Şimdi Ara

Avrupa Ligi 3. Tur İlk Maçımız | Club Brugge - Beşiktaş | 12.03.2015 (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
915
Cevap
2
Favori
12.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çıkan 11inden değişikliklerine kadar oyun kurgusu , baştan sona yanlıştı. Özellikle ortasaha çok dirençsizdi. Necip in stoper oynatılması da yanlış. Atınç gibi uçan kuşa çıkıp vurabilecek sağlam stoperin var. Beğenmesem de Franco var yani hiç yoktan o bölgenin oyuncusu. Sosa & Atiba, sakat değilse neden oynamadı onu da anlamış değilim. Kerim daha önce oyuna alınmalıydı.
    Önceki avrupa maçlarındaki konsantrasyonu, disiplini, tempoyu, mücadeleyi bugün hiç göremedim. Takım çok ciddiyetsizdi. Özellikle Ba & sonrasında Cenk in yaptığı saçmalıklar.

İlk devre ortada bir mücadele oldu. İki ekip de kontrollüydü. 2. devreye Beşiktaş golle başladı ama nedense maçın böyle gitmeyeceği, üstünlüğü koruyamacağını düşünüyordum. İlk defa bir golümüze fazla sevinemedim, tedirgindim. Hele ki Demba Ba'nın harcadığı pozisyondan sonra bu iyice belli oldu. Eğer tur giderse, Ba , Cenk & rakibi fazla ciddiye almayan Biliç olur sorumlusu büyük oranda.
    Adına besteler yapılan, göklere çıkarılan Ba kaç maçtır formsuz. Hiçbirşey yapmıyor. Şu maçta 1 hava topu dahi indiremedi. İşin kötüsü arkadaşlarına yakın oynadığını, pres yaptığını, çabaladığını da görmedim. Takım zaten genel itibariyle haftalardır formsuz, iyi oynamyor liverpool maçları haricinde.
    Eski coşkuyu, tempoyu yakalamaları lazım. Aksi durumda bu tur geçilse de sonrası için durum iç açıcı görünmüyor.

Oğuzhan, Serdar, Motta , Cenk, Olcay. Bu takımın, bu seviyenin oyuncusu değiller, asla olamazlar bana göre. Takımın genelinde hepsinin içine Özer Hurmacı kaçmış hissiyatına kapıldım izlerken. Hep de yüzyılın pasını atmaya zorladılar. Eskiden olduğu gibi basit oynayıp hızlı paslarla organize çıkmak yerine saçmalama konusunda yarış ettiler adeta. Çok fazla , gereksiz top kayıpları oldu.
    Gerçekten bu kadar emeğe, mücadeleye yazık oluyor. Taraftar üzülüyor, Türkiye üzülüyor. Ülke puanı söz konusu. Şu an avrupada bizim göğsümüzü kabartan bir tek Beşiktaş var. Bir an önce toparlanmaları lazım.
    Bu ciddiyetsizlik, forum düşüklüğü devam ederse işleri çok zor.

• Maçın tekrarını izleyebileceğim bir yer var mı arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 hafta uyku yok şimdi. Turu geçer miyiz, yine kanser olur muyuz aklımda bir dünya soru

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

Maçın tekrarını izleyebileceğim bir yer var mı arkadaşlar?

Hocam beyaz tv de birazdan gösterilecek olabilir mi öyle birşey kalmış aklımda kontrol edin

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

Maçın tekrarını izleyebileceğim bir yer var mı arkadaşlar?

ntvye de bakın

• -zed- kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam hemen bakıyorum

• Saçma sapan goller yedi, BJK yazık oldu.
  • KimUgrasir kullanıcısına yanıt
    Liverpool galibiyetine hak edilmedi demek futbola ihanettir. Liverpool'u eze eze yendik ve sonuna kadar hakettik. Senin gibi düşünenlerle futbol tartışmaya bile değmez. Bugün ise Bruge maçında rezildik ve hakettik yenilmeyi. Sapla samanı karıştırmayın. Kıskançlığı bırakın. Ben Fb ve Gs Avrupa'da oynadığı her maçta destekliyorum. İnsan olduktan sonra zor değil bunu yapabilmek..
  • İçimde bir his bu beşiktaş bu takımı eleyemeyecek diyor liverpool maçında nasıl hak ederek tür atladiysa bu turu da belçikalilar hak ediyor bu kadar lakayt olunmaz avrupalı bu sen hafife alırsın her maç 4 atarlar 1 çıkarız dediğin grupta sonuncu olarak evine postalarlar

• Deplasmanda 2-1 kötü bi skor değil bu kadar yüklenmeyin. İstanbul da 1-0 yetiyor, sıkıntı olacağını sanmıyorum.
  • Aslında skor bir yandan iyi. 1-1 bitse 0-0'a yatmaya kalkabilirdik burada ki öyle olunca sonucu herkes biliyor. Ama şimdi atmak için oynar yemeden de atarsak rahat rahat turlarız. Bizim takım zorda olunca oynuyor esas zaten. Ama bana 2-1 bitecek ve uzayacak gibi geliyor. Takım zaten yorgun 120 dakika üstüne bakalım derbi nasıl olacak. İşi 2-0'la bu maçtan bitirmeliydik. Golden sonra gerekli hamleler yapılsaydı ve çekilmeseydik 2. golü bulurduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papa Het

Aslında skor bir yandan iyi. 1-1 bitse 0-0'a yatmaya kalkabilirdik burada ki öyle olunca sonucu herkes biliyor. Ama şimdi atmak için oynar yemeden de atarsak rahat rahat turlarız. Bizim takım zorda olunca oynuyor esas zaten. Ama bana 2-1 bitecek ve uzayacak gibi geliyor. Takım zaten yorgun 120 dakika üstüne bakalım derbi nasıl olacak. İşi 2-0'la bu maçtan bitirmeliydik. Golden sonra gerekli hamleler yapılsaydı ve çekilmeseydik 2. golü bulurduk.

Aynen.
    Ama takım çok bencil oynadı. Kerim, Tolgay, Demba nerdeyse hiç pas atmadılar

• yazık ya yazık.

beşiktaş türkiyeyi temsil ediyor hala adamlar ne derdin de. türkiye içinde olsa tamam birbirinizi yiyin ama dünyada bizi temsil eden tek takım suanda

not beşiktaşlı değilm
  • İyi yendik ikinci maçta berabere kalsak yeter

• Beşiktaşa tur hayırlı olsun. 2 yada 3 farkla eler Brugge yi

• Şu Gökhan Töreyi klonlasak da 10 tane daha üretsek ondan onun dışında diğer bütün oyuncularımız berbattı açıkcası. Demba ba için yapılan yorumlarda da sonuna kadar katılıyorum bir oyuncuyu bu kadar poh pohlamamak lazım
  • Beşiktaş yatsın kalksın hakeme dua etsin..Maçın başında ki golü verse hakem 4-5 e giderdi maç..Büyük takımsan hakemi de yeneceksin.Tebrikler Brugge.
  • Bu takımdan gönderilmesi farz olan iki futbolcu var, Oğuzhan ve Mustafa..

Kadroda Oğuzhan'ı görünce tamam dedim orta saha yok.

Bir orta saha düşünün saha da yok. 90 dakika boyunca spiker toplasan 20 defa Oğuzhan demiştir. O kadar silik o kadar vasat.
    Bir forvet düşünün sürekli en iyi meziyeti ağlamak olan. Futbolda oscar ödülü verilse dramada ödül alır.

60. dakikadan sonra klasik ezik bir Türk takımı gördük ve o anı yaşadık vallahi.

Burada eğer kötü ve yağışlı bir hava olursa takım zaten kondisyon olarak berbat maçı kesin kaybederiz ama inşaAllah yanılırım.

• Beşiktaş burada o taraftarla Brugge u çok rahat eler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MDelice

Bakin dogru duzgun yorum yapayim..Bjk taraftari su konudan hic bikmadi mi ya.. Quaresma geldi kral yaptilar el ustunde tuttular berbat bi sekilde gitti.. Ardindan Fernandes el ustunde tutuldu ayni sekilde ayrildi.. Simdide Demba ba ..ne bu bi yabanci gelsede onu yuceltsek.. Sanki takimda baska oyuncu yok gibi onlara besteler ozel sozler durun bi adamlar size basari getirsin elle tutulur bisey kazandirsin bari oyle simartin... Bende yabanci topcu olsam oynanamam mac secerim nede olsa taraftar en cok beni seviyo bise demezler sallarim kucuk maclarsa 2-3 tane bide secde yaparim boyarim gozleri.. Sonra hayat bana guzel.. Cogu Bjkli kizacak ama durum boyle.. Gercekler acidir.

Bir Türk futbolcu bu dediklerini yapmaya hakkı olduğunu ne kadar hissederse, Demba Ba da en fazla o kadar hissedecektir. Diğer saydıkların Türkiye'ye adım attıkları gibi sağda solda sürtmeye başladılar fakat Demba Ba'nın karakterinde böyle bir şey yok.

Baba kötü oynasa bile her daim elinden gelenin en iyisini yapacaktır.

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.