türk futbolunun sorunu türk futbolcularındaki gereksiz hava ve artistlik ben dünkü maçın ilk yarısını izlemedim ikinci yarı açtım baktım sahada koşan türk yok adamlar yürüye yürüye paslaşa paslaşa kaç defa kalemize geldiler birinde de gol attılar..
peki bu hava ve artislik niye var ? bunun da sebebi yabancı sınırı yüzünden türk futbolculara ödenen 3 milyon euro 2 milyon euro gibi çok çok komik maaşlar bunların gereksiz abartılmış bonservislerini söylemiyorum bile adamlar ben bu bonservisi ediyorsam bu maaşı alıyorsam yabancı kontenjanından dolayı takımımdaki formam kötü oynasam da garantiyse benim 10 da biri maaşıma 5 te biri bonservisime avrupada afrikada kamyon kamyon futbolcu varken bu yabancı sınırı beni koruyorsa rekabeti önlüyorsa niye kendimi geliştireyim kendimi yorayım kafasında
yabancı sınırı niye 5 e düşürüldü türk futbolcular kendi takımlarında daha fazla forma şansı bulsunlar diye peki sınır olmasa türk futbolcusu formayı kapmak için daha çok çalışmaz mı avrupa şampiyonasına gitmek dünya kupasına gitmek gibi bir hırsı yok ki türk futbolcusunun öyle bir vitrine çıkma ihtiyacı duymuyor ki adam çuval çuval parayı götürüyor zaten halbuki sınır olmasa türk futbolcusu milli maçta milli turnuvalarda kendini gösterip avrupaya kapak atma derdinde olur arda euro 2008 e katılmasaydık avrupaya transfer olamazdı mesela...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme