Şimdi Ara

avrupa yakası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sizce avrupa yakası eski zevkini veriyor mu?
    bence vermiyor

• bence veriyor ve suan Türk dizileri içinde tek izlenebilir olanıda o bence hiç bitmemeli.bide parmaklıklar ardında guzel ama oda uyarlama
  • izleme o zaman
  • Kanal T de Amerikan Pastası var
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Kanal T de Amerikan Pastası var

kac?DügünmÜ?hangisi?
  • Türkiye'de adam gibi tek dizi avrupa yakasıdır.
  • Ben çok seviyorum çarşamba akşamlarının vazgeçilmesi

bide Adanalı yı da tuttum yeni başladı güzel bence
  • Eski tadını vermiyor fakat daha güzelini veriyor !! Gerçekten de harika bir dizi !!
  • düşük seviyeli espriler,saçma sapan şivelerle gençleri taklite iten,ince espriden ziyade saçma sapan konusmalar,hareketlerle insanları gulmeye calıştıran bi dizi
  • Benim hoşuma gidiyor şahsen

Not: Son 2 bölümünü izledim sadece
  • quote:

Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté

düşük seviyeli espriler,saçma sapan şivelerle gençleri taklite iten,ince espriden ziyade saçma sapan konusmalar,hareketlerle insanları gulmeye calıştıran bi dizi

+1
  • Her hafta farklı bir konu ele alıp , güldürmeyi sağlayan , eğlendiren , izlediğim tek Türk dizisi. Çarşamba akşamlarını sevmemde en büyük pay sahibidir bu dizi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_Legend..

Her hafta farklı bir konu ele alıp , güldürmeyi sağlayan , eğlendiren , izlediğim tek Türk dizisi. Çarşamba akşamlarını sevmemde en büyük pay sahibidir bu dizi..

katılıyorum,tek seyrettiğim dizidir avrupa yakası..özellikle bu akşam ki bölüm çok hoşuma gitti..
  • Avrupa Yakası, Burhan Altıntop olduğu sürece seyir zevki benim açımdan hiç düşmez.Bu adam gerçekten çok fazla.Muro veya Recep İvedik çıkacağına Burhan Altıntop çıkaydı daha makbule geçerdi.

• Özet işi can sıkıyor.. Birde Rutkay Aziz geri dönse süper olacak.
  • evet, özeti bekliyoruz saatlerce KV gibi. Rutkay Aziz'i görünce hemen Embesil demesini ve kahkaha atmasını beklerdim, çok gülerdim adama, nereye gitti ya
  • İzlediğim kanallar

Discovery
    National Geographic
    Nikolodyın = yazılımını hatırlamıyorum kolpalık olmasınm
    Ülke tv
    CİNE 5

Yav dersiniz çizki filllim izliyooreee yaşıın kaçeee

Seviyorum kardeşim size ne şaçma sapan dizi izleyip oyalanıcağıma sürekli banddan çizgi film izlerim en azından ders çıkarabiliyorum zevklide oluyo izlemesi

Ülke tv yide seviyorum Meksika sınırı vs vs Siyaset izlerim haber izlerim Tartışmaları severim izlemesi zevk verir

Discovery severim american hot rod Braniac vs vs Mega build güzel programlar var belgesel tarzı değil o kadar zevkli kanal

National son sıralarda çok bakmıyorum discovery yüzünden daha az bakmama sebep oldu

Cine 5 türk filmi vs vs vs güzel bi kanal arada bakarım
  • Başlıkla ne alaka
  • Cok güselde o dilber hala işi bozdu ya hep o cıkıyo eskiden burhan yada diyerleri ön sahneye cıkıyordu daha güsel espiriler oluyordu
  • quote:

Orjinalden alıntı: 500PuncH

İzlediğim kanallar

Discovery
    National Geographic
    Nikolodyın = yazılımını hatırlamıyorum kolpalık olmasınm
    Ülke tv
    CİNE 5

Yav dersiniz çizki filllim izliyooreee yaşıın kaçeee

Seviyorum kardeşim size ne şaçma sapan dizi izleyip oyalanıcağıma sürekli banddan çizgi film izlerim en azından ders çıkarabiliyorum zevklide oluyo izlemesi

Ülke tv yide seviyorum Meksika sınırı vs vs Siyaset izlerim haber izlerim Tartışmaları severim izlemesi zevk verir

Discovery severim american hot rod Braniac vs vs Mega build güzel programlar var belgesel tarzı değil o kadar zevkli kanal

National son sıralarda çok bakmıyorum discovery yüzünden daha az bakmama sebep oldu

Cine 5 türk filmi vs vs vs güzel bi kanal arada bakarım

Biz birşey demedik ki...

Ayrıca adam Avrupa Yakası eski tadı veriyor mu demiş sen Ülke Tv de Meksika sınırını, Cine 5 de Türk filmini izliyorum demişsin.

Harbiden de bize ne.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.