heralde bunu herkes dduymustur ama bilmiyen olursa diye yazıorm assında ben yazmıorm bi yerden buldm yazıı yln solemiim
Avrupa yakası, Ata demirer'in ayrılışından sonra Gülse Birsel'in müthiş karakter seçimleriyle ayakta duruyor kanımca. Özellikle bu sezon, konudan ziyade oyuncuların karakterlerinin ön planda olduğunu eminim hepiniz farketmişsinizdir. Yeni sezonunda da, Avrupa Yakasına katılan ve eminim dizinin dinamiğini inanılmaz arttıracak olan yeni biri var; Binnur Kaya.
Gülse Birsel'in söylediğine göre, "çok ters köşe bir karakter"i oynayacakmış Binnur Kaya. Sanırım, aileden biri olarak çıkmayacak karşımıza, ki bence iyi bir şey bu. Çünkü Türkiye'deki dizilerde genel olarak eksik olan, dizinin geleceği için açık kapılar bırakamamak. Yani fena mı olurdu, 1. veya 2. sezonda, sacit ve makbule'nin adı geçmiş olsa? ya da bir telefon konuşması?
Açıkçası ben pek sevindim Binnur Kaya'nın diziye katılmasına. Çok başarılı buluyorum genel olarak, bakalım dizide de aynı tempoyu gösterebilecek mi. Heyecanla bekliyoruz.
binnur kaya kim ki
tanıdım bu kadınmış...
tiyatro kökenli düzeyli bi oyuncu güldüreceginden eminim
cok begenirim kendisini.. tamamen karakter oyuncusudur, diziye cok sey katacagından eminim.
İşinin hakkını veren bir oyuncudur...Ters köşe derken ne demek istedi acaba.Herkes Binnur hanımın komik bir tipleme olup o şekilde güldüreceğini düşünüyor yoksa böyle olmayacak mı?:)
Bu ters köşeden kastı neydi cidden merak ettim:)
quote:
Orjinalden alıntı: EliasGS
cok begenirim kendisini.. tamamen karakter oyuncusudur, diziye cok sey katacagından eminim.
KARAKTER OYUNCUSU tam olarak ne demek? :S
avrupa yakası'nı sevmem ama binnur kaya iyidir.
Binnur Kaya & Engin Günaydın
quote:
Orjinalden alıntı: 1881
quote:
Orjinalden alıntı: EliasGS
KARAKTER OYUNCUSU tam olarak ne demek? :S
Filmlerde dizilerde her oyuncunun bir duruşu, görünüşü vs vs vardır...Ancak çok azı gerçekten kişiliğe sahip olabiliyorlar yapımlarda ve bunu izleyici yansıtabiliyorlar.Bu tür oyuncular ruh halindeki değişimleri vb şeyleri izleyiciye en iyi yansıtabilen oyuncular oluyorlar genelde.
Anlatamadımya neyse:)
Yani her rolü oynayabilen,karakterleri doğru yansıtabilen oyuncu mu demek?:S
önceden yazılmıştı...
quote:
Orjinalden alıntı: ResT_In_PeaCe
önceden yazılmıştı...
Ben yeni görüyorum. SANA zararı NE?
binnur kaya yabancı damat izleynnz varsa görmstr ben son bölümlerini izledim çok iyi oynua kadın ter köşe yani çok alakasız bii rol oynycak
o esas babam ve oğlumda patladı işte tipik bkm den geçmiş bi oyuncu bkm den geçen her oyuncu gibi oda kaliteli
Burhan Altıntop ile aralarında geçecek olan diyalogları merak ediyorum Bu arada dizinin yeni sezon açılışı ne zaman oluyo bilen varmı ya?
avrupa yakasını Ata Demirer'den sonra doğru düzgün izlemedim hele herkesin gülüp kırıldığı gaffur tiplemesini hiç sevemedim çok yapmacık geliyordu burhan karakterine bi sözüm yok Engin Günaydın güldürmesini biliyor ama artık dizi kan kaybediyor zaten bu sene özellikle yaprak dökümüne bir çok izleyici kaptırdılar buna ben dahil... eskisi kadar izlenmiyor bu sezon bence son sezonları olacak Binnur Kaya'nın gelmesi hiç bir şey fark ettirmiyecek bir de Peker Açıkalın'ın diziden ayrılması avrupa yakası için kötü oldu sırf onun için diziyi i.zleyen bi sürü insan vardı ben zaten izlemeyi düşünmüyorum yaprak dökümüyle aynı gün ve saatte olurlarsa yine hiç sanşları yok bence
kesin burhan altıntopun bacısı olarak gelcek diziye...süper seçim 1 senedir aklımdaydı bu kız bu dizi için gülse bu işi biliyor
Yaw uzattıkça uzatıyorlar dizileri kabak tadı vermeye başladı artık..
quote:
Orjinalden alıntı: balad ruhu ekin
avrupa yakasını Ata Demirer'den sonra doğru düzgün izlemedim hele herkesin gülüp kırıldığı gaffur tiplemesini hiç sevemedim çok yapmacık geliyordu burhan karakterine bi sözüm yok Engin Günaydın güldürmesini biliyor ama artık dizi kan kaybediyor zaten bu sene özellikle yaprak dökümüne bir çok izleyici kaptırdılar buna ben dahil... eskisi kadar izlenmiyor bu sezon bence son sezonları olacak Binnur Kaya'nın gelmesi hiç bir şey fark ettirmiyecek bir de Peker Açıkalın'ın diziden ayrılması avrupa yakası için kötü oldu sırf onun için diziyi i.zleyen bi sürü insan vardı ben zaten izlemeyi düşünmüyorum yaprak dökümüyle aynı gün ve saatte olurlarsa yine hiç sanşları yok bence