avrupa yakasını Ata Demirer'den sonra doğru düzgün izlemedim hele herkesin gülüp kırıldığı gaffur tiplemesini hiç sevemedim çok yapmacık geliyordu burhan karakterine bi sözüm yok Engin Günaydın güldürmesini biliyor ama artık dizi kan kaybediyor zaten bu sene özellikle yaprak dökümüne bir çok izleyici kaptırdılar buna ben dahil... eskisi kadar izlenmiyor bu sezon bence son sezonları olacak Binnur Kaya'nın gelmesi hiç bir şey fark ettirmiyecek bir de Peker Açıkalın'ın diziden ayrılması avrupa yakası için kötü oldu sırf onun için diziyi i.zleyen bi sürü insan vardı ben zaten izlemeyi düşünmüyorum yaprak dökümüyle aynı gün ve saatte olurlarsa yine hiç sanşları yok bence
Peker Açıkalın ayrılıyor mu diziden?
kesin! ayrıldı
yapımcıdan yani plato filmden gelen açıklama o yönde
binnur kaya gerçekten çok kom,ik bir kadın ama dizi gerçekten kan kaybetmeye başladı.bencede önümüzdeki sezon dizinin son sezonu olacak.sürekli yeni oyuncu takviyeleri de bir zamandan sonra seyirciyi bıktırıyor..
valla ben aynı fikirde değilim ,tamam peker açıkalına artık gulmuyoruz kı zaten bu durum kendisinin sutlanması dogal sonucunu olusturdu ama burhana bayılıyoruz gerçekten ayrıca rock forever soylemı de oraya cuk oturdu,hele kı bak adı aklıma bile gelmiyor onceki karakterin ardından
quote:
Orjinalden alıntı: sauron86
binnur kaya gerçekten çok kom,ik bir kadın ama dizi gerçekten kan kaybetmeye başladı.bencede önümüzdeki sezon dizinin son sezonu olacak.sürekli yeni oyuncu takviyeleri de bir zamandan sonra seyirciyi bıktırıyor..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme