Şimdi Ara

Avrupa Ligi | FENERBAHÇE - Feyenoord | 29.09.2016 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
2
Favori
5.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Van p. Girdiği dakikadan oyun bitene kadar hiç koşmadi, pres yapmadı. 90 dakika oynayan oyuncular bile terlerinin son damlalarına kadar ellerinden geleni yaptılar. Persie ye yakışmadı. İsteksiz olduğu çok açık belliydi.

Emenikeye gelecek olursak. Adamda taktik yok. Sadece fizik var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lens, koçum maşallah şiir gibisin...

O pozisyonu gole çevirseydin maç tadından yenmezdi... O atak o koşu neydi öyle...

• Lens takımı çok benimsedi bu kadarını beklemiyordum

• Bir beşiktaşlı olarak fenerbahçeyi gönülden tebrik ediyorum, feyenordu sindirdiler resmen manuyu nasıl yenmiş bunlar şaşırdım. Lens denen adam mükemmel bir topçu adamda herşey var, diğer kanatta oynayan sow ise çok etkisiz eski sow değil yerine cezası bitince volkan şen oynamalı veya stoch. Onun dışında hasan alinin çıkarılmasına tepki gösteren fbliler ya futboldan anlamıyor yada hocayı eleştirmek için bahane arıyor. 2. Yarı oyuna girem bilal hızlı ve etkili bir topçu karşısında yorulmuş bir hasan ali var hoca ismaili alarak en iyisini yaptı.

• Eminmisin hocam sow'u izlediğine. Dediklerimin tamamı doğru. Ne pas atabiliyor , ne de kafa vurabiliyor vs vs vs artar gider bu. Peki sana sorarım bu adamlar milyon euroları sahada boş beleş koşmak içinmi alıyor. RVP girdiğinde dikkat edersen takım tamamıyle defans halindeydi ki son dakikaya kadar çoğu zaman böyle geçti. Yani ilerde yapabileceği bir iş fırsatı oluşmadı. Ama sow maç başından beri berbat. Yani derler ya elimde olsa diye , gerçekten elimde olsa sow'u ikinci lige bedava verirdim. Tek yaptığı formanın kollarını parmaklarına kadar çekip , yarı koşma yürüme pozisyonunda absürt hareket etmesi. Keşke almasaydık.
  • Devre arası Persie 2-3 demeden elden çıkartmak fena olmaz. Lens gibi bir zalım buluruz belki.

• Fenerin isteyip de başaramayacağı bir şey yoktur. Bu bakımdan gerçekten çok ilginç bir takımız. Özellikle kötü zamanlarda başkaları laf söylerken, o lafları bir yerlerine sokmayı çok iyi beceriyor.

Ve tabiki taraftarın istediği ruh bu. Şahsen ben sonuç yerine bu tutkuyu, bu savaşcı ruhu istiyorum. Maçı izlerken onlar sahada biz evde hırsımızı alalım

• quote:

Orijinalden alıntı: III I II III I I

quote:

Orijinalden alıntı: 28kerem28

Herkes iyi oynadı,kimseyi eleştirmek istemem ama advocaatı eleştiricem.

İyi oynayan bi hak var sen ne akla hikmet ismaili alıyorsun. Bırak oynasın adam güvenini buldu,sırf değişiklik olsun diye yapılan bir değişiklik.

Sow 90 dk oynaması cidden çok ilginç keşke yerine stochu alsaydı hoca.

Ayrıca stoch varken alper seçimi de kötü bence

Ama vitordan sonra ilaç gibi geldin advocaat

HAK kendisi istedi değişikliği.

Beyler kusura bakmayın maçin heyecanı ile görmemeişim hakın beni değiştirin dediğini.

Hepinizin ilgisine teşekkür ederim iyi günler

YAŞASIN FENERBAHÇE 🙌

• Feyenord'un tercümanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuroki

quote:

Orijinalden alıntı: Furiosa

Zorya nin deplasmanda yendiği kievi evinde yenemeyenler şu an pusuda gol yediğimiz an sürü halinde gelecekler kargalar gibi

Kayseriyle son anda berabere kalıp da sevinçten uçan takıma bak hele.

Hocam hangi takımdı o Konyaspor karşısında kırmızı yiyip 2-2 bitsin diye tırnaklarını yiyen.
  • Adamlar 90 dk hiçbir şey yapamayan Sow'u beğenmiş, 80 de oyuna giren Van Persie'yi beğenmemiş. Ulan Feyenoord bile 80'den sonra oynamayı bıraktı kendi sahasında pas yaptı Van Persie ne yapsın? Ne kadar boş konuşuyorsunuz ya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • antizero kullanıcısına yanıt
    Sow bienvenünün bir tık üstü 2 aydır yazıyorum geçen senelerde de yazdım. bomboş bir adam bir iki özellliği dışında diğer özellikler Selçuk Şahin kadar bile yok. Millet duygusal davranıyor.
  • fenerin geçen sezon avrupada en iyi oynadığı maç lokomotiv iç saha maçıydı.lokomotivi adeta dağıtmıştı.

o maçtada orta saha üçlüsü ozan souza topaldı. çoh enteresan

http://www.mackolik.com/Mac/2437289/Fenerbahce-Lokomotiv-Moscow

demekki kadro mühendisliğini fener bu üçlüye göre planlamış.eldeki kadrodan pas oyunu planı yapmak feneri zayıflatmıştı.eldeki kadrodan ideal 11 bu akşamki 11 kanımca
  • Yalniz hala kondisyon eksigi var son yarim saat oyundan düstük biraz

• orkuno99 O kullanıcısına yanıt
    Hala rvp destekleyen adam boş konuşma diyor bu takıma ne oyuncular geldi formayı isim değil hakeden kişi alır.

• quote:

Orijinalden alıntı: sKjaer

quote:

Orijinalden alıntı: Kuroki

quote:

Orijinalden alıntı: Furiosa

Zorya nin deplasmanda yendiği kievi evinde yenemeyenler şu an pusuda gol yediğimiz an sürü halinde gelecekler kargalar gibi

Kayseriyle son anda berabere kalıp da sevinçten uçan takıma bak hele.

Hocam hangi takımdı o Konyaspor karşısında kırmızı yiyip 2-2 bitsin diye tırnaklarını yiyen.

Biri Torku Arena diğeri Saraçoğlu, Biri Konya diğeri Kayseri. Yapmayın lütfen.

• Nihayet üç puan
    Avrupa haftasında üç puan alan tek takımımız Fenerbahçe oldu. Tebrikler.

Maça gelince 60.dakikaya kadar Fenerbahçe müthiş baskılı ve tempoluydu. Lens, Emenike ,Hasan Ali ,
    Van der Wiel, Skrtel Volkan iyi iş çıkardılar. Bu takıma bir oyun kurucu şart bir tane de bitirici forvet tamamdır.Devre arasında bu iki işi halledebilirse bu takım şampiyonluğa ortak olur. Aksi takdirde kayıp bir sezon taraftarı bekliyor.

Volkan Demirel : Büyük kalecisin

Hasan Ali : İşini fazlasıyla yaptı. Bir bizdeki Carol'e, bak bir Hasan Ali'ye arada dağlar kadar fark var.

Lens : En faydalı Transfer. Sağlam bir forvet olsa takımda bu adam çok daha fazlasını yapar.

Van der Wiel, Skrtel : İkisi de çok kritik toplar çıkardı. Van der Wiel'den biraz daha hücuma katkı bekliyoruz.

Emenike : Çok çalıştı müthiş bie efor sarfetti. Feyenord defansını hallaç pamuğu gibi dağıttı fakat Fenerbahçe'nin forveti yok gol kovalayan gol vuruşu iyi olan ortasaha oyuncuları yok. Böyle olunca kısırlaşıyor takım.

Van Persie : İbret-i âlem için arabistan'a göndereceksin devre arasında .Bonservis almayacaksın maaşının yarısını ben vericem diyeceksin arap çöllerine postalayacaksın. Yetmez diyeceksin ki bu admı 90 dk sahada tutun Allah'ın sıcağında sürüm sürüm sürünsün
    Ben böyle bir adam görmedim ya büyük ızdırap. Şu palyoçoyu seyredeceğime Atıf Chedjou oynasın Hayvandao oynasın altyapıdan çıkan çocuk oynasın ama bu bitirik oynamasın.
    Fenerbahçe çok büyük bir kulüp değerini bilmeyenler anlamayanlara yer yok bu takımda.

Def edin gitsin bu palyoçoyu

• quote:

Orijinalden alıntı: tugaydurukan

Yalniz hala kondisyon eksigi var son yarim saat oyundan düstük biraz

hocam nerden nereye geldik :D takımın şu presini vitor dönemi 1 senede yapmamıştık :D adamlar alışkın değil :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: AltaNora

Hala rvp destekleyen adam boş konuşma diyor bu takıma ne oyuncular geldi formayı isim değil hakeden kişi alır.

Sizin kafadakiler Emenike ye Alex e küfür etti zamaninda...RVP sakatliktan yeni cikti, manu deplasmani, osmanli maci var

Ne yapacak, bos beles kosu yapip enerjisini boşami harcayacak ? Gol pozisyonu olsa o enerji lazim..Gördük Topal kazmasını, top atamaz oldu sonkarda, gol yiyecektik

Biraz düşünün...Futbol deli gibi koşmak degildir..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.