Bildirim
Avrupa vs Türkiye
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Zuhahahaha puhaha Yarra Yering iciyorum simdi. -
Ehonomi çok eyii
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cebimiz döli paradiiğquote:
Orijinalden alıntı: kortekes
Ehonomi çok eyii
Bimden bir paket makarna almışam değme keyfime birde üstüne lüküse kaçıp le cola almışın ki bu ziyafeti dünya görmemiştir Şimdide iyice lüküse kaçıp bir adet bim gofretine mum dikip doğum günü kutluyoruk. eski Türkiyede yababilinmi bunlarığ?
Ehonomi çoğ çoğ eyidir. Ben ömrü hayatımda böyle istikrar görmemişem
hayaller paris ama gerçekler kırıkhan -
Ulan gülmekten ağladım
trde attığın ev gayet iyi aslında diğeri bildiğin otel
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
R.T.E coh eyidir adamdır Türkiye'de herkes mercedese biniyoh villada yasiyoh coh eyidir eydoyanla oytak sayayda otuyuyoyuz profilimde ki kral olsaydı
Şuanda aşırı mutluyduk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NurullahHormanci -- 4 Mayıs 2020; 2:37:1 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Dunya kadar paran olsa ne olur hayat yok ki. Normal zamanda da yoktu simdi corona belasi cikti iyice kotu duruma geldi. Turkiye'me kurban olun siz. -
-
Türkiyede huzur kalmadı akp 2010 a kadar iyidi demokrattı sonrası göründüğü gibi işte
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X