Bildirim
Avrupa ülkelerinden internet alışverişi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Avrupa ile abd arasında bir fark yok.Hepsinde çok zorluk çıkarıyorlarmış.Sen ne alacaksın avrupadan?CD DVD ve Plakta pek sorun olmuyormuş. -
quote:
Orjinalden alıntı: KillForYou!
Avrupa ile abd arasında bir fark yok.Hepsinde çok zorluk çıkarıyorlarmış.Sen ne alacaksın avrupadan?CD DVD ve Plakta pek sorun olmuyormuş.
elektronik eşya almak istiyordum.Cd alıyorum aradabir geliyor sorun olmuyor. -
quote:
Orjinalden alıntı: allegro
quote:
Orjinalden alıntı: KillForYou!
Avrupa ile abd arasında bir fark yok.Hepsinde çok zorluk çıkarıyorlarmış.Sen ne alacaksın avrupadan?CD DVD ve Plakta pek sorun olmuyormuş.
elektronik eşya almak istiyordum.Cd alıyorum aradabir geliyor sorun olmuyor.
Mesela ne alacaksın?A/V mi/kameramı?Yoksa dvd kayıt cihazımı?0 mı ikinci elmi?Ağırlığı nedir? -
bu gümrük olayına bi el atsalarda istediğimzi ürünü getirtsek fahiş fiyat ödemeden ne güzel olurdu -
amerika sitelerinin bazilari oldukca iyi aslinda soruncikmiyor eger ayrintilara dikkat etmezsen fiyatta farkediyor hatta DH de bununla ilgili guvenilir siteleri vermislerdi bende oradan bakarak bir iki siparis verdim hicbir sorun yasamadim
Avrupa olayina gelince avrupadan kasa siparisi verdim ve kiredi kartiyla odedim 1 ayda geldi ama herhangibir problem yasamadim tabiki birde satici firmanin calistigi kargo sirketleride onemli onun haricinde avrupa icinde genelde postayi kullaniyorlar ama turkiyeye postayla gonderilip gonderilmedigini bilmiyorum -
Lanet gelsin gümrük sistemine
Başka hiç birşey demiyorum ben !!! -
Bende kamera almayı dusunuyorum ama gumruk benımde kafama takılıyo ek bı ucret oluyomu oluyorsa ne kadar bılen varmı.alacagım kamera 1300 dolar cıvarı acaba ne kadar fıyat farkı olur. -
+111
quote:
Orjinalden alıntı: attractivegipsy
Lanet gelsin gümrük sistemine
Başka hiç birşey demiyorum ben !!!
-
avrupada ve amerikadan bir ara logi z-5500 getirtelim dedik abd de fiyatı 260 dolar almanyada 250 earo falandı (Türkiyede 550 dolar+kdv civarlarında) sadece kargo parası 300 dolar dediler abd için. almanya için dhl yi telefonla arayıp sordum 350 euro yu bulur dedi bunun yanında dhl deki kız kargoda takılma ihtimali çok yüksek dedi
bende sonra dedimki KALSIN......
türkiyede kazıklanırız artık
fedex in nette bi kampanyasını görmüştüm 25 gramlık zarfın kargosu abd den türkiyeye 35 dolardı ki gerisini siz düşünün
zaten yurtdışındaki alışveriş sitelerinden alıyormuş gibi yapın kargo masrafı bölümüne gelince kargo fiyatını zaten gösteriyor bi bakın bakalım ucuza getiren varsa bende alayım
www.about.com sitesinde abd için ürün arama yapıp en ucuz alışveriş sitelerini gösteriyor
-
varmı daha fazla bilgisi olan arkadaşlar -
1300 dolarlık kamera gümrüğe takılır büyük ihtimalle. gümrük ödemen lazım. bir de uğraşman lazım. tanıdığın varsa ona getirt.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X