Bosna Hersek’ten sarı kırmızılıları heyecanlandıracak bir haber geldi. Cimbom’un transfer listesinde 1 numarada yer alan Wolfsburg’un Boşnak oyun kurucusu Zvjezdan Misimovic, ülkesinin basınına yaptığı açıklamada, “Galatasaray’a yeni bir tarih yazmaya gidiyorum” dedi.
Misimovic, Türk futbolunu yakından takip ettiğini belirterek, “Galatasaray beni çok istiyor. Transferim için bir aydır büyük uğraş verdiler. Onların bu çabasını takdirle karşılıyorum. Çok büyük bir kulübe gittiğimin farkındayım. G.Saray şu an zor günler yaşıyor olabilir ama ayağa kaldırmakta güçlük çekmeyeceğiz. Çünkü çok büyük bir kulüp. Gelenekleri ve tarihi olan bir kulüp. G.Saray’da efsane olmak istiyorum”
İnşallah Gelir
Wolfsburg sattık dedi, Misimoviç bağıra bağıra Galatasaray'dayım diyor. İşin ilginci ve garip olanı bizim kulüpten hâlâ resmi açıklama gelmiyor. Acaba transferlerin hepsini son gün mü açıklayacaklar yoksa sabrımızı mı deniyorlar?
Hocam kaynak yok Ntv Sporda gördüm ve nette Bi haber sitesinde buldum paylaşayım dedim. Misimoviç haberleriyle yatıp kalkıyoruz, böyle bi haber görünce gaza geldim o açıklamadan sonra
Diğer Türk takımlarının aksine bizde efsane boldur. Sen bize yakışan 10 numara ol o yeter.
quote:
G.Saray şu an zor günler yaşıyor olabilir ama ayağa kaldırmakta güçlük çekmeyeceğiz.
Bunu gerçekten söylemişse bu oyuncu efsane olabilir ama bizi gaza getirmek için uydurma da olabilir