Şimdi Ara

Avrupa Ligi | FENERBAHÇE - Feyenoord | 29.09.2016 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
2
Favori
5.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozkn_s

Estağfurullah esas ben teşekkür ederim. Öncelikle futbolseverim sonrasında Galatasaray taraftarıyım. Fanatiklik aşırıya kaçan renktaşlık bana göre değil.

Bizdeki Eren Derdiyok sizde olsa bugün çok farklı bir Fenerbahçeyi konuşuyor olurduk.Ülkemiz futbolundaki en büyük sıkıntı takım mühendisliği yapacak bir ekibin kulüplerde olmayışı. Menejere dayalı transfer politikasıyla bu kadar oluyor. Sonra bir bakıyorsun şu lazım bu lazım demeye. Beşiktaş Başakşehir bu problemi aştılar. Aziz yıldırım'ın artık transferden çekilip bu işleri uzman bir ekibe bırakması şart. Rıdvan Dilmen bu iş için biçilmiş kaftandır bana göre. Hiç vakit kaybetmeden bu ekibi kurmalı yoksa harcanan paralar çöpe gidiyor kulüp zarara uğruyor taraftar da çilesini çekiyor.

çok mantıklı konuşuyorsunuz hocam dediklerinİze tamamen katılıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Lens kaliteli futbolcu. Böyle futbolcuları ligimizde görmek keyifli. Beşiktaştaki talisca ve bizdeki bruma gibi.
    Fenerbahçenin forvetleri için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Sow + fernandao + van persie = kocaman bir hiç.
    Emenike bu sezon güzel form tuttu. Ama tek başına sezonu götüremez. Yanına kaliteli forvet şart.

Fenerbahçede 10 numara eksikliği var. Takımın beyni olacak ve oyunu yönlendirecek bir 10 numara ile, solda volkan şen, sağda lens , ilerde emenike ve kaliteli bir forvetle şampiyonluğa oynar.

Sow ve van persie bitik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iste oldugum icin adam akilli izleyemedim maci ama golun gelisini gordum. Gol oldugunda bogurdum hatta mudur gelip nabuyon olm sen dedi. Takimi tebrik etmek lazim kjaerin topu iskaladigi anda cok korktum gol yicez diye. Allahtan kasap reyiz cikardi topu cizgiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekim Ayının Zorlu Kupa Maçları:

Fenerbahçe - Manchester United

Beşiktaş - Napoli

Galatasaray - Dersimspor😂😂

• Hemen gaza geliyorsunuz,Fenerbahçe bu ortasaha düzeniyle şampiyon olamaz.Lig maçlarında,özelliklede deplasman maçlarında kapanan savunmayı ozan-souza-topalla çözemezsin ki bu 3ü defansif olarakta kötüler,nerede duracaklarını bilmiyorlar.Ortasaha bugün birçok kez boş kaldı.Takım bugün hırslıydı ve pres yaptı,seyirciyide arkasına alıp savaştılar ama her maç böyle olmaz.Fenerbahçede ne bir düzen nede bir organizasyon var.Her şey savruk bir şekilde gelişiyor taktik falan yok şu futbolla ilk 3e girerse şükretmeli Fenerbahçe

• ozkn_s kullanıcısına yanıt
    sana helal olsun be ilk defa böyle bir Galatasaraylı gördüm
  • Abi lens çok iyi ya baya iyi yemin ediyorum felaket bi adam. Rvp sana diyecek tek bir kelime bile yok, kendinden utanmıyorsun bari senden bişeyler bekleyen onca taraftardan utan terinin son damlasına kadar koşan takım arkadaşlarından utan en en önemlisi Lens'e bak biraz ibret al.

• Sen bana bir adım gel;
    Ben sana Jermain Lens!

• Captain Jack C kullanıcısına yanıt
    Taktik yok mu? Taktiğin alası var hem de. Önce Salih'i denedi olmadı sonra Alper'i denedi olmadı. Neden mi denedi çünkü kafasında olan 4-3-3 sistemiydi de ondan
    Fakat vazgeçmek zorunda kaldı. Şimdi ise Lens, Volkan Şen ve Emenike üstüne kurulu bir oyun planı var. Ortasahadaki Mehmet Topal, Ozan ve Joseph'den fazla birşey beklemiyor zaten kim bekliyor ki. Dirk Advocaat bu hoca boş adam değil. Zenitte yaptıkları hâlâ dilerde. Adam bayern münih'e UEFA yari final maçında, dört çekti dört. Kupanın açık ara favorisini paramparça etti. O maçı seyretmiş biriyim canlı canlı. Tabiiki tv den .Bu hoca futbolu hepimizden iyi bilir. Yapacakları şimdiden hazır. Biraz sabır.
    Devre arasını ipke çeken bir hoca, bir yönetim, bir de taraftar var.

• mkunkcu35 M kullanıcısına yanıt
    Sağol çok teşekkür ederim. Taraftarlık çok güzel bir şey ama fanatiklik bu güzel şeyleri mahvediyor. Sonuç olarak futbol bir oyundur hem de çok keyifli bir oyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Captain Jack

Hemen gaza geliyorsunuz,Fenerbahçe bu ortasaha düzeniyle şampiyon olamaz.Lig maçlarında,özelliklede deplasman maçlarında kapanan savunmayı ozan-souza-topalla çözemezsin ki bu 3ü defansif olarakta kötüler,nerede duracaklarını bilmiyorlar.Ortasaha bugün birçok kez boş kaldı.Takım bugün hırslıydı ve pres yaptı,seyirciyide arkasına alıp savaştılar ama her maç böyle olmaz.Fenerbahçede ne bir düzen nede bir organizasyon var.Her şey savruk bir şekilde gelişiyor taktik falan yok şu futbolla ilk 3e girerse şükretmeli Fenerbahçe

Lig sonuncusu kpaşayı dağıttık. Kadıköyde antebi son anlarda gelen korner golüyle yendik. Bi de bugün feyenordu yendik. Söylediklerin çok doğru ama bizimkilere şu an anlatamazsın. Osmanlı maçından sonra gel herkes adam haklı abi ya leş bizim takım diyecek

• quote:

Orijinalden alıntı: Anbilivıbıl

Feyenordu buyutmemek gerek fb mi ne psvler ajaxlar tokatladı. Takımımızda 2 eksik var. Kondisyon ve taraftar. Zamanla kondisyonda taraftarda istenilen seviyeye gelecektir. Aga bu lens ne topçu ya

Takımın kondisyonu gayet iyi eksik olan şey kondisyon değil. 75 dakika boyunca pres yapıp son sürat kontra atağa çıktı takım kaç kere bence sen farklı maçı izledin. Taraftar takımı böyle görmeye devam ederse taraftar boykotu bırakıp her türlü gider maça.
  • Lens sen neymişsin be abi Bruma pft yani.
    Ama yine de Hollanda deplasmanından umutlu değilim, doğruya doğru.

Bu arada RvP denen çöpten de kurtulsak çok güzel olacak.
  • günaydın fenerbahçe bu sezon transfere toplamda ne kadar harcadı bilen varmı arkadaşlar?
  • Sâwyer kullanıcısına yanıt
    6m

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tüm Fenerbahçe li dostları tebrik ederim.

• Captain Jack C kullanıcısına yanıt
    Zaten hoca da bunun farkında. Çözemediği için barçanın taktiğini uyguladı. Ya topu 5 sn içinde çal 6. Sn de 2 kişi pres yap al. Barça tabi ki değiliz, tabi ki onlar kadar bu işte başarılı değiliz AMA dün işe yaradı. 2 tane yaratıcı kanat, yani şen ve lens, bir tane de fizik olarak yıpratıcı ve çok iyi depar atabilen forvet( o da dün gece bunu kanıtladı) emenike. Böyle kazanırsınız işte. Orta sahanızda iş yapar. Napsın hocam adam? Bu orta sahayla gitmez diyorsunuz. Başka orta saha mı var? Elde bu var ve bence müthiş bir sistem kurmuş maçı izlerken görebiliyorum.

• Maç sonunda souza kendini attı ya yere nefes nefese

Tamam aga bu takım olur dedim

• Arkadaşlar aklıma gelmişken yazayım yorumlarınızı bekliyorum. Bilal başakcıoğlu nu alırmıyız? Scout ekibimiz farkeder mi? Sonuç da bizim u21 de oynuyor ve bonservisinin çok olmadığını düşünüyorum. Beğendiğim özellikleri; Hız, aşırı sağlam fiziği olmamasına rağmen iki mücadelede düştüğünü görmedim, çok yetenekli adam eksiltip, kuş tüyü pasları mükemmel çıkarıyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

• otostopcu97 kullanıcısına yanıt
    10 milyondan aşağı bırakmazlar 20 yaşında daha bu arada Basacikoglu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.