematik hesabi yapiyor puahahsggshhA ulan harbi komiksiniz. Deblet bahceli tribine girmeseniz iyi olurdu da iste asdaddsddf ahahahahaha oys valla pis guldum yaa allah da sizi guldursun insallah nice 4lere sdafsfafa

Sen boyle gul ahahahoaha diye cevap versene birine hadi Yazik size yav Verecek cevaplari yok haahaiaha guluyolar yemin ediyorum tum bjkli arkadaslarimda boyle yav

• Bugüne kadar hep olcayın destekçisi oldum babama karşı ama artık babama katılıyorum çalım yok hadi onı geçtim asist yok onuda geçtim adam akıllı pası yok. Demba ba 2-3 maçtır çok düştü. Bilic artık sosa yerine tolgaya forma şansı vermeli. Serdar her ne kadar son haftalarda iyi olsada dez avantajları var. Opare iyi oynuyordu ancak ne kadar devam ettirebilir sol bek performansını bilmiyorum. Necipte aynı şekilde. Bize sivok toroman , egemen sivok gibi bi ikili lazım ersanda güven vermiyor. Oğuzhan için söylenecek çok bir şey yok. Gökhan ise gol atmasına rağmen iyi değildi. Cenk kalede önceki maçlara oranla dağınıktı. Veli iyiydi. Yani takım çok kötü şu anda. Yenilmeye değil kötü oyuna kafamı takıyorum. İnşallah bir an evvel toparlanırız.

• Takımı hafife alırsan olacağı buydu.Aynısı Tripolis maçlarındada yaşandı.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.