Şimdi Ara

avrupa yakası carsamba gunu yorumları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu filmi yazın yazlıkta hergun izliodum hergunde veriodu atv ama eski kadroydu sesu selin ata sarıodu hergun carsamba gunleride kacırmamaya calısıorum kacırdıgım zamanda buraya izleyen arkadaslar ozet olarak anlatırlarsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brithney spears -- 17 Ekim 2006; 11:20:17 >

• yeni kadro harika dimi?tanrıverdi şahane
  • tanrı verdi hangisi ya .
  • 98 bölüm

Tahsin bey Cem'in ceket cebine yüklü bir para koyuyor, ancak ceket elden ele geziyor! Sacit muhallebilerin içine altın para yerleştiriyor! Gaffur Cem'i eğittiği akreple öldürmek istiyor! Tanrıverdi ofis ekibi tarafından takip ediliyor!
    Tahsin Bey, Aslı ve Cem'in para sıkıntısı çektiğine kanaat getirir ve bir plan yapar. Cem'in eline, gururu kırılmasın diye para verilmeyecektir, ama eski bir ceketinin cebine, sanki geçen kıştan kalmış gibi koyulacaktır. Ancak Cem para dolu ceketi alıp önüne gelene hediye etmeye kalkınca işler karışır. Bu arada Gaffur da eğittiği bir akreple Cem'i öldürmeyi planlar! Sacit muhallebilerin içine bir altın para atılırsa, bunun güzel bir promosyon olacağını düşünür. Bu fikirden ilginç bir arkadaşlık doğar. Ne yazık ki bu arkadaşlık Burhan'ın hiç hoşuna gitmeyecektir, çünkü Sacit'le dostluk kurmak isteyen esas kendisidir. Tanrıverdi'nin "abla" demesine rağmen, Fatoş'a karşı ilgisi olduğunu düşünen ofis ekibi, sevgilisi olup olmadığını anlamak için çocuğu takip etmeye başlarlar. Bir yandan da duygularını ölçmek için Fatoş'a "naylon" bir sevgili bulunur! Avrupa Yakası yine yüksek tempolu ve kahkaha dolu bir bölümle unutulmaz bir gece yaşatacak.

• tanrı verdiyi beğenmedim çok yapmacık olduğu belli shesu daha iyiydi
  • sesu nun yoklugunu cok belli ettiriyor tanrıverdi buda cok iyi bence cunku sesunun diziye geri donmesini istiyorum boyle bişi olabilirmi acaba eski avrupa yakasını ozluyorum

• volkanı ve sesuyu geri isterik
  • dun aksam gaffur cemin cebine akrep koydu ceketide cem sacite verdi sacitte ablasına ablasıda buu kiracımız burhan beye verelim dedi sonrada akrep burhanı soktuburhan tanrıverdiden bi yumruk yedi bayıldı sonra ayılınca aslında hakettim felan dedi reklam olunca gerisini izleyemedim

• dun aksam az izleyebildim ama superdi yine tanrıverdi fatosa abla felan dio burhan satanist dio pabucumun satanisti demesiyle yumrugu yemesi bir olduakrep soktu burhannı gaffurun akrepi

• burhan gul gul olduruo ya adamın tipide müsait komik dun burhan ev temizligi yapıo adam mona lisaya kendi resmini koydurmusbi ev kadını bile onun evindeki danteller kadar temizlik kadar seyle ugrasmaz evinin her yerinde danteller masa örtüleri hanım hanımcık bi kız gibi cok da temizburhan cemin odasınıda almıs o nasıl oldu ya cem kendimi çıktı

• CEMin cebine akrep koydu gaffar ama akrep burhan abiyi soktu hiihihihihii gery de vardı özür diledi burhan abiden::):):):)):):):):):)::):):):):):)
  • ata demirer uzak dursun ama
    selin ve şesu nun boşluğu belli oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.