Şimdi Ara

Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası'nın En Merkezi Semtleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ben de o yüzden yazdım zaten. internetteki yorumları pek iç acıcı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curomulu -- 23 Temmuz 2013; 16:27:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfatanur

Teşekkürler. Acıbadem de 1+1 evlere kiralar 1500 2000 tl gibi uçuk fiyatlar. ben yine dumankaya'ya yöneleyim sanırım. orada 900 1000 tl.

Tam ismini hatırlamıyorum ama Kartal Maltepe Carrefour Park ın arkasında yeni bir site yapılıyor. Orayı da bir araştırın. Dumankaya pahalı gelirse eğer.

Ya da Residence tutmasam da olur derseniz o civarda uygun fiyatlı ev bulabilirsiniz e-5 in üst tarafında.

Daha önce dediğim gibi Uğur Mumcu merkez e falan bakarsanız oralarda yeni yerleşim yerleri. Hem ferah hem daha ucuza daire bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piêr Dé Sans -- 23 Temmuz 2013; 16:29:34 >
  • ŞAŞKINBAKKAL'da oturuyorum. Buraya gelebilirsin. Minibüse para verirken Şaşkın de ama. Şaşkınbakkal deyince hönk diye bakıyolar.
  • herkese teşekkürler beyler.
  • Üsküdar
  • Adam kartal da çalışıcak millet üsküdar bakırköy falan demiş. ömrü yolda geçecek sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fat Ass

Merkezi semt dersen anadoluda üsküdar avrupada fatih ben fatihte oturuyorum merkezi ama semt kötü anadolu yakasına yerleşin çekmeköy çok güzel biryer daire fiyatlarıda çok ucuz.

Fatihe insan çağırmayın la yer yok zaten :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anadolu yakası Kadıköy ve çevresindeki semtler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Versace precious

Cekmekoy uskudar bilmemne sana uzak hocam. Kartalda caliscaksin madem kartal civarinda bak. Ama sirf is degil sosyal hayat icinde ev onemlindersen bostanci-suadiye civarina bak derim. Kartala cok uzak degil bagdat caddesine yakin. Kucukyalknin sahil kesimide nezihtir :)

Arkadaşlar hepinize çok çok teşekkürler. Peki Siyami Ersek Hastanesi tam olarak nerede oluyor ve oraya yakın neresi olabilir?

siyami ersek üsküdar ile kadıköy arasında kalıyor 2sinede yakın merkezilik ve çevre olarak kadıköyü öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

quote:

Orijinalden alıntı: Fat Ass

Merkezi semt dersen anadoluda üsküdar avrupada fatih ben fatihte oturuyorum merkezi ama semt kötü anadolu yakasına yerleşin çekmeköy çok güzel biryer daire fiyatlarıda çok ucuz.

Fatihe insan çağırmayın la yer yok zaten :D

• Üsküdar - Ümraniye arası
    Kadıköy
    Bostancı tarafları ama gebze tarafları değil elbette
  • fikirtepe şaka şaka göztepe kadıköy civarı e5 e yakın yerler iyidir kozyatağı içerenköy yenisahra vs. olabilir mesela
  • Sİyami ersek olursa eğer

Göztepe- soyak
    Acıbadem
    Üsküdar
    Kozyatağı
    İçerenköy
  • quote:

Ankara'da yaşıyorum. İş sebebiyle İstanbul'a taşınma ihtimalim var. İstanbul'da (özellikle Anadolu yakasında) en merkezi, nezih semtleri nerelerdir? Aklımdan Dumankaya Kartal geçiyor. Oralar nasıldır? İş Kartal Koşuyolu EAH'ta. veya Siyami Ersek belli değil.

ah bi de tahsilini söyleseydin mesleğine göre değişir heryer merkezi

dumankaya kartal çok çirkin bi gökdelen

tavsiyem kozyatağı civarında ev bul ama pahalı olur

en iyisi rıhtım ulaşımı kolay
  • quote:

Teşekkürler. Acıbadem de 1+1 evlere kiralar 1500 2000 tl gibi uçuk fiyatlar. ben yine dumankaya'ya yöneleyim sanırım. orada 900 1000 tl.

Acibademde telekomun arkasindaki sokakta ogrenci evimiz var kirasi 1000 lira.

2+1 boyutu kucuk ama tek yasicak knsan icin yeterli. Mutfak cok kucuk sadece.

Ve okullar acildiktan sonra tutuldugu icin okdr pahali. Yazin tutulsaydi 800 civarina benzer ve daha iyi durumdaki evler bulunabilior.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.