Şimdi Ara

Avrupa Ligi H Grubu 2. Maç | Beşiktaş - Sporting Lisbon | 1 Ekim 2015 | 20.00 (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
587
Cevap
4
Favori
7.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu takım koşan takımdı önce orta alanda veli'yi kaybettik onun yerine necip! Ehh işte diyorum fakat Allah aşkına töre ile Quaresma aynı 11 de olmuyor be hoca bunu biz mi farklı yorumluyoruz hoca nasıl görüyor bilmiyorum ama olmuyor bence olcay ve oğuzhan değişikliği şart

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sporting çok hızlı ve teknik bir takım. Beşiktaş da aynı şekilde karşılık vermeye çalışıyor ama bir türlü yapamadı.

Taktik değişikliği olmaz ise ilk yarıda ki gibi boşa kürek çekerler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nsmsngl

quote:

Orijinalden alıntı: blawer_s

Sporting lig maçına 7 yedekle çıktı biz derbi maçı oynadık. Bide takımda kor sagır derken 4 rotasyon oyuncusu var.

Suleymani dışında kadrolarında yedek yok bilip bilmeden sallamayin boavista maçında 7 oyuncuyu dinlendirdi

Boavista ne maçıydı kardeşim. Lig maçı 7 oyuncuyu dinlendirdi ne demek. Yerine klonlarını mı oynattı bu oyuncuların demek ki yedekleri oynattı maçları hangi gundu derbiden birgun önce bunlar bir kriter yada etken değil midir ? Söyler misin neyi sallıyorum ben.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hotel california

Adamların hucüm hattı gerçekten çok iyi. Beşiktaşlı arkadaşlar maç mağlubiyet ile biter ise hiç üzülmeyim sporting lisbon turnuvanın direkt yarı final takımı. 4 ay önceden yazıyorum buraya

Bide cska yı izlesen 😁

cska deplasmanda 3 attı lizbona . o zmn cska kesin final der bnlar. o yüzden laf dinlemez bu arkadaşlar boşver hocam :)
  • Yalniz william carvalho cok temiz top oynamiyomu cok begendim merak ettim transfermarkt profiline adamin degeri 26 milyon euroymus ben futbolcudan anliyorum galiba :)

• Adamlar şiir gibi oynuyor. Acı. Ama gerçek.

• quote:

Orijinalden alıntı: meXel_

o değilde biz kesin yenildik fabiano kalede

Sola Hasan Ali'yi koymuş ne güzel. Volkan'da kadroda. Fabiano macerası biraz saçma olmuş

• Çok kasmaya gerek yok yenilirsek Lizbon a yenildik yani Molde degil

• Staddayım. Sosa etkisiz, sanırım Oğuzhan uçurur takımı...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

İsmail gayet iyi bu arada.

Bence defansın yerleşimini bozup duruyor,gerçi kaç kere Beck'de adam kaçırdı ama gözüme çarpan İsmail'in kanatından sürekli geldiler.Ersan o tarafa kayıp durdu
  • türkiye liginde bi beşiktaşa güveniyorduk, oda bitmiş. yok mu la bu ligde düzgün oynayan bi takım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Çok kasmaya gerek yok yenilirsek Lizbon a yenildik yani Molde degil

Ne fark eder ? Ülke puanı söz konusu. İşiniz gücünüz tahrik.

• Yalniz 4-4-2 sistemini atak anlaminda cok iyi oynuyorlar. Defanslari zayif Senol hoca bundan yararlanabilir. Kaciranlar icin de ilk yarinin ozeti agülyani

• Abi adamlar önde basıyor bu Yüzden top ile çıkmakta zorlanıyoruz , pas isabetimiz kötü ve hakem sertliğe izin veriyor bu da bizim Futbolcuları gerçekten zorluyor. Çıkarken ileri doğru iki pas atabilsek oyun değişir ama adamlar alanı çok iyi kapatıyor.

• Değişiklikleri çok merak ediyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nsmsngl

quote:

Sporting lig maçına 7 yedekle çıktı biz derbi maçı oynadık. Bide takımda kor sagır derken 4 rotasyon oyuncusu var.

Suleymani dışında kadrolarında yedek yok bilip bilmeden sallamayin boavista maçında 7 oyuncuyu dinlendirdi

Boavista ne maçıydı kardeşim. Lig maçı 7 oyuncuyu dinlendirdi ne demek. Yerine klonlarını mı oynattı bu oyuncuların demek ki yedekleri oynattı maçları hangi gundu derbiden birgun önce bunlar bir kriter yada etken değil midir ? Söyler misin neyi sallıyorum ben.

Suan ki kadrosunda 7 yedek oyuncular hangileri ?

• orta saha almadılar necibe muhtaç bıraktılar hatta bazı maçlarda necip oyuna girsede oyunu tutsak dediğimiz bile oldu. Bu yönetim bizi ayakta şey yapıyo şaka gibi.

Stoperde Ersan yüzünden çok erkenden yiyebilirdik golleri hele o teofiloyu kaçırması yok mu deli etti maçın başında.
  • Rakip çok hareketli rakip yarı alanda, biz ise doğaçlama oynuyoruz ikinci yarı mutlaka hareket lazım takıma gomez bile geriye kadar geliyor top almak için

• Yalniz insallah Besiktas en kotu 1 puan alir. Yoksa iskenderbey takimindan herkesin 6 sar puan alacagini varsayarsak moskova grubu yuksek ihtimal lider bitirecek lizbon da bu maci alarak 2.lik adina iddiali konuma gelecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: rhombeus

Yalniz william carvalho cok temiz top oynamiyomu cok begendim merak ettim transfermarkt profiline adamin degeri 26 milyon euroymus ben futbolcudan anliyorum galiba :)

william carvalho'yu daha yeni keşfediyorsan futboldan anlamıyorsun

1-2 seneye 80 milyon bonservisle transfer olursa şaşırmamak lazım. potansiyel olarak şuan dünyanın en iyi cdm'si.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.