Şimdi Ara

The Vampire Diaries Başlamayı Düşünüyorum(Tavsiye Edecekler Varmı) ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tekrar Ben :dd The Vampire Diaries Kaç aydır izlemeyi düşünüyorum takip ettiğim dizilerin yeni bölümünü beklerken ve diğer izlediğim takip ettiğim diziler dışında uzun süredir TVD izlemeyi çok düşünüyordum TVD Şuan izleyen ve takip edenler önerebilir mi başlamam için bir neden ?

• 3.4 sezon izledim baya iyiydi ama gitgide bozdu bıraktım.Şuan hala devam ediyor galiba ama tavsiye etmem
  • Ondan çok daha kaliteli diziler var şahsen ben önermiyorum . Genel olarak vampir kurt adam lı dizileri izlemiyorum maliyetleri düşük oluyor bir türlü sonuca baglayamıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heisenbergww22

3.4 sezon izledim baya iyiydi ama gitgide bozdu bıraktım.Şuan hala devam ediyor galiba ama tavsiye etmem

Ekşi Sözlük Olsun Bir Çok Yerde Senin Gibi Düşünenler Var O Yüzden Böyle Konu Açmayı Düşündüm Görüşün İçin Çok Teşekkür Ederim
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingStark -- 25 Ocak 2016; 20:33:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tisuanzii

Ondan çok daha kaliteli diziler var şahsen ben önermiyorum . Genel olarak vampir kurt adam lı dizileri izlemiyorum maliyetleri düşük oluyor bir türlü sonuca baglayamıyorlar

Teen Wolf Olsun TVD Olsun Çok Şişiren Diziler Galiba İsimlerini Çok Duyuyorum İster İstemez İnsanda Başlıyım mı Başlamayım mı Gibi Şeyler Geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingStark

Fantastik dizileri seviyorsan kesinle tavsiye ederim.İlk 4 sezonu çok iyidi.

Senin gibi böyle düşünenler var diğer sezonlar pek sevilmemiş galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheldooon Coop

quote:

Ondan çok daha kaliteli diziler var şahsen ben önermiyorum . Genel olarak vampir kurt adam lı dizileri izlemiyorum maliyetleri düşük oluyor bir türlü sonuca baglayamıyorlar

Teen Wolf Olsun TVD Olsun Çok Şişiren Diziler Galiba İsimlerini Çok Duyuyorum İster İstemez İnsanda Başlıyım mı Başlamayım mı Gibi Şeyler Geliyor

TWD ye daha başlamadım.Teen Wolf ilk 2 sezonu ergen dizisi olarak gelebilir daha sonra o sınıftan çıkıyor dizi ben çerezlik olarak izliyorum tavsiye ederim.

• quote:

quote:

Diğer sezonları sevilmedi ama ilk sezonları çok güzeldi.Bozsada boşuna izlememişim dersin.TVD'in 4.sezonundan sonra The Originals' da izleyebilirsin.O da çok güzeldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.

quote:

quote:

TWD ye daha başlamadım.Teen Wolf ilk 2 sezonu ergen dizisi olarak gelebilir daha sonra o sınıftan çıkıyor dizi ben çerezlik olarak izliyorum tavsiye ederim.

Teen Wolf Dizisine Başlayacağım Diziler Arasına Alıyorum Ozaman

• quote:

quote:

quote:

Diğer sezonları sevilmedi ama ilk sezonları çok güzeldi.Bozsada boşuna izlememişim dersin.TVD'in 4.sezonundan sonra The Originals' da izleyebilirsin.O da çok güzeldir.

The Originals'da Çok Övüren Dizi TVD'ye Bağlantısı Olduğundan Dolayı Galiba

• quote:

quote:

quote:

quote:

The Originals'da Çok Övüren Dizi TVD'ye Bağlantısı Olduğundan Dolayı Galiba

Evet.TVD'den bile daha iyi deniliyor.Çok iyi karakterleri var.TVD izlersen onuda izleyesin gelir.

• Hiç başlama bile.. Dizi bence 4.sezonda finali yapti zaten.. Son 2 sezon rezaletin rezaleti saçmanin saçmasi.. Elena kiminle sex yaptiği kiminle seviştiği her bölüm tahmin konusuydu acaba bu sefer kimin kucağinda görücez diye.. Stefanin gidip gelmeleri Damon'un saçmaliklari ölenlerin dirilip ölüp dirilip ölmesi falan... Saçmalik..

Kisaca hiç başlayip zamanina kotana yazik etme..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Hiç başlama bile.. Dizi bence 4.sezonda finali yapti zaten.. Son 2 sezon rezaletin rezaleti saçmanin saçmasi.. Elena kiminle sex yaptiği kiminle seviştiği her bölüm tahmin konusuydu acaba bu sefer kimin kucağinda görücez diye.. Stefanin gidip gelmeleri Damon'un saçmaliklari ölenlerin dirilip ölüp dirilip ölmesi falan... Saçmalik..

Gelen cevaplardan en ağırıydı Ve Spoilerin kralıydı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Hiç başlama bile.. Dizi bence 4.sezonda finali yapti zaten.. Son 2 sezon rezaletin rezaleti saçmanin saçmasi.. Elena kiminle sex yaptiği kiminle seviştiği her bölüm tahmin konusuydu acaba bu sefer kimin kucağinda görücez diye.. Stefanin gidip gelmeleri Damon'un saçmaliklari ölenlerin dirilip ölüp dirilip ölmesi falan... Saçmalik..

Gelen cevaplardan en ağırıydı Ve Spoilerin kralıydı

Spoiler yok orda, dizinin ilerleyişi öyle zaten.. Bi müddet sonra gidenlerin geri geleceğini ölenlerin dirileceğini diziyi izlemeden anliyosun.. Saçma sapan bi dizi kisaca.. Bence izleme..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 6 Ocak 2015; 22:42:19 >

• tvd iyidir izledikten sonra eyvallah dersin..the originalsa geçersin bi süre sonra zaten..şahsen çevremde 10 kişi falan var diziyi attıgım hepside beğendi..ben severek takip ediyorum..sıkıcı bi konu yok bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.