Şimdi Ara

Vestel Almanya vs. Türkiye Fiyat Farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Vestel Almanya vs. Türkiye Fiyat Farkı

Birincisi böyle bir şey nasıl mümkün olabilir hem de taşıma maliyeti vs. göz önüne alındığında yarı fiyatına satıp kar edebiliyorsanız? Burada amaç ne bir türlü anlam veremiyorum.

Burada benim göremediğim gizli bir vergi yükü falan mı var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocakserdar7 -- 6 Aralık 2024; 13:37:24 >

• Türk markalarının türk düşmanı olduğunu nasıl görmezsiniz ben de buna şaşırıyorum. Alayı üçkağıtçı yalancı dolandırıcı firmalar. Avrupanın en büyük fabrikası olması, dünya markası olması en çok satması bu gerçeği değiştirmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vestel'den tv almayı düşünüyordum bu durumdan haberdar olduktan sonra vestel listemden silinmiştir.gider gavurun malını alır yabancıya kazandırırım daha iyi. kendi halkının ocağına düşman kan emicilere kazandırmam beter olsunlar iki yüzlüler.

• kocakserdar7 kullanıcısına yanıt
    Vergi + nakliye + servis + bayii masrafları üstüne rekabet kırıcı piyasa koşulları.

Tüm markalarda hatta birçok üründe benzer durum söz konusu. En basitinden bilgisayarlar ve cep telefonlarıda benzer durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 10 Aralık 2024; 13:27:13 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.