Şimdi Ara

Avrupa Ligi | FENERBAHÇE - Krasnodar | 22.02.2017 Çarşamba 20.00 (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
510
Cevap
0
Favori
25.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Avrupa Ligi | FENERBAHÇE - Krasnodar | 22.02.2017 Çarşamba 20.00
    Şöyle bir kadro yok ki be kardeşim Fener ne yapsın?
  • Beyler isyan yok mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aziz efendi diyorya fenerbahçe üniversitesi kuracağım fenerbahçe bankası kuracağım şunu yapacağım bunu kuracağım diye.
    hiç uğraşmasın direkt fenerbahçe hastanesi kursun
    bu kadar taraftar kanser olacak sayesinde.
  • Beceriksiz yöneticiler yüzünden şu takımlarımızın geldiği hale bak. Fenerbahçedeki veya Galatasaraydaki bütçenin kaçı var bu Krasnodar'da. Yazık bizim kulüplerimize yazık taraftarımıza.

• quote:

Orijinalden alıntı: m0Ni

quote:

Orijinalden alıntı: Huawei16

quote:

Orijinalden alıntı: m0Ni

quote:

Orijinalden alıntı: AltaNora

6-8 yiyip dönenlerin konuşmaya hakkı yok

1-0 yenilince de 8-0 yenilincede aynı puan gidiyor.kaldı ki biz köy takımına vermedik o puanları

fenerli felan degilim kusura bakma ama köy takımı dedigin takımın piyasa degerine bak sonra gel

2007 nin liverpoolu ile kıyaslıyorsan köy takımı derim tabi 8-0 da 1-0 da aynı.
    skor beşiktaş için hezimet olabilir ama şu anki konuyla alakası yok.bu arada kesin fenerli değilsindir..

Hadi öyle olsun

• Aziz Yıldırım... Senin yüzünden takımı bırakma eşiğindeyiz.. Çünkü artık gideceğine hiç mi hiç umudum kalmadı

• Her şeyi geçtim ülke puanı açısından çok kötü, yazık oldu. Bu kadar zayıf bir takıma elenen FB alınabilecek puanları heba etti. Seneye Türkiye'nin Avrupa kupalarına katılmasında sıkıntı olabilir.
  • En azından yunanistanda olimpiakos a kafa tuttular, takdir etmek lazım

• Fatih Terim'i sevmem ama yenilirken bile koşturuyodu takımı her takımdan beklentim bu 7 yesen bile koş 8 attırma

• Krasnodar btüçe olarak 85 milyom euro değerinde bir takım, istanbulda maça çıkarılan kadro değeri ise 44 milyon euro değerinde. Çok ciddi bir rakip değildi lakin türkiye de sık sık görülen bir durum. Tüm takımlarımız aynı kaderi yaşıyor. Fenerbahçe zaten bu sene fazlasıyla kötü gidiyor, krasnodar'ı elemesi sürpriz bir durumdu bu sezon. Takımı bu duruma düşünenler utansın.

• Fenerbahçe de ismail topal alper ve soauza çok boş oyuncular. Yav arkadaş fenerliler bazıları tabi birde pereira ya atıp tutuyordu. Bu avukat bizim nihayet kurtulduğumuz rikeden bile beter.. Adam bi hafta 11 de başlattığı oyuncuyu öteki hafta 18 e almıyor. 1 hafta 18 e almadığı oyuncuyu 11 e alıyor garip bir durum. İnanın şu takımda pereira olsa şu krasnodari rahat eler, ve ligdede potada olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: GЅ

Deplasmanda en kötü gollü beraberlik ile dönebilseydiniz rakip burda çözülürdü. Bi tur daha atlasaydınız iyiydi, geçmiş olsun.

Sen dünya yildızı van persie varken emenikeyle baslarsan 2. Maçta durumu duzeltenezsin.

• Alex i harcadiktan sonra gözümde dağlar kadar olan nerdeyse herşeyden çok sevdiğim takımım aziz i.nin yüzünden ne hale geldi ve bütün fenerlileri başta ben olmak üzere takımından soğuttu hiç bir maçını kqcirmadigim takımın artık hiç bir maçını izlemiyorum merak ediyorum kongre zamanı eğer tekrar seçilirse artık izlemeyle kalmiycak ömür boyu fenerin adını ne anarim ne desteklerim yazıklar olsun bu takımı ayağa dusurenlere

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ruhsuz, milyon dolarlık eşekler! Şu kadrodaki en leş isim senelik minimum 1 milyon euro kazanıyor. Ferrari, Porsche'a biniyor. Havuzlu villalarda oturuyor. Maç sonu o bar senin, bu gece kulübü benim. Ulan biraz formanın hakkını verin. Adam gibi oynayın. Aldığınız paraların hakkını verin. Yazıklar olsun!

Ulan şu adamı bile ağlattınız ya. Pes. Vallahi billahi pes.

Avrupa Ligi | FENERBAHÇE - Krasnodar | 22.02.2017 Çarşamba 20.00
  • İlk mesajda kadro fotoğrafı var. Kadroda Çift forvet + arkalarında alex var. Sahada 5 hücumcu + carlos ve kariyerinin zirvesindeki Gökhan gönül var, toplamda 7 hucümcu.

Mevcut kadroda 1 forvet 2 kanat toplamda 3 hücumcu var. En son ne zaman çift forvet oynadık hatırlamıyorum bile...
  • Aziz bi defol git artık

• aziz başgaaannn lütfen bırak ve git.
  • Yazık lan fenerbahçeyi ne hale düşürdüler..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoca efsane konuşmalar yapıyor komedi
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.