Şimdi Ara

Avrupa Maçlarında Rakip Takımları Destekleme Olayı Nasıl Çıktı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
10.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu nefret Galatasaray'ın 2000'li yıllarda kazandığı başarılarla başlamış ve bugünlere kadar gelmiştir. Kimsede çıkıp siz Chelsea'yı karşılamaya gittiniz (bu rezil olayı da savunmuyorum) biz niye sizi destekleyelim savunması yapmaya kalkmasın bu nefret bu olaydan çok daha önce başladı.

Bu görüntü 5 Mayıs 2000 tarihinde oynanan Fenerbahçe - Gençlerbirliği maçından, Fenerbahçe taraftarı 12 gün sonra oynanacak Galatasaray - Arsenal karşılaşması için koreografi yapmışlar.

Galatasaray'ın Leeds United'i elediği maçın ardından bir fanatik Fenerbahçe taraftarı

2002 yılındaki olaylı Roma - Galatasaray maçında Roma polisinin Galatasaray taraftarına sert müdahalesine gönderme yapan Fenerbahçeli bir grup taraftar.

Galatasaray'ın Leeds United ile oynayacağı ilk maç öncesi bir haber

http://arsiv.sabah.com.tr/2000/04/05/g02.html

Haber içeriğinin bir bölümüne dikkat " GS derbisine Chelsea (Şampiyonlar Ligi maçında Galatasaray'ı 5-0 yenen İngiliz takımı) bayraklarıyla giden Fenerliler, Antalya maçında bu defa da Leeds bayraklarıyla tribünleri donattı."

Okuduğunuz gibi bir Türk takımı karşısında Chelsea'yı destekleyen ilk taraftar Fenerbahçe taraftarıdır.

Gene Galatasaray Leeds United maçına sayılı günler kala Fenerbahçe tribünlerinde açılan Leeds bayrağı

Not: Avrupa'da renk gözetmeksizin hala Türk ekiplerini destekleyen herkesten özür dilerim, bu konu size ithafen açılmamıştır.

• O değilde 2. habere bayağı bi güldüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Macit1903

O değilde 2. habere bayağı bi güldüm
    Bu nasıl bir açıklama ya

GS'yı tarafını tutmam imkansız. Çünkü, Leeds'in renkleri sarı-lacivert. Renkleri sarı-kırmızı diye Shell'den benzin almayacak kadar fanatik bir Fenerbahçeli'yim. İyi bir Fenerbahçeli'nin Leeds'e karşı Galatasaray' ı tutacağına inanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patavatlı

Bu nasıl bir açıklama ya

GS'yı tarafını tutmam imkansız. Çünkü, Leeds'in renkleri sarı-lacivert. Renkleri sarı-kırmızı diye Shell'den benzin almayacak kadar fanatik bir Fenerbahçeli'yim. İyi bir Fenerbahçeli'nin Leeds'e karşı Galatasaray' ı tutacağına inanmıyorum.

Alıntıları Göster
    valla ben fenerliyim galatasaray bi ara real madridi eliyordu az daha alman mahallesini ayağa kaldırmıştım. alman komşu polis çağırmıştı.

bu avrupada karşıt takımı tutma olayını yapanları gurbete tıkamak lazım. yeri geliyor holigan galatasaraylı oluyoruz yeri geliyor fanatik bjk li. kim avrupaya çıksa maça gelse ortalıgı dagıtıyoruz sevinçten hüzünden.

ayrıca beyni olan bir insan düşünür ülke puanı var diye. şimdi gs li bir adam avrupada feneri desteklemiyor ama beyinleri olmadıkları için düşünemiyorlar ülke puanı düşse biz şampiyon olsakta boş direk gidemicez diye

bizimkisi çok daha farklı üzerinde ay yıldız olan her şey başımızın üstündedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Das Kartell 36

valla ben fenerliyim galatasaray bi ara real madridi eliyordu az daha alman mahallesini ayağa kaldırmıştım. alman komşu polis çağırmıştı.

bu avrupada karşıt takımı tutma olayını yapanları gurbete tıkamak lazım. yeri geliyor holigan galatasaraylı oluyoruz yeri geliyor fanatik bjk li. kim avrupaya çıksa maça gelse ortalıgı dagıtıyoruz sevinçten hüzünden.

ayrıca beyni olan bir insan düşünür ülke puanı var diye. şimdi gs li bir adam avrupada feneri desteklemiyor ama beyinleri olmadıkları için düşünemiyorlar ülke puanı düşse biz şampiyon olsakta boş direk gidemicez diye

bizimkisi çok daha farklı üzerinde ay yıldız olan her şey başımızın üstündedir.

Aynen hocam sonuna kadar haklısınız, 2 gün dalga geçmeyi ülke puanına tercih edenlere gel de anlat bunu.

• quote:

Bu nasıl bir açıklama ya

Yandex'in logosunu kırmızı diye değiştirten, Medical Park'ın tabelasından kırmızı var diye astırtmayan yöneticilerin kafasından sanırım.
  • Valla ne kadar laf etsemde yazsamda avrupa.baska hala gs nin uefa kupasini aldigi maclari izleyince gozlerim yasariyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sivri Biber

quote:

Bu nasıl bir açıklama ya

Yandex'in logosunu kırmızı diye değiştirten, Medical Park'ın tabelasından kırmızı var diye astırtmayan yöneticilerin kafasından sanırım.

Mc donaldsin bile rengini degistirdiler diye biliyorum sari kirmizi diye. Futbolda milliyetcilik olmaz bu zamana kadar ulke puaninin buralarda olmasinin sebebi biziz cikip da tesekkur eden mi oldu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu dunyada hicbir guc bana gs yi tutturamaz

Gs bizim dusmanimizdir.

Ayni seyler gsliler icinde gecerli kimse kimseyi kandirmasin yok ulke puani yok su bu yav hehe

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sempatizann

Bu dunyada hicbir guc bana gs yi tutturamaz

Gs bizim dusmanimizdir.

Ayni seyler gsliler icinde gecerli kimse kimseyi kandirmasin yok ulke puani yok su bu yav hehe

Ben size Galatasaray'ı desteklemek zorundasınız demiyorum sadece bu olayı kimler başlatmış onu anlatmak istiyorum, her konuya ultraslan'ın Chelsea'yı karşılamaya gittiği videoyu atanlara olayın kimler tarafından başlatıldığını anlatmaya çalışıyorum.
  • Avrupa takımlarını yendiğimiz için intihar edecek olan bile varmış.

• İşin milli yanını bıraktım benim takımımı düşman gören takımı destekleyecek kadar aptal değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

İşin milli yanını bıraktım benim takımımı düşman gören takımı destekleyecek kadar aptal değilim.
    Normalde desteklemem destekleyenede bir şey demem ama shaktar maçında resmi sitenin ergence mesaj atmasından sonra destekleyene de karışırım artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YeQiu

Normalde desteklemem destekleyenede bir şey demem ama shaktar maçında resmi sitenin ergence mesaj atmasından sonra destekleyene de karışırım artık.

Alıntıları Göster
    Bu kadar fanatik olmaya gerek yok be kardeşim niye abartıyonuz ki cebimize para girmiyor sonuçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: SetrekiaN

Hocam kusura bakmayın ama Aziz Yıldırım bizim UEFA kupamıza tesadüf dediği zaman, 2 sene önce Fenerbahçe futbol takımı maç esnasında "Şampiyon Fenerbahçe" diye aralarında kağıt dolaştırdığı zaman, Fenerium onlarca 6-0 ve Kadiköy'de yenilmemenizle ile ilgili ürünler sattığı zaman ergence olmuyor da resmi site gönderme yapınca mı ergence oluyor ?
  • Her şey 3 temmuz'da gs nin bizim ceza almamız için her şeyi yapmasıyla başladı,çiçekle karşılamayı falan geçtim ama benim tuttuğum takımı uefa ya şikayet edecek,mail yağmuruna tutacak kadar benden nefret eden bi takımı tutamıyorum artık,ancak ülke puanında bizim dibimizde olan bir ülkenin takımıyla oynarsa gs'yi tutarım

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

Her şey 3 temmuz'da gs nin bizim ceza almamız için her şeyi yapmasıyla başladı,çiçekle karşılamayı falan geçtim ama benim tuttuğum takımı uefa ya şikayet edecek,mail yağmuruna tutacak kadar benden nefret eden bi takımı tutamıyorum artık,ancak ülke puanında bizim dibimizde olan bir ülkenin takımıyla oynarsa gs'yi tutarım

Hayır kardeş her şeyin nasıl başladığı konuda anlatılıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

Her şey 3 temmuz'da gs nin bizim ceza almamız için her şeyi yapmasıyla başladı,çiçekle karşılamayı falan geçtim ama benim tuttuğum takımı uefa ya şikayet edecek,mail yağmuruna tutacak kadar benden nefret eden bi takımı tutamıyorum artık,ancak ülke puanında bizim dibimizde olan bir ülkenin takımıyla oynarsa gs'yi tutarım

Hayır kardeş her şeyin nasıl başladığı konuda anlatılıyor.

Alıntıları Göster
    Kura konularına yazdıkları mesajlarla geleneklerini unutmayan rakiplere teşekkürler

• quote:

Kura konularına yazdıkları mesajlarla geleneklerini unutmayan rakiplere teşekkürler

Alıntıları Göster
    Evet Avrupa'da Türk takımlarının rakiplerini destekledikleri için erken eleniyor takımlarımız. Desteklemese her sene yarı final oynayacak Türk takımları

• quote:

Orijinalden alıntı: torres_35

Evet Avrupa'da Türk takımlarının rakiplerini destekledikleri için erken eleniyor takımlarımız. Desteklemese her sene yarı final oynayacak Türk takımları

Ben Türk taraftarlar birbirlerini desteklemiyor diye mi eleniyor takımlarımız yazdım, önce bi konuyu okusana kardeşim ne demek istiyorum bi anlasana çok zor bişey değil en fazla 30 saniyeni alır. Benim demek istediğim bu nefreti Galatasaray taraftarı başlatmadı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.