Şimdi Ara

Avrupa Ligi H Grubu 6. Maç | Sporting Lizbon - Beşiktaş | 10 Aralık 2015 | 22.05 (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.482
Cevap
0
Favori
18.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tolga'nın işi bitti gene bizi bir Avrupa maçından eledi.
    Brugge maçının aynısı şu resmen ya.
    Cenk'i de Tolga yüzünden kaybettik zaten.
    Günay çıksın maçlara artık.Hiçbirini yemezdi valla yemezdi.
  • Yazık yazık, eldeki maç Tolganın anlamsız ve kabul edilemez hatası yüzünden gitti. Adamlar 5 dakikada yoktan, oynamadan maç çevirdi. Sevinen ve dalga geçen rakip taraftarları ayrı üzüntü konusu, ne güzel 3 takımla devam edecektik...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah belanizi versin butun keyfimi kacirdiniz bu mac ile.Gerci 2hafta once elenecegimizi yazmistim ne bekliyon ki bosa umitlendik gol ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dhnin Vericisi

bi an uzuldum ama bjk lilerin gs lilerle alay etmesi aklıma gelince iyi oldu dedim. cok cins bi taraftar bjk taraftarı. fb lilerin bi seviyesi var en azından

Nick - Yorum uyumluluğu
  • Su tolganin maç kurtaracağına umuduyla geçiyor koca omur.. Her mac Fevzi yı hatirlatiyor mübarek. Ulan volkan bile musleranin lige gelişinden sonra level atladı sen hala form dusuklugundesin.

• özet vra mı beyler merak ettim tolga naptı
  • Avrupada iskender beyi yenip ulke puani toplaya n yürekli takım
    Seni de unutmadık:)

• adamlar yedek kadroyla çıktı baktı olmuyor 2 as oyuncu aldı maçı çevirdi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: PERENAL.

quote:

Orijinalden alıntı: PERENAL.

rahat olun bjk taraftarının lizbon'da lizbon taraftarını susturması bile yeter
    bu maç bjk turlayacak
    aksi çıkarsa 1 ay ban

isterseniz bu adam delikanlı değil felan deyin
    o kalede muslera, volkan hatta fabiano olacaktı, bu maç sabaha kadar oynansa bjk tur atlamıştı
    tolga'nın kazmalığı yüzünden ben kendime ban man atmam

Klasik fenerli duruşu. Şaşırdık mı hayır.

• Ah be Tolga neler yaptın sen ya :( Çok güzel avrupai bir gol attınız fakat olmadı oyuncular geliyor geçiyor yönetim geliyor geçiyor ama şu Beşiktaş'ın son maçlarda tökezleme geleneği bir türlü gelip geçemiyor hem avrupada hem ligde ayrıca Beşiktaş'la dalga geçen Fenerbahçe ve Galatasaray'lıları kınıyorum ülkenizin takımını destekleseniz ölmezsiniz sizin gibi zihniyetler yüzünden ülkü futbolu ileri gitmiyor aynı şeyi Fenerbahçe ile dalga geçen BJK ve GSlilere GS ile dalga geçen FB ve BJKlilerede söylüyorum. Fenerbahçe'liyim ama çok üzüldüm bir dahaki sefere inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralYD

quote:

Orijinalden alıntı: Dhnin Vericisi

bi an uzuldum ama bjk lilerin gs lilerle alay etmesi aklıma gelince iyi oldu dedim. cok cins bi taraftar bjk taraftarı. fb lilerin bi seviyesi var en azından

Aynen kardeşim aynen bu bjklilere kaçıncı kapak oluşu ama adamlar akıllanmıyor pazartesi yine havalarını alırız yine akıllanmaz bunlar

Lan git surdan liseli

• Çok yazık oldu çok. Üç koldan saldıracaktık ne güzel Avrupa Ligine. Lider giderken son maçta üçüncü olmakta trajikomik birşey kızmayın şimdi ama

• son 5 yılda kaleciler libero gibi öne çıkıyorlar.bu tolga tam tersi geriye doğru gidiyor.daha geçen yıl brugge maçında aynı şeyi yaptı.ileri çıkacağına geriye dönüyor
  • Neyse beyler üzülmeyin avrupada tek temsilcimiz fb'ye başarılar.

• Tolga ve Olcay moronları şu takımda kaldığı sürece bizden bir bok olmaz. Özellikle TOLGA MALI. Adamlığın dibi olabilir ama kaecinin k si değilsin. Sövüp ban yemeye değmezsin o..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tolga Zengin adamdır diyenler artılasın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bruge faciası vol2

Takım 4 yıldır hiçbir öne geçtiği maçı tutamıyor ne zaman gol atsak rakip 10 dakika baskı sonucu beşiktaşa 2-3 gol atabiliyor. Bruge maçını çok iyi hatırlıyorum 60 dk tek kale oynadık neyse bir gol attık sonra ne mi oldu klasik 10 dakika içinde 2-3 gol yiyip takım dağıldı. Değişen hiçbirşey yok.
  • ne kaleciler ne hatalar yaptı ne takımları yaktı, adam bilerek yemiyor golleri herhalde, bir formsuzluk var bu kadar kötü bir kaleci değil normalde, formsuz olduğu bir gerçek, zaten uzun zamandır bir tedirginlik var hamlelerinden belli oluyor, bir süre yedeğe çekilmesi gerekiyordu lig maçındaki hatasından sonra
  • Tolga defol git ya yazıklar olsun sana bir takımın emeği bu kadar güzel mundar edilebilirdi.
  • Avrupa da takımlarımız başarısız.
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.