Şimdi Ara

Avrupa Ligi H Grubu 2. Maç | Beşiktaş - Sporting Lisbon | 1 Ekim 2015 | 20.00 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
587
Cevap
4
Favori
7.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gökhan Töre acil çıkmalı tek kelime ile felaket.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sporting den ziyade beşiktaş çok kötü oynuyor geçen fener maçı da böyleydi

• Keşke şu sosayı yollasaydık arjantine.

Necip nasıl bu takımda oynar aklım almıyor baştan aşağı yeteneksizlik akıyor

• Lizbona cok izin verdik. Necip cikmali

• o değilde biz kesin yenildik fabiano kalede

• Bjk'de şu an hedefini gerçekleştirmiş gibi rahatlık var derbi sonrası, kimse koşmuyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meXel_

o değilde biz kesin yenildik fabiano kalede

Neden oynatıyor ki bu adamı ben anlamadım. Kalecinin rotasyonu olmaz. Sakatlığı formsuzluğu yoksa koyarsın kaleye

• quote:

Orijinalden alıntı: lido

Lanet stat o kadar büyük ki bir sürü taraftar var yine boş görünüyor

Hocam sorma, şuan hava soğuk birde orası deli gibi esiyordur. Donuyodur şuan ordakiler tahmin edebiliyorum. Milyonluk çöp bir yatırım. Tıpkı İstanbul Park gibi.
  • Bi dokunuş bi ateş lazım takıma. Bi kıvılcım tutuşturur bu takımı.

• Oğuzhan girsin atak falan bulalım ilk yarı kötüydük gerçekten
  • Cok kotu oynuyoruz. İlk ciddi atak organizyonumuz sanirim 39. Dakikadaydi. Beck vasat ismail cok kotu. Necip kotu. Ariba ve sosa yorgun halleri yok gibi. Quaresma zaten sov elemani. Bir tek gomez elinden geleni yapmaya calisiyor. İleride bir turlu bulusturamadik cha cha yla topu. GT7 ise bildigimiz gibi son kararlari genellikle yanlis.

• bumu beşıktaş öve öve bitiremediğiniz
  • Yaziklar olsun Türk futbolunu yonetenlere su avrupa maci ulkeyi temsil ediyor ya saracoglunda ya tt arenada yada basaksehir stadinda olmaliydi mac daha iyi atmosfer yaratilirdi. Bu dandik stadda ne yapsan olmuyor zaten takim bitik

• Quaresma'nin nesi cop abi.Adam elinde geleni yapiyor.Hatta Ismail in yerine sol bek gorevi yapiyor.Bugun Beck cop.Ismail cop.Necip de cop.

• Adamlar çok rahat pas yapıyor hiç koşmuyor bizim takım olacak is değil. Takım savunması da yok skor iyi bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

quote:

Orijinalden alıntı: meXel_

o değilde biz kesin yenildik fabiano kalede

Neden oynatıyor ki bu adamı ben anlamadım. Kalecinin rotasyonu olmaz. Sakatlığı formsuzluğu yoksa koyarsın kaleye

Ben bu adamı neden aldık onu bile anlamadım kayere verdik okadar para ospinayada vericektik gittik bu kovayı aldık zaten celtic deplasmanı . Allahtan rvp yi almıs kadroya

• Quaresma ve necip kadar çöp oyuncu görmedim quaresmayı kanatta oynatmak takıma ihanettir belki 10 numara pozisyonunda oynayabilir cünkü ölü gibi bitmiş koşamıyor
  • Necip, Sosa, Töre, Q7 hepsi kötü, Şenol Güneş hangi birini değiştirecek bunların, bi silkelenmeleri lazım bu kadar istikrarsız olunmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üretemiyorlar.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.