Şimdi Ara

Y.D Galatasaray'ın başarısızlığının Terim ve bizimle ilgisi yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TFF Başkanı Demirören, katıldığı TV programında çarpıcı açıklamalarda bulunduhttp://fntk.co/1ycSeFD

"Hakan Çalhanoğlu'nun babası benim gazeteme de geldi, haberini yapmadık."
    "Şike süreci bizim için tamamen kapandı. Herhangi bir ceza beklemiyoruz."
    "Galatasaray'ın başarısızlığının Terim ve bizimle ilgisi yok."
    "Kulüplerimiz önümüzdeki yıllarda Avrupa'ya gidemeyebilir."
    "Passolig'in tribünlerdeki seyirci azalmasıyla bir alakası yok."

• Ligi yitirdik, milli takımları da bitirdi, Gökhan Töre'ye sahip çıkarcasına yaptığı açıklamalarıyla Almanyadaki gurbetçileri de yitirdik... Bundan böyle kendimiz çalar, kendimiz oynarız.
  • "Sahibi olduğum basın benim çıkarlarıma göre haber yapıyor. Ne kadar iyiyiz dimi?"
    "Şikeyi cezasız bıraktık."
    "Galatasaray'ın son 3 senede 2 kere şampiyon olması, Avrupaya gittiği 2 sene de gruptan çıkması, büyümesinin Terim yada benimle ilgisi yok."
    "Kulüplerimiz Avrupaya gidemeyebilir. Yabancı oyuncuları da yasaklıyoruz zaten. Süperiz."
    "Türk futbolunu katlettim, seyirci azalmasının sebebi passolig değil benim"

Ben bu anlamları çıkardım konuşmalarından.
  • galatasaray başarısız değil ki ben onu anlamıyorum son 3 sezonda 2 şampiyonluk 1 türkiye kupası 2 süper kupa 3 kere cl ye katılma başarısı 1 inde çeyrek 1 inde de son 16 ya kaldık
  • Adamın başarı kıstasları cok yuksek. Cl finalinde n aşağısı yd gözünde başarısızlık. Bence Hakli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: il buono 10

galatasaray başarısız değil ki ben onu anlamıyorum son 3 sezonda 2 şampiyonluk 1 türkiye kupası 2 süper kupa 3 kere cl ye katılma başarısı 1 inde çeyrek 1 inde de son 16 ya kaldık

gecen sene ligde 2. olduk ya o yuzden basarisiz sayiliyoruz.

• BİZİMLE dalga geçmeyi bırak bu adam tüm klüplerle dalga geçiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cidden önümüzdeki yıllarda Avrupa'ya gidemeyebiliriz dedi mi? Bu yıl zaten bıraktım ligi takip etmeyi de anlaşılan bu adam ve siyasi uzantıları yüzünden futbol keyfimizi tamamen başka liglerde arayacağız...
  • Bu adam aldığı bu kadar bedduayı nasıl püskürtüyor lan? Hala yüzsüz yüzsüz çıkıp saçma sapan konuşuyor. Valla helal olsun ne diyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Insurrection

Bu adam aldığı bu kadar bedduayı nasıl püskürtüyor lan? Hala yüzsüz yüzsüz çıkıp saçma sapan konuşuyor. Valla helal olsun ne diyelim.

%99 beddua resist kasmış. %1 de Racial'dan geliyor. İmmune oluyor. Acil nerf lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

Cidden önümüzdeki yıllarda Avrupa'ya gidemeyebiliriz dedi mi? Bu yıl zaten bıraktım ligi takip etmeyi de anlaşılan bu adam ve siyasi uzantıları yüzünden futbol keyfimizi tamamen başka liglerde arayacağız...

şu adam için küfür etmeyi cezalandırmasanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: cöldeki kutup ayısı

quote:

Cidden önümüzdeki yıllarda Avrupa'ya gidemeyebiliriz dedi mi? Bu yıl zaten bıraktım ligi takip etmeyi de anlaşılan bu adam ve siyasi uzantıları yüzünden futbol keyfimizi tamamen başka liglerde arayacağız...

şu adam için küfür etmeyi cezalandırmasanız

Etsen ne olacak yarabbi şükür der ettiğine değmez.
  • Fatih Terim'in milli takımdaki başarısızlığınında Galatasaray ile ilgisi yok !!
    Bu YD denilen adam Fransa 2016 ya gidemesekte sorun yok dedi sanırım.. Abe gruptaki ilk3 ü alıcaklar turnuvaya buna gidemeyeceksen neye gideceksin ?
  • quote:

FFP'den dolayi dedi sanirim.

Galatasaray'in basarisizligi konusunda da sanirim Terim gittikten sonraki donemi kastetmis

• quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

FFP'den dolayi dedi sanirim.

Galatasaray'in basarisizligi konusunda da sanirim Terim gittikten sonraki donemi kastetmis

E ona ne. Rakip takım başkanı gibi neyi kimi neyden savunmaya çalışıyor yani. Ali Ece'nin dediği gibi TFF nin tek rakibi olmuşuz sanırım. Açıklamalara bak adamın. Şu dönemde yapıcı olgun mesajlar yerine dediklerine gel. Kukla herif.

• Ee peki milli takimin basarisiz olmasinin sebebi kim???

• Allahin sopasi yok terim ve tupcu goruyor maruferini beter olsunlar yorumcusu dilmen olan baska sikecileri aklama timi olan td si galatasaray dusmani olan takimi galatasaray taraftari niye desteklesin ulkenin milli takimi olduguna hangimiz inaniyoruzki

• vallahi içimin yağları eriyor ya. Bizi bu hale düşenler utansın eskiden heyecanla milli maçları beklerken nefret noktasına geldim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar galatasarayi durduralim diye ulke futbolunu bitirdiler milli takim hep galatasaray iyi oldugu zaman basarili olmustur sen tek uluslararasi takimini yok etmeye calisirsan sonuc boyle olur

• quote:

Orijinalden alıntı: turkopol

Adamlar galatasarayi durduralim diye ulke futbolunu bitirdiler milli takim hep galatasaray iyi oldugu zaman basarili olmustur sen tek uluslararasi takimini yok etmeye calisirsan sonuc boyle olur

2008 dede gs iyiydi 11 oyuncu nun onu gs dendi.uluslararası

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.