Neredeyse her 3-4 günde bir demeç veriyor ve yeni sezonun bir an önce başlamasını istiyorum, gerekirse 7 Temmuz'dan daha erken tarihte dönebilirim her türlü fedakarlığı yaparım diyor, Nijerya milli takımı maçında Fenerbahçe bilekliği takıyor. Hani birçok transfer olmuştu böyle ama hiç bu kadar istekli olanını görmedim. Bu kadar istekli olursa formayı Niang'dan alıp rahat 3-4 sene bırakmayacağını düşünüyorum ben. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında ?
Abartmıyorum öyle bir patlayacak ki bu sezon herkes onu konuşacak. Gol kralı olmasını bekliyorum ben. Hızlı, fizik olarak çok güçlü, son vuruşları iyi. Alex onu coşturacak görürsünüz.
Rüyamda gördüm bugün mükemmel oynuyordu, topu alıp dümdüz koşarak yardırıyordu falan ağzım açık izledim konuyu görünce aklıma geldi.
şampiyonlar ligine damgasını vuracak
adam karabükte bile yoktan var ediyodu pozisyonları. burda alex i var emresi var diası var stoch u var
Ben bu sene formayi kapacagini dusunuyorum.Tam aradigimiz forvet
Tam Alexin sevdiği tarz adam.Bakalım fazla beklenti icine de girmemek lazım.
Gol kralı olacak bu sezon.Avrupa'da da uçuracak,demedi demeyin.
quote:
Orijinalden alıntı: K U N
Alex kafa golü atan her adamı kral yaptı(Nobre Semih).. Emenike bu konuda kapalı kutu adam atılacak paslarla gole gidedcek ortalarla değil... inş kendini ortalarda da geliştirir ki gerekli, niangda da kafa yok yani takımda iki kafacı var Alex ve Lugano...
Emenike bambaşka özelliklere sahip tabi biraz Nobre tarzıda olsaydı kesin vazgeçilmezler arasına girecek derdimde şimdi Emenike mi takıma takımmı emenike ayak uydurur meçhul
ben zaten cook onceden yazmistim foruma.bu adam formayi bi kere kapsin sakatlik ceza olmadigi surece sadece forvet mevkisi icin niang bir allahin gunu forma sansi bulamaz.inanilmaz tehlikeli ve bir o kadarda potansiyeli olan bir futbolcu.niangin forma giymesi icin emenikenin anca kanatlarda oynamasi lazim
Nijerya'nin gururu olacak
quote:
Orijinalden alıntı: fbdemir
quote:
Alex kafa golü atan her adamı kral yaptı(Nobre Semih).. Emenike bu konuda kapalı kutu adam atılacak paslarla gole gidedcek ortalarla değil... inş kendini ortalarda da geliştirir ki gerekli, niangda da kafa yok yani takımda iki kafacı var Alex ve Lugano...
Emenike bambaşka özelliklere sahip tabi biraz Nobre tarzıda olsaydı kesin vazgeçilmezler arasına girecek derdimde şimdi Emenike mi takıma takımmı emenike ayak uydurur meçhul
Güiza'nın da kafa yeteneği yoktu.Biraz yetenekli olsaydı 30 gole ulasirdi o paslarla.
bugun altan tanrıkulu röpörtajın da şu anki haliyle eto ve drogbadan daha ıiyi durumda demiş :)) inşallah dediği gibi olur yüzümüzü kara çıkarmaz emenikeeeeeeeeeee
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: fbdemir
quote:
Güiza'nın da kafa yeteneği yoktu.Biraz yetenekli olsaydı 30 gole ulasirdi o paslarla.
Evet orası da kesin, en basitinden Kadıköydeki Arsenal maçı 4-1 yenilmiştik galiba ama 5-4 olacak kadarka Guiza karçırmışdı o canım paslarla... Emenike bu konuda bir numara
e-manuel eme
quote:
Orijinalden alıntı: Rizeli
e-manuel eme
adam bi kere zenci aldığını kopartır
İnşallah çok yararlı bir forvet olacak , sadece bu senelik önümüzdeki senelerdede..