Şimdi Ara

Avrupa Ligi | FENERBAHÇE - Feyenoord | 29.09.2016 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
2
Favori
5.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İŞTE GERÇEK FENERBAHÇE BU! İŞTE GERÇEK TARAFTARLAR BU !

HEPSİNİN ALNINDAN ÖPÜYORUM BUGÜN O FORMA SIRILSIKLAM OLDU

HOCAYI DA TEBRİK ETMEK LAZIM.
  • uzun zamandan sonra fenerbahçeyi böyle görmek gerçekten çok güzeldi. bizim istediğimiz,desteklediğimiz takım bu işte ! inşallah böyle devam ederiz..
  • Alper ve ismail değişikleri bi nevi zorunlu değişikliklerdi hocam.HAK çok kez işaret etti kenara değiştirin diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada HAK yemeyin beyler, fena oynamadı
  • Bu SOW denen illete nasıl katlanıyorsunuz anlamıyorum. Koşmaya koşamaz , topa kafa vuramaz , pas atamaz , boş alan yaratamaz , gol atamaz. Ne yani bu adam. Benim bilmediğim bir pozisyon üretildi de bu adam tam orayamı uyuyor bu özellikleriyle , nedir yani anlayamadığım... Sow - RVP değişikliği beklerken , gidip emenikeyi çıkardı ya. Emenike en azından süratli adam , tehlike yaratabiliyor. Nerden aldıysak bu sow denen illeti bilmem ki.

Bu arada tüm renkdaşlar , herkesi tebrik ederim.

Ve değinmeden geçemeyeceğim. Bu LENS bir harika dostum. Resmen sağ kanatımız LENS oldu yani. Bonservisi kesin alınmalı. Süratli , çalım yeteneği var , bencil değil , çok etkili. Uzun yıllar bize faydası dokunur. Böylesi kolay bulunmaz. Naniden çok daha etkili oynuyor bu kesin.
  • Geldiği günden beri çok şey söyledim Ozan'a.
    Bugün neredeyse kusursuz oynadı. Böyle oynarsa da yurtdışına gider. Bilemedim.

• Lens manevi orgazm yaşattı ya, hala bacaklarım titriyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan maçın sonunda herkes gazi olmuştu kafasını tutan,bacağını tutan,elini tutan,göğsünü tutan.Maç mı bitti savaş mı belli değil
  •  Avrupa Ligi | FENERBAHÇE - Feyenoord | 29.09.2016

• quote:

Orijinalden alıntı: 28kerem28

Herkes iyi oynadı,kimseyi eleştirmek istemem ama advocaatı eleştiricem.

İyi oynayan bi hak var sen ne akla hikmet ismaili alıyorsun. Bırak oynasın adam güvenini buldu,sırf değişiklik olsun diye yapılan bir değişiklik.

Sow 90 dk oynaması cidden çok ilginç keşke yerine stochu alsaydı hoca.

Ayrıca stoch varken alper seçimi de kötü bence

Ama vitordan sonra ilaç gibi geldin advocaat

hoccam HAK kendi istedi değişikliği çıkar dedi
  • Lensin kesinlikle uefa haftanin 11ine secilmesi lazim

• Hasan Ali'nin İsmail Köybaşı ile değişikliğini bende eleştiriyorum. Hasan Ali iyi gidiyordu. Sow-Stoch değişikli bence 1 gol daha getirirdi.

Bu arada Lens'in topu alıp kaleye kadar gitmesi çok iyiydi. Ben o golü atmış sayıyorum o derece :)

• sizin maç konularını açan bir adam vardı hiç kazanamıyordunuz neden o açmıyor konuları ya
  • hoca çok koşanları ve dolayısıyla yorulanları çıkardı.doğru kararlar.
  • 22 maçtır yenilmiyorlarmis :)))

• Lens'in sakatlığı ne durumda?

• quote:

Orijinalden alıntı: ismail58000

22 maçtır yenilmiyorlarmis :)))

Benfica da öyleydi :)))

• 90 dk boyunca yaptığı pres bence gayet yeterli. Bence bu söylediklerinizi van persie için söyleyin girdiğinden beri 20 dk topa gitmeyen pres yapmayan açıkcası bu takımı takmayan bir adam varken sow gibi 90 dk yorulmadan koşan bir oyuncuya laf söylemek biraz saçma. Benim için bugün van persie bitti. Bu kadar isteksiz bu kadar ruhsuz bir adamın bu takımda yeri yok ki bu takım ne kadar kötüyken bugün ki presli baskılı oyunu bize izlettiler tam bir ruh yakalamışken oyuna girip bu ruhun içine kimse edemez.
  • Hasan Ali Kaldırım: "Bu kulüp Avrupa'da başarıyı hak ediyor. Başarıya aç. Feyenoord'u yendik, Manchester Unıted'ı da yenebiliriz!"
  • coobain kullanıcısına yanıt
    :))

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.